Jump to content

Dellorto Phbg Lonäe Karburatora

4 replies to this topic

#1 Petko131

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 383 posts
  • MestoŠŠ¾Š²Šø Š”Š°Š“
  • VozimTomos D6, Tomos a55

Posted 24 June 2020 - 22:09

Zdravo drugari!

Posle duže pauze da se i ja oglasim, ovog puta u potrazi za "brzim" lončetom karburatora iz PHBG serije.

Naime, trazim lonče kojem se lako pristupa glavnoj dizni, odnosno lonče sa buŔonom na dnu. Takodje mi treba i set iglica za isti karburator, kao i "kapica" Ŕibera (neko je pre mene oŔtetio navoj, potpuno)..

Obzirom da mi je trenutno lonče na karburatoru probijeno i curi, bilo kakvo lonče moze doći u obzir, ali ako već kupujem, gledao bih da kupim pravu stvar.. Par fotki onog sto trazim u prilogu.

Attached Files

#2 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,756 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 24 June 2020 - 23:34

https://svet-skutera...441#entry155441

#3 Razredni

(PoŔtarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 26 June 2020 - 14:00

Mislim da Petko nece moci da saceka robu, prva sledeca trka je pre datuma porucivanja sa RP-a.

Petko, nemoj uzimati providno lonce sa busonom, imam ga, navoj u plastici je trajao 3 skidanja i to bez ikakvog preteranog stezanja posto dolazi sa O ringom.

#4 Petko131

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 383 posts
  • MestoŠŠ¾Š²Šø Š”Š°Š“
  • VozimTomos D6, Tomos a55

Posted 30 June 2020 - 13:01

View PostRazredni, on 26 June 2020 - 14:00, said:

Mislim da Petko nece moci da saceka robu, prva sledeca trka je pre datuma porucivanja sa RP-a.

Petko, nemoj uzimati providno lonce sa busonom, imam ga, navoj u plastici je trajao 3 skidanja i to bez ikakvog preteranog stezanja posto dolazi sa O ringom.

Ee pa odlično da si mi rekao, to je dobra stvar da znam, već sam se zagrejao za to providno lonce (samo zato sto ima buÅ”on)...
Ispitujem opciju da na 3D stampaču napravim svoje lonče (uz pomoć drugara naravno) koje ce imati čep, ili pak od stiropora model pa da se izlije u pesku aluminijum. A mozda je ipak sve sto previÅ”e mozganja oko veoma jednostavne stvari.. ķ ½ķø€

#5 Razredni

(PoŔtarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 01 July 2020 - 18:02

To ti je bolja varijata, ja sam za ovaj malossijev dao 18e i trajao ne pola stelovanja karba :)

Sta sam primetio, ako krenes u pravljenje. Cep ili sraf je uskog unutrasnjeg precnika, napravi da bude malko siri od glave m5 dizne. Ja sam na nekim mojim phbg busio atomizere za m6 dizne, ali onda ne mogu da koristim lonce sa tim srafom , glava dizne m6 je sira i ne ulazi u unutrasnji precnik tog srafa.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users