Trzaio sam i Roost P70 za moj setup, ali nemogu da nadjem, nasao sam u oglasima u Hrvatskoj polovan ali se prodao i problem je bio kako ga poslati.Da li Roost jos proizvodi auspuhe,znam da je poceo i High End cilindre da pravi ali sajt im je isti kao i pre 10 godina?

Speedfight 1
Started by glavas, May 17 2020 04:44 PM
21 replies to this topic
Posted 18 May 2020 - 07:29
Posted 18 May 2020 - 09:18
Lepo je videti poznat skuter od ranije, sa spiskom svih delova i opisanih radova...vidi se da se ovo radilo s ljubavlju i to je ta žica! 
Puno kupljenih aftermarket delova, i vrlo vrlo pristojan setup...Malo ko se odlučivao za tuning Peugeota do ovih granica jer slabo ima delova za ovaj nivo setupa!! Drago mi je da si se ponovo aktivirao i opasno sam radoznao šta će biti na tehničkom pregledu jer i ja imam sličan problem sa mojom Srkom i registracijom...
Javljaj šte se dešava, a Pežojca se nadam da vidimo negde na putu, ili crti

Puno kupljenih aftermarket delova, i vrlo vrlo pristojan setup...Malo ko se odlučivao za tuning Peugeota do ovih granica jer slabo ima delova za ovaj nivo setupa!! Drago mi je da si se ponovo aktivirao i opasno sam radoznao šta će biti na tehničkom pregledu jer i ja imam sličan problem sa mojom Srkom i registracijom...
Javljaj šte se dešava, a Pežojca se nadam da vidimo negde na putu, ili crti

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users