Pazario ga preko oglasa Kupujemprodajem za 300eur. Stigao je u solidnom stanju uz par sitnih stvari koje sam doterao da bude tip top..Gume su me naravno izdale u prvih par nedelja tako da je dobio obe nove Schwalbe sa ojačanim materijalom i evo već par meseci vozim preko svega i ne buše se..(1.000din po komadu sa sve unutrašnjom)

Ima motor od 250w u prednjem točku i bateriju od 36V i 10aH. Da se razumemo, kada kupujete polovan elektro bike ne možete očekivati dobru bateriju, već bateriju kojoj je duša u nosu...takvu sam sličnu i ja dobio...ipak mogao sam preći oko 15kma ali sam stalno razmišljao gde će me izdati...tako da vožnja baš i nije prijatna!

Iskopao sam novu bateriju sa Aliexpressa i poručio jednu koja mi odgovara dimenzijama za 120$ sa dostavom.Kad je stigla, povezao je prilagodio i sve radi perfekt...sada je druga pesma...kada je baterija napunjena ne razmišljam da li će me negde ostaviti na putu jer imam fore bar 25-40km-a
Inače bibickli radi na foru asistencije..ima senzor pokreta pedala tako da čim zavrtite pedale on pruži asistenciju tj upali motor na 1-3 sec u zavisnosti na kom ste nivou asistencije...Na prvom nivou upali kratko motor na 1 sec, na nivou 2 na 2 sec i na 3. niou drži upaljen motor 3 sec...Naravno ukoliko non stop okrećete pedale motor stalno radi do maksimalni 28 kmh gde gasi asistenciju!!!
Naravno ima i redovnih 7 shimano brzina..
Evo i slika:

Brza kopča za podešavanje kormana u svim pravcima, baterija koja se otvara samo Racing planet priveskom i Abus lanac za miran san!!

I sa punom opremom

Moji utisci su fantastični...prešao sam za par meseci preko 1.000km-a i ne mogu opisati koliko mi ovaj bajs pomaže u svakodnevnom jurcanju po Novom Sadu kada treba obići par mesta, parkirati, provući se kroz gužvu itd itd...da ne govorim o uštedi goriva koja nije mala...
Zaključak:
ovde nema nikakvog adrenalina i nikakve vatre i paprike koju tražimo, ali meni olakšava svakodnevni jutarnji život i to pun gas!!!