Juče Sv, Stevan , ja kod prijatelja ...staro društvo ko i svake godine ...Prijatelj Zlaja ...pitamo jedni druge za porodice i dođosmo na temu skutera...pre jedno tri godine skuter njegovog sina je bio kod mene na servisu , pre toga je stajao godinu dana pod nekom šupom , sunce ga je gađalo , pleksi od km sata ubijen od UV zraka , to sam mu zamenio , naravno , nije palio , zamenio karb , i još neke delove , ne sećam se već šta,, uglavnom CPI je posle servisa išao sasvim solidno ...pitam ga kako skut , pa sad eno ga stoji u garaži , sin izgustirao, ne vozi ga treba da se proda koliko misliš da bi se mogao prodati , pita me ...pa, ne znam dal bi mogao dobiti jedno 200 jevreja ...uh, ma bio bi srećan kad bi dobio i 100...samo da ga se rešim, stoji mi ...
Koliko se ja sećam , na belim tablama je ,trebaće preregistracija , serijala je, i verovatno novi accu ...
Eto , ako je ko zainteresovan , CPI za male pare ...
0
Cpi-za Male Pare
Started by ALIEN SM, Jan 10 2020 04:34 PM
3 replies to this topic
Posted 10 January 2020 - 16:34
Posted 11 January 2020 - 16:54
Koji to beše CPI popcorn kao što je DraganNS imao ili neki drugi model?
Posted 17 January 2020 - 16:34
Da , to je ortodoksni Kinez , kratki blok AC ...Laki je zainteresovan , ne znam šta su uradili dal su se nešto dogovorili ja sam ih spoio , pa kako i ( ako ) se šta dogovore ...pa , mora da vredi te pare ...
Posted 18 January 2020 - 15:04
Vrijedi sigurno 👍
Da vidiš šta kod nas traže za kineze.. Ako su u voznom stanju 300-500€, ako imaju tablicu ne znaju koliko bi nabili cijenu.
Za "grobove" bez papira traže po 200.. Šta reći?
Ove markirane ni ne gledat, 700-2000, da ti pamet stane.
Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk
Da vidiš šta kod nas traže za kineze.. Ako su u voznom stanju 300-500€, ako imaju tablicu ne znaju koliko bi nabili cijenu.
Za "grobove" bez papira traže po 200.. Šta reći?
Ove markirane ni ne gledat, 700-2000, da ti pamet stane.
Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users