Hvala svima 😁
Miki, nisam iz Srbije tako da i ako ih nađem to ti vjerovatno ne znači puno.
Jovane ide dosta dobro, ja sam baš iznenađen. Sa 2kW koliko piše u saobraćajnoj baš je munja. Po satu ide 60,ali nisam još provjeravao preko GPS-a
Listao sam Mario tvoju temu, nema slika skoro ništa,ali je tekst od velike pomoći.
Moraću vidjeti da se na poslu nečim prekriva, plastike su za sad kao nove. Vidim da je neko mijenjao zadnji ventil, a iz tvoje teme sam saznao zašto.
Zamjenio sam zadnje pakne, ulje, stavio airbox umjesto gljive, poštelovao ler. Moraću onda i ulje u prednjoj kočnici zamijeniti. Malo škripi kvačilo, moraću ga prešmirglati, zamijeniti rolnice i kaiš. Kaiš ne izlazi do kraja, pa bih trebao i to vidjeti kako da riješim.
Danas je prošao tehnički i registrovan
Vidjeću šta će se moći uraditi sa njim, ali neću ništa eksperimentisati. Potrebna je pouzdana mašinica 😁
Sviđa mi se što ima dijelova, bar za mašinu, plastike su problematične. A mogu ući u Agro mehaniku i uzeti nov dio, čak je jeftinije nego na pijaci. Kod vas je Sprint ostao kao marka, a kod nas je primenovan u Sonic. Dosta ih se voza, pola mašina u gradu su ove hondine kopije
Edited by Djope, 13 June 2022 - 14:05.