Nov sam u ovom svetu skutera potpuno,usao naivno,nadahnut klipovima sa ytuba,ali... Sreca pa sam imao prijatelja Maria,prijatelja iz drugog sveta,slicnog 😎
Red je da predstavim svoj Suzuki Burgman 400k9 2009g.
Prvi skuter,odmah maxi 400,medj najtezima u klasi..Dunulo mi jedno jutro 2021. da kupim skuter da se rashladim a sveo sam na to da moram kupiti u 7 narednih dana. Naravno,izbor se suzio u letnjim danima.
Naslo se par komada, varirale cene,nisam imao znanje koliko je 20+ ks u voznji a koliko 40+ks..Probao nexus,tvrd,neudoban,kratak za mojih 100kg, gledao majesty,dopao mi se,resio ali sreca snajka koja je prodavala bila bezobrazna po pitanju mog slobodnog vremena,hvala joj. Na kraju, zadovoljan sa Burgijom,sada vec jako zadovoljan voznjom,udobnoscu,lezanju,snagom.
2009g 34ks 40.000km K9 serija 400ccm3
Da,nisam imao polozeno,to naknadno islo 🤗
Servis naravno odmah po kupovini,uz kocnice i sve tecnosti,svecice,semerinzi i ulje u viljuskama,kais. Citiram reci prethodnog vlasnika: "baki,nista ne diraj,samo vozi i ne bacaj pare,sve ti je uradjeno,kais skoro nov). Ulje u kocnicama crno a i cudno se ponasala rucica,na meracu motora skoro da nije bilo ulja,svecica se pojela,na kocenju se pobadao napred, stender udarao u "original 500e" Mivv top,a kais bio Nov Nov.
Kada sam preterao kuci, sutradan poceo da trese,da se stresa.. Kazu mi drugari,vidi oglas,behaton u dvoristu,nova fasada, sigurno domacinska kuca,odrzavao a ima i motor ozbiljan. Od svega na kraju, zatekao sam samo nov akumulator i pakovanje vijagre u sedistu 😂