Kao i sto sam naslov kaze i ove godine je odrzana dedamrazijada u dobrotvorne svrhe. Ove godine je osim nas sto smo donirali novac a za uzvrat dobili deda mraz odelo i Coca Cola pomogla u donaciji ,s tim da su ljudi sa Bj.biker-sa imali uslov da snime reklamu za njih (tako sam upucen) . Skup je imao pocetak ispred skupstine gde smo se svi okupljali ,zajednicko slikanje i polako put ka '' Ustanovu za decu i mlade ''Sremcica'' '' . Kao i svakoj gomili bilo je usput incidenata gde su morali pojedinci da izigravaju idiote,al i zaglavise neki i u kanalu pored puta.. No da se vratim na temu ... U vidu nase donacije Novac koji se skupljao , skupljan je za paketice ,minimalno ucesce u tome je bilo simbolicnih 1500din. Kazem simbolicnih jer osmeh ljudi u domu i njihova sreca se ne mogu platiti , sto ja kazem taj njihov zagrljaj nema cenu . Pritom usput ceo grad vam mase i svira ,svesni gesta . U prilogu cu postaviti par slika koje sam slikao ,ostalo ima na youtube-u .
Ovako je pocelo ,mi smo stigli do duse malo ranije
Par slika kad smo stigli u Sremcicu
0
Dedamrazijada 2019
Started by Pakundza, Dec 23 2019 09:34 PM
3 replies to this topic
Posted 23 December 2019 - 21:34
Posted 23 December 2019 - 21:56
Ispratio sam temu na BJB-u ali nisam uspeo da se organizujem...
Lep gest i svaka Vam čast...mogu zamisliti sreću tih ljudi iz Doma kad vas vide u tom broju, na motorima a svi obučeni u Deda mraza!! Haooooss...pa još pokloni, slikanje, priča....verujem da je nezaboravno!
Ne znam da li se organizuje slično u NS-u, čini mi se da u Veterniku ima dom...ne sećam se teme na BJB-u.. ?!
Lep gest i svaka Vam čast...mogu zamisliti sreću tih ljudi iz Doma kad vas vide u tom broju, na motorima a svi obučeni u Deda mraza!! Haooooss...pa još pokloni, slikanje, priča....verujem da je nezaboravno!
Ne znam da li se organizuje slično u NS-u, čini mi se da u Veterniku ima dom...ne sećam se teme na BJB-u.. ?!
Posted 25 December 2019 - 17:43
Da, Pita , ja sam se sav naježio kad ispratim tu priču ...to se održava već sedmu godinu , lep i human gest , lepo druženje sa decom i da ona shvate da su bajkeri ljudi kao i svaki drugi , možda jos i bolji ...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users