danas sam putovo od nisa ka mojoj kuciisao sam preko ribarske banje-krusevac kragujevac-topola-mladenovac-ralja.american wilmington restaurants. sama voznja je trajala 7h a ukupno vreme sa pauzama i jelom je 9h.jedino bilo problema u nis neznaju da postoji i taj drugi pravac oni znaju preko aleksinca koji je daleko duzi put al snaso sam se . navigacija ako nije fiksna ili telefon je vrlo opasna ocas posla me otresu.
1
Put Od Nisa Do Ralje-bg
Started by nenadlaza61, Jun 17 2021 09:42 PM
5 replies to this topic
Posted 17 June 2021 - 21:42
Posted 17 June 2021 - 22:02
Ooo bata Lazo, lepa putesestvija. Pa jel to ja vidim neki novi skuter, mozda Piaggio NRG MC4?
Posted 17 June 2021 - 22:17
Svaka cast, fina voznja i kilometraza. Definitivno se vidi neka nova masini na slici, nije vise frikan
Slobodno predstavi novu masinu na forumu.
Ovoga se cuvaj. Dobar nosac za tel na skuteru ili posebna mala navigacija, druge nema. Cak i telefon na nosacu nije bas idealan...
Slobodno predstavi novu masinu na forumu.
nenadlaza61, on 17 June 2021 - 21:42, said:
navigacija ako nije fiksna ili telefon je vrlo opasna ocas posla me otresu.
Posted 18 June 2021 - 09:21
iso sam po skuter. nosim fon ali u djepu uvek na nosacu moz padne ili od samog pada da ode predaleko.lauda firkan odavno prodat trenutno imam libetty 5 2t koj ce da ide na oglase majstor pre mene skino blokadu na karbu i trebalo bi podesiti al ni tog lima nemam a ni dizne.
Posted 18 June 2021 - 10:41
Cestitke, meni najlepsi, nek te dobro sluzi i da cuvate jedno drugo.
Posted 18 June 2021 - 15:08
hvala al su ga blokirali pa cu vidim sta mi je ciniti.druge boje nije bilo mada sam teo svetliju bolje je uocljiv.u odnosu na liberty daleko je udobniji i ne bole ruke i ramena kod free je toizrazeno dosta.liberty bole samo ramena ovde sam samo osetio kod zgloba ali tek kad sam pri kraju usao u guzvu.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users