Napisao sam ga kad sam imao 19 godina, radi se na Tomos motorima koji su u to vreme bili veoma popularni. Tuning 2T se zasniva na istim principima već dugi niz decenija, pa koga interesuje može da prelista..
http://www.pyrotherm...tomos_mario.pdf
0
Priručnik XP-01
Started by Mario, Jan 05 2011 06:13 PM
5 replies to this topic
Posted 05 January 2011 - 18:13
Posted 05 January 2011 - 18:22
Posted 05 January 2011 - 18:25
Posted 05 January 2011 - 18:26
Posted 29 January 2011 - 10:09
Ja sam za ovaj tvoj prirucnik vec odavno rekao da je BUKVAR za razumevanje stvari i pozvao ljude da ga nadju na netu i skinu...Dobro je sto je ovde, mnogima ce znaciti...Inace kod mene stoji u posebnom folderu vec godinama...Ma, BUKVAR i SLOVARICA zajedno, sta da ti kazem...
Posted 29 January 2011 - 10:28
bile su to godine kada sam krenuo na studije, prvu verziju sam pisao na PC-XT-u sa 12Mhz u News programu i štampao ga na matričnom Epson-u, sve crteže sam radio u tušu na tabli...
čitao sam se ponovo predprošle godine kada smo prebacili sve u doc format pre nego što je postovan na netu, i moram reći da postoje neke formule koje sam tada bazirao na proporcijskim odnosima, i da se neke stvari ne računaju baš tako, npr proračun snage itd... Svakako ako budem imao vremena i volje možda uradim neke ispravke, mada je tekst takav kakav je, misao i reč jednog 19 godišnjaka...
hvala
čitao sam se ponovo predprošle godine kada smo prebacili sve u doc format pre nego što je postovan na netu, i moram reći da postoje neke formule koje sam tada bazirao na proporcijskim odnosima, i da se neke stvari ne računaju baš tako, npr proračun snage itd... Svakako ako budem imao vremena i volje možda uradim neke ispravke, mada je tekst takav kakav je, misao i reč jednog 19 godišnjaka...
hvala
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users