Jump to content

Put Od Nisa Do Ralje-bg

5 replies to this topic

#1 nenadlaza61

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 199 posts
  • MestoTrešnja-BG
  • Vozimliberty

Posted 17 June 2021 - 21:42

danas sam putovo od nisa ka mojoj kuciisao sam preko ribarske banje-krusevac kragujevac-topola-mladenovac-ralja.Posted ImagePosted Imageamerican wilmington restaurantsPosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image. sama voznja je trajala 7h a ukupno vreme sa pauzama i jelom je 9h.jedino bilo problema u nis neznaju da postoji i taj drugi pravac oni znaju preko aleksinca koji je daleko duzi put al snaso sam se . navigacija ako nije fiksna ili telefon je vrlo opasna ocas posla me otresu.

#2 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 17 June 2021 - 22:02

Ooo bata Lazo, lepa putesestvija. Pa jel to ja vidim neki novi skuter, mozda Piaggio NRG MC4?

#3 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,752 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 17 June 2021 - 22:17

Svaka cast, fina voznja i kilometraza. Definitivno se vidi neka nova masini na slici, nije vise frikan :)
Slobodno predstavi novu masinu na forumu.

View Postnenadlaza61, on 17 June 2021 - 21:42, said:

navigacija ako nije fiksna ili telefon je vrlo opasna ocas posla me otresu.
Ovoga se cuvaj. Dobar nosac za tel na skuteru ili posebna mala navigacija, druge nema. Cak i telefon na nosacu nije bas idealan...

#4 nenadlaza61

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 199 posts
  • MestoTrešnja-BG
  • Vozimliberty

Posted 18 June 2021 - 09:21

Posted Image iso sam po skuter. nosim fon ali u djepu uvek na nosacu moz padne ili od samog pada da ode predaleko.lauda firkan odavno prodat trenutno imam libetty 5 2t koj ce da ide na oglase majstor pre mene skino blokadu na karbu i trebalo bi podesiti al ni tog lima nemam a ni dizne.

#5 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 18 June 2021 - 10:41

Cestitke, meni najlepsi, nek te dobro sluzi i da cuvate jedno drugo.

#6 nenadlaza61

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 199 posts
  • MestoTrešnja-BG
  • Vozimliberty

Posted 18 June 2021 - 15:08

hvala al su ga blokirali pa cu vidim sta mi je ciniti.druge boje nije bilo mada sam teo svetliju bolje je uocljiv.u odnosu na liberty daleko je udobniji i ne bole ruke i ramena kod free je toizrazeno dosta.liberty bole samo ramena ovde sam samo osetio kod zgloba ali tek kad sam pri kraju usao u guzvu.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users