evo ljudi i ja konacno da kazem kupio ono sto sam uvek zeleo-pravog minarelia...

aprilia sr 1 svima dobro poznata 19996 godiste LC.

skuter je u skroz dobrom stanju,kupio sam ga u kikindi lik je trazio 450e dao mi ga je na kraju za 340e jer vlasnik je u vladicama pa da odem do vlasnika ovih dana nadam se sto pre da ga prevedem na moje ime i ovde registrujem.zato mi je i smanjio cenu toliko .jako mi se svidja skuter konacno ce krofnica imati drustvo.

odmah sam se i u tog zeljenog sr-a zaljubio.

skuter ide odlicno odmah da kazem!na njemu je sve seriski.drug i ja goran juce smo otisli busom do kikinde nazad smo vozili sr-a nista se necuje osim malo kurble i to tek tek i otpao jedan deo nogare koji je ja msm pre bio varen ali ok je i dalje nogara.u temerinu nam je samo pukao spuh tek tek na grani dobio malu rupicu koju smo odma zavarili maltene cim smo dosli u ns a to se desilo verovatno sto je auspuh bio okacen o zadnji blatobran i na cilindar samo to je kasnije naravno i ovkacno gde treba da bude na blok.ovih dana cu takodje da vidim da mu uradim servis mali:
zamena filtera goriva,ciscenje karba i filtera u airbox-u,menjanje svecice,otvaranje dekle i podmazivanje kurble,ako budu trebale rolnice i kais da se zamenu i pranje skutera naravno.
slika ce biti danas nestizem sada da okacim.sve u svemu ja sam presrecan!