Evo da predstavim skuter kojeg sam uzeo ortački sa drugarom pre svega zbog toga jer je uzet kao neispravan pa kao ajde po pola pa ako je baš krš da puknemo manje para. Prebacili ga kod njega i stanje je baš očajno brave polomljene (umesto ključa koristimo ravan šrafciger) fali desna bočna plastika, instalacija od anlasera počupana, bendiks nema, uljna raskačena, skuter ne pali itd. Prvo smo proverili da li ima varnicu i kada smo je ugledali nabacili kez na lice. Sveže gorivo, nova svećica i mašina se javila na trenutak ali sa teškim struganjem. Odlučujemo da skinemo mašinu i da napravimo inspekciju. Pri skidanju glave zatičemo čisto čelo klipa, dalje vidimo da je neko spakovao sve bez dihtunga i da je odradjena specijala na 41.5, klip bi rekao da je neki kineski. Dakle neko odradio termogrupu i skuter nije upaljen posle toga... Struganje je proizilazilo od krivog ventilvara, radilica nema lufta i deluje da je ok. Takodje mi se čini da ni blokovi nisu nikad otvarani. Ostaje nam da poručimo nov ventilvar, ventilator, set dihtunga. Pa da pokušamo da ga dovedemo u vozno stanje. Plan je da se on vozi sa njim dok ne naletim na nekog neispravnog 4t kineza pa da mašinu sa free-a prebacim na njega. Zbog toga sada otvaram temu da bih slikao i pisao šta sam zatekao i radio pa otom potom.

Послато са LG-H860 помоћу Тапатока