U trenutku pada imao sam kacigu, rukavice, moto jaknu i pantalone. Pad je bio na desnu stranu, pri relativno maloj brzini (oko 40 km/h) ali ipak dovoljne siline da otkine dva šrafa desetke koji su držali desni nogostup. E sad, uzmite brusilicu pa probajte da presečete dve desetke i recite mi koliko vam je vremena trebalo

Elem, desna strana na koju sam pao prošla je bez i jedne ogrebotine ili modrice! Svi silni protektori u odeći i kaciga odradili su ono za šta su i predviđeni. Jedna od retkih stvari koje se sećam od samog pada je trenutak koji je meni delovao kao večnost u kome vizir od kacige drlja po asfaltu. Posle sam zamišljao šta se u toj situaciji dešava sa nosem, licem, zubima itd, kada nema kacige da zaštiti glavu...
Na žalost, dosta jako cimanje kormana u trenutku pada dovelo je do kidanja ligamenata palca leve šake, tako da krajnji epilog nije do kraja pozitivan... Šaka je operisana i sada imam instalirane dve metalne šipke koje fiksiraju palac i koje će tu biti narednih 5 nedelja

Znam da većina vas na ovom i sličnim moto forumima nosi opremu kad vozi (barem kacigu), ali nemojte da vas mrzi da je nosite makar išli i samo 100m do prodavnice. Ja sam celu jesen/zimu proveo na dva točka bez incidenta (možda ukupno nisam vozio 10-15 dana dok je bilo snega po ulicama), a ovo mi se desilo nadomak kuće u povratku sa obližnje benzinske pumpe...