Jump to content

10.07.2011

80 replies to this topic

#61 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 11 July 2011 - 13:32

žao mi je samo što nismo upregnuli malo makine i potrkali se... :welcome1: Uglavnom dalo se provaliti kako kome ide mašina! http://svet-skutera....tyle_emoticons/default/smile.png

Vlada75 je došao na crnoj ragi Majesty-u 125 koji je trom kao puž al kad uhvati 50-60 onda vuče do 95 po gps-u ne staje...kaže troši ko upaljač pa mu je sve oprošteno.. :D
Dragan je bio na njegovom paklenom malagutiju koji nije hteo da upali al kad je dobio novu svećku peglao je samo tako...ide malaguti odlično ali mi je i dalje gledao u dupe kad smo se potrkali.. :) Moraš rešiti start Dragane po 100ti put ti govorim...
Mario je bio na Kymcu serijali...da,da dobro ste čuli, na serijali sa trekom!!! I šta reći..on se teši kako ide dobro..aj da mi ne vozimo svi kitovane makine pa da kažemo pa i ide, ali ovako, nažalost Mario, dobar je za do pijace i nazad! moram malo :) :)
Milper je bio na utegnutom roxu koji ispucava na semaforu samo tako...Nardu je od silnih vibracija puko nosač ali je Milper to uredno rešio iste sekunde...Ide dobro Rox moram priznati! Milper je sa nekom kanticom od 3 litre stalno nešto petljao, dolivao, odlivao, merio, preračunavao itd itd...pitaj boga...i na kraju ispade da rox troši 3 litre?!?! bilo je jako sunce Milper moraš priznati, udara u glavu... :)
Weseli se jadan dogegao na Kymcu koji je već po ko zna koji put lepio, i ležaj mu se čuje i svašta nešto...videlo se da je skenjan...nije hteo ni da sedi na klupici nego je stajao po strani kao pokislo mače...
DraganNS je došao na popularnom CPI-u koji ide pegla, zuji...utegnut je kao struna...nešto još muči muku sa štelovanjem ali to je normalno..ustanovili smo da mora menjati majstora...Vladu75... :)
Muhi je peglao na svom novom Sr-u samo tako...Iako je sr serijalica i iako je Muhi svo vreme vozao svoju curicu na zadnjem sedištu, nije mu uopšte bio problem da po krivinama kači centralni štender koliko ga obara...to je duh! :)

sebe neću komentarisati naravno... :) Sve u svemu super provod!

#62 Muhi

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 264 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimPiaggio Zip SP

Posted 11 July 2011 - 14:30

odlican posta pita jako mi se svidja! :welcome1:
meni je bilo malo zao sto nismo zavrsili kod eltine tj tus-a da se malo mangupisemo i tamo.i takodje mi je malo zao sto nismo celo vreme bili zajedno...ali dobro bice jos skupova i nadam se jos vise nas zajedno celo vreme da se druzmo! http://svet-skutera....tyle_emoticons/default/1oda.gif

#63 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade
  • VozimKymco People S50 2T, Peugeot Elyseo 2T 70cc. Malaguti Madison S250

Posted 11 July 2011 - 17:16

Zao mi je da se i ja nisam pridruzio, ali su neke obveze imale prioritet. vidim da je bio i lud dan i lep provod

#64 Dragan NS

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 609 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimCPI Oliver city

Posted 11 July 2011 - 20:37

Pita, promasio si profesiju - mogao bi da pises za novine :welcome1:
Mogu samo da potvrdim da je druzenje bilo super uprkos vremenskoj nepogodi od +37 ili koliko je vec bilo. Uz Dunav i 'ladno pivo nekako se preguralo! Vlada je uspeo i da se okupa i onda onako sav mokar, u mokrim gacama,na skuter pa na Miseluk...
Bleki, ja isto nisam planirao da dodjem - dao sam prednost porodicnim obavezama i negde popodne pricam zeni tuznu pricu, kao, "e da znas da je danas okupljanje ekipe sa 4ruma u NS....bla, bla" kad ono nije proslo desetak sekundi a zove Vlada 75 da vidi gde sam, i da mi kaze da su svi tu.... Pitaj me koliko mi je minuta trebalo da im se pridruzim, he-he!

#65 MILPER

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 115 posts

Posted 12 July 2011 - 08:16

Milper je bio na utegnutom roxu koji ispucava na semaforu samo tako...Nardu je od silnih vibracija puko nosač ali je Milper to uredno rešio iste sekunde...Ide dobro Rox moram priznati! Milper je sa nekom kanticom od 3 litre stalno nešto petljao, dolivao, odlivao, merio, preračunavao itd itd...pitaj boga...i na kraju ispade da rox troši 3 litre?!?! bilo je jako sunce Milper moraš priznati, udara u glavu... :welcome1:

Kada sam dosao kuci i skinuo majicu, pola ruke i vrat crveno ko rak, a ostatak tela beo :)jedini ja nisam skinuo majicu.. Stvarno je bio pakao...

A sto se tice potrosnje,jbg nasuo ga do cepa kuci, dosao u NS,voznja po Vencu i nazad do NS-a, kad smo dosli ispred tvoje firme na satu 90 km, a dosuo sam 2,8L http://svet-skutera....tyle_emoticons/default/smile.png

Voznja je bila vrhom gasa zbog dizanja temperature...

Ali zato kad sam se vracao, pala temperatura pa sam ga malo produvao :D
U nedelju sam presao ukupno 190km...ovih dana vadim termostat, pa cemo da vidimo kakva ce biti temperatura...

Moram polako da spremam masinu za drag u avgustu :)

#66 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 12 July 2011 - 08:27

PitaNS se vazdan nešto pravio, kao ne mogu da gasiram, varen mi je torque.... pa kako drugačije nego električnim aparatom, jer trese, ma ne trese, samo ne smem pun gas.. Inače Jet prede ko singerica, diže dupe na gas, jes malo klizi onaj s6 r/t ali dobro de, nema mogućnost podešavanja pa tu malo škripi đeram... Pošto je ekipa tunirana, da konstatujemo da nam je predvodnik Pita pored Gljive i 105 dizne i Sport PRO spuha, dakle kombinacija koja "ide ubija", došao sa krojenom RS2-kom i Motororce karing airbox-om sa 70 diznom, i onda kao ma ne ide mi jer nemam periferije... :welcome1:
nije dao bog da ga Krsta odere, ali malo je falilo, kakav bi "šou program" narpavili posle....

#67 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 12 July 2011 - 09:49

evo Draganovog Olivera

težina 219Kg
Motor 86 + Vozač 125 + Kajla i gorivo 8 ukupno 219Kg

Posted Image

Posted Image

evo link za kmz pa može detaljno da se pregleda
http://www.pyrotherm...NS/DraganNS.rar

#68 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 12 July 2011 - 10:27

sad gledam nisam dobar kmz file ubacio, ovo će biti milperov

#69 zoksi

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 861 posts
  • MestoNis

Posted 12 July 2011 - 10:51

Meni ovaj kmz otvara nesto bezveze - neke hijeroglife :welcome1:

#70 MILPER

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 115 posts

Posted 12 July 2011 - 11:16

Nije ovo moj grafikon...

Aerox je 95kg + 7kg goriva + plus oko 10-ak kg alata i rezervnih delova u gepeku...

Ajde okaci moje merenje :welcome1:

#71 Muhi

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 264 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimPiaggio Zip SP

Posted 12 July 2011 - 12:42

trebali ste mene opet stavljati na te turpije za merenje krajnje brzine. xD 61kg. :welcome1: http://svet-skutera....tyle_emoticons/default/sign0020.gif

#72 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 12 July 2011 - 12:52

ne grafikon odgovara Draganu samo je kmz neki od tvojih... uradiću nešto kasnije

Zoksi , instaliraj google earth http://www.google.co...th/download/ge/

pa kad klineš onda u njemu otvori, i samo overiš gore play dugme da postavi kordinate na mapu...

#73 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 12 July 2011 - 13:33

Milper Aerox

Motor 95 + 7 + 10 = 112
Vozač 125 + 2 pivo = 127 ukupno 239 hah pivo nisam dodao :welcome1:

Posted ImagePosted Image

Posted Image

link za download

http://www.pyrotherm...lper/milper.rar

#74 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade
  • VozimKymco People S50 2T, Peugeot Elyseo 2T 70cc. Malaguti Madison S250

Posted 12 July 2011 - 17:38

Au, kakvo luudilo od programa, svaka čast Mario!
Program radi, ubija :)

#75 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 12 July 2011 - 22:44

baš ubija, samo da provalimo kako meri dobro, imali smo 50% promašenih merenja.. ko zna možda je od vrućine :)

#76 Zox036

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 324 posts
  • VozimSpeedfight 3 MHR

Posted 13 July 2011 - 10:25

View PostMario, on 12 July 2011 - 22:44, said:

baš ubija, samo da provalimo kako meri dobro, imali smo 50% promašenih merenja.. ko zna možda je od vrućine :)

Ma pusti brzinu i kilometraze pored piva i cica u kupacem kostimu, jos ako su u tangama i bez gornjeg topa AAAUUUUU......onda vam zavidim :)

#77 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 13 July 2011 - 12:43

a šta ti misliš da smo mi bili na jamajci pa da imamo tange i toplese...Bili na Šodrošu u prašini i pili hladnog lava...Dragan je snimio neku crnkinju i samo me bode laktom da gledam.... :) :)

#78 Dragan NS

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 609 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimCPI Oliver city

Posted 13 July 2011 - 14:35

View PostPita, on 13 July 2011 - 12:43, said:

a šta ti misliš da smo mi bili na jamajci pa da imamo tange i toplese...Bili na Šodrošu u prašini i pili hladnog lava...Dragan je snimio neku crnkinju i samo me bode laktom da gledam.... :) :)

Ha-ha, crnkinja je bas izgledala "upotrebljivo".... Noge do pazuha, izbacena guza...ccc... Jedino, sto je uz klinca pored nje imala i stomak (7. mesec trudnoce po mojoj skromnoj proceni)!

#79 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 13 July 2011 - 17:18

E,Dragane , kako ti je proslo ono sa zenom , svaka cast!!! Moja nije pala na to!!! Mozda sam trebao tresnuti rukom o sto i da joj pokazem ko je musko???Ne bi ni meni puno trebalo da dodjem, samo da sam bio `malo VISE MUSKO`...jbg, drugi put- nema toga sta ce me zadrzati- po cenu RAZVODA BRAKA...

#80 Weseli-90

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 470 posts

Posted 13 July 2011 - 19:15

Nadam se da u braku necu proci kao vi :) i da dodam da je crnkinja bila ufff....

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users