Posto sam kao mali vozio popularnog apenca(ko ga nije vozio) a blizi mi se skoro i 40ta godinica resio da kupim neki skuter da se zuji po gradu,do prodavnice i da se vozi leti kad se nadje vremena.
Burazer kupio neki SiDjiPiNg skuter koji je presao jedva 600km a vec se raspada,od jednog starog drugara reko mi sta da jurim.
Posto sam hteo da kupim veoma dobar i ocuvan skuter za polovinu cene telefona prosecnog srednjoskolca potraga je bila uzaludna vec duze vremena.
i onda jednog suncanog jutra izadje na oglase najeftinija yamaha aerox i posle par dana eto je na prikolici i pravac za PT
20240331_130233.jpg 4.23MB 23 downloads
yamaha aerox 2003godiste
presla kao i yugo pred generalku oko 43 000km
20240402_091444.jpg 2.96MB 22 downloads
plastike u katastrofa stanju al radice vezice i holstrafovi.
pali na pola kurble,na dodir prekidaca koji je doduse nesto skarabudzen 20240402_091416.jpg 2.72MB 17 downloads
mehanicki ono sto sam do sad video je da mu fale jedno kantica strafova,prednji stap amorta jedan propiso,cilindar zadnje kocnice radi na drukanje,pocepan termodavac.
Planovi,
da se malo uljudi da se ne raspadne po putu,da se nekako srede svetla da se nesto i vidi,da postavim neki sat za temperaturu vode u motoru i da se srede ti nedostaci koji trebaju.
bitno da je u malo garazi pored,alfe,kolica za bebe,bicikle za starije dete uspesno spakovan i skuter.
Edited by novmaher, 09 April 2024 - 22:34.