Jump to content

Piaggio Nrg Power 2005

139 replies to this topic

#81 Mugen91

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 79 posts

Posted 28 March 2020 - 16:03

Nema struje na kocnice i ne puni akumulator regler

Sent from my iPhone using Tapatalk

#82 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 28 March 2020 - 18:28

Jer ispravan akumulator ?

#83 Mugen91

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 79 posts

Posted 28 March 2020 - 22:24

Pa trebalo bi,napunio sam gadan prije .probacu sa drugim akumulatorom,al cini mi se da nije do njega,kontakt tabla normalno radi

#84 Mugen91

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 79 posts

Posted 28 March 2020 - 22:25

Sirena radi

#85 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 29 March 2020 - 00:19

To su mali potrošači, ali.ok...

Ajmo dalje, ne rade ti stop svetla, da li su mikroprekidači.u ručicama ispravni, povezani ?.. ukoliko oni ne rade, bar jedan onda nema alansera, jer je kočnica uslov za pokretanje paljenja.. a tu informaciju dobija.sa tih mikroprekidača

#86 rade007

Član

• Senior Members
  • PipPipPip
  • 1,456 posts

Posted 29 March 2020 - 00:53

Na koji nacin si izbacio uljnu pumpu/tank od ulja...Nisi nista pisao o tome,a na slici ne vidim crijeva od ulja.
Ako si odstekao plovak ne rade stop svjetla i skuter ne pali na anlaser.Tako da moras spojiti plovak ako si ga otpojio.

Isto tako trebas podizac amortizera ako neces da ti se drobi gljiva od kadu sjedala i blatobran.Novi runner ti ima 3cm vislji amortizer,samo za info.

#87 Mugen91

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 79 posts

Posted 29 March 2020 - 12:05

Prekidaci su dobri ,povezano sve ok ,rezervoar za ulje sam izbacio ,mako crijwva sa uljne pumpe.

#88 vlayco

Stari član

• Moderators
  • 2,650 posts

Posted 29 March 2020 - 14:00

Izvadi iz rezervoara plovak nivoa ulja,na njemu imas beli klizac koji moras da podignes skroz gore(simuliras pun rezervoar ulja) I tu ga blokiraj,spoj na dzek od instalacije i probaj da startujes.

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

#89 Mugen91

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 79 posts

Posted 29 March 2020 - 14:37

Posted Image
Hvala ljudi rjeseno:) spojio sam direktno tako da mi ne gori lampica ulja,sve radi normalno,jos slika uskoro,trenutno poliram plastike.

#90 rade007

Član

• Senior Members
  • PipPipPip
  • 1,456 posts

Posted 29 March 2020 - 16:36

Ti si jos dobro prosao,znam covjeka koji je 10 dana vodio borbu sa paljenjem na anlaser i stop svjetlima.Na kraju mu rijesio problem za 10s.

Svezi negdje za ramu taj plovak,vezicu mozes svezati ispod ovog bijelog plovkica.Onda se nece moc spustiti do kraja i paliti lampicu ulja.Mozes i bijelorozu zicu izbaciti iz dzeka,ona je za lampicu na satu.

Daj malo vise slika i opisa,nemoj nam skrtariti sa informacijama.Tako imamo malo Piaggia na forumu pa je svaki projekt kao sveti gral.

#91 Mugen91

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 79 posts

Posted 29 March 2020 - 17:04

Ma ja kuburim sa ovim problemom od kad sam nabavio karb,samo mi je komsija to rjesio bog zna sam kako,prespajo mi je zice na kocnicu i dzek za paljenje i ugradio mi je bio relej za zmigavce od golfa 2 tako da mi je to nekad tako funkcionisalo al mi nije punio akumulator ,sad sam stavio komplet instalacije sa drugog nrgija i opet isto, sad znam da su i stare instalacije ok tako da cu ih iskoristit na treceg nrgija:)

Stizu slike i detaljne informacije samo da sacekam slow dizne bez njih ne mogu mrdnut,ne mogu nastelovat karb nema boga ,probo sam sve moguce kombinacije sa glavnim diznama i spostanjem klipica na igli al nema sanse da ga ustelujem u malim obrtajuma prosto trokira,sad trenutno je 84,5 glavna i spusten na predzadnji zub. Pilotka je 45,6 cini mi se da bi sa manjom rjesio problem. Ne znam dal je na fabrickom karbu (dellorto 17,5 ista pilotka?) na njemu je fabricki 32 ne znam sta da probavam vise .dok mi ne stigne komplet pilotki i iglica .

#92 Mugen91

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 79 posts

Posted 29 March 2020 - 17:09

Razmisljam da probam da smanjim glavnu diznu na 75 ? Da visim sta se desava

#93 rade007

Član

• Senior Members
  • PipPipPip
  • 1,456 posts

Posted 29 March 2020 - 18:24

Ako imas phbg bs 19 onda imas atonizer za 4t motore i zato ne mozes dobiti mali gas bez trokiranja

#94 vlayco

Stari član

• Moderators
  • 2,650 posts

Posted 29 March 2020 - 18:42

View PostMugen91, on 29 March 2020 - 17:04, said:

Ma ja kuburim sa ovim problemom od kad sam nabavio karb,samo mi je komsija to rjesio bog zna sam kako,prespajo mi je zice na kocnicu i dzek za paljenje i ugradio mi je bio relej za zmigavce od golfa 2 tako da mi je to nekad tako funkcionisalo al mi nije punio akumulator ,sad sam stavio komplet instalacije sa drugog nrgija i opet isto, sad znam da su i stare instalacije ok tako da cu ih iskoristit na treceg nrgija:)

Stizu slike i detaljne informacije samo da sacekam slow dizne bez njih ne mogu mrdnut,ne mogu nastelovat karb nema boga ,probo sam sve moguce kombinacije sa glavnim diznama i spostanjem klipica na igli al nema sanse da ga ustelujem u malim obrtajuma prosto trokira,sad trenutno je 84,5 glavna i spusten na predzadnji zub. Pilotka je 45,6 cini mi se da bi sa manjom rjesio problem. Ne znam dal je na fabrickom karbu (dellorto 17,5 ista pilotka?) na njemu je fabricki 32 ne znam sta da probavam vise .dok mi ne stigne komplet pilotki i iglica .

17.5 phva dellorto nosi m4 pilotke,Ali zbog sesirica nije moguca aplikacija na phbg karburatore.
Dalje,sraf smese na phbg u ima gumicu na kraju tog srafa,proveri da li je ti imas na njemu.
Evo ti sema punjenja,pa prekontrolisi...Posted Image

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

#95 Mugen91

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 79 posts

Posted 29 March 2020 - 18:55

Rade ,mozes li mi pojastin malo taj atonizer za 4t motore .sta je ,dje je :) sta mi je cinjeti?

Hvala vlajco rjeseno je punjenje akumulatora nije ga punio zbog dzeka za ulje

#96 rade007

Član

• Senior Members
  • PipPipPip
  • 1,456 posts

Posted 30 March 2020 - 04:58

To ti je ona cijev koja se nalazi ispod glavne dizne.
Kupis 262au (ti sada imas 262an)atomizer i rasprsivac C tip(u njega se serafi taj atomizer) to zamjenis i onda stelas karburator.

Ovako ces tesko dobiti da ne trokira na malim otvorima gasa.

Nebi ti preporucio da probavas 75 diznu,jer nije problem u dizni,nego u ovome sto sam ti pisao gore.

Popisi ostale komponente koje imas u Karburatoru,pa cemo vidjeti sta ti je ciniti.

Imas informacija na forumu,cak sam ti i ja jedno kratko vrijeme vozio replicu i nardo sa otvorenim airboxom kao gljiva.Potrazi u mojoj temi sa nrg mc3

#97 Mugen91

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 79 posts

Posted 30 March 2020 - 10:03

Probacu da zalemim rupice na an atomizeru tinolom ,pregledao sam cveletov post dje je preradio atomizer iz an u au .pisem detaljan setup karba kad ga rastavim

#98 Mugen91

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 79 posts

Posted 30 March 2020 - 10:12

Nadjoh na oglase morini ditech polutku Posted Image
Posted Image
Posted Image
Sa kvacilom 10e

#99 zigas

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 331 posts
  • MestoTrbovlje SLO
  • VozimAprilia SR 70 R

Posted 30 March 2020 - 17:12

To ti je to. Za te pare če ti biti najbolji tuning dio "cost performance" uloženo dobijeno :)
Kad sam ja stavijo ditech polutku/remenicu sam imao osječaj, ko tada kad sam išao sa 50ccm na 70ccm sport.

#100 Mugen91

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 79 posts

Posted 02 April 2020 - 10:13

Posted Image
Evo izgleda da sam ja dobio au atomizer sa karbom

8 user(s) are reading this topic

0 members, 8 guests, 0 anonymous users