rade007, on 11 August 2023 - 04:38, said:
U praksi da se ne traziš puno ti najbolje radi Malossi ljubičasta sa multivarom. Rolice tako od 6.8-7.2 gr. Opet ovisno koju verziju leovinceta imaš.
Iglu ne diraj i ne mijenjaj, samo tu postojeću a22 stavi na 1.zub i onda štelaj dalje.
Ovo su ti smjernice iz prakse, inače po školski sam probao sve žive kombinacije i svakakva štelanja i ovo se pokazalo kao najbolje. Potrošnju očekuj oko 4L sa tom postavkom.
Gps rezultat očekuj 102-108 gpsa( sa novim originalnim remenom), opet ovisno dugi ili kratki leovince.
Uredu, hvalaa, to ce biti onda sledeci korak u prenosu poslije remena.
Karburator i postavka ostaje u tom slucaju hvala na savjetu. I da je vise od 4l sve je to prihvatljivo i u sportskom duhu
Imam drugo pitanje za kolegu koji je strucan za Piaggio masine.
Ventilator variomata mi je imao malo lufta i odlucio sam da ga promijenim, narucio sam novi originalni i postavio ga sada ali i dalje ima recimo 2 do 3mm hoda kad sve stegnem lijepo, jedina razlika koju sam mogao naci je da u onoj podlosci kurble koja ide u ventilator nemam obicnu podlosku tanku prije matice, da li je to problem mozda ili je uredu da ima malo hoda taj ventilator ?