Jump to content

Aprilia SR 50 97 AC

130 replies to this topic

#81 simkeSR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 165 posts
  • MestoZemun
  • VozimSuzuki RF 900 streetfighter

Posted 25 March 2012 - 22:56

Novi dugo ocekivani look..... Moja zebrica: Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image :) Meni se svidja,a vama? :)

#82 perlx*

CCEB

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,294 posts

Posted 25 March 2012 - 23:05

Odlicno izgleda.
Mozda da stavis koju nalepnicu ili neki detalj, da razbije monotoniju.

#83 simkeSR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 165 posts
  • MestoZemun

Posted 25 March 2012 - 23:16

View Postperlx*, on 25 March 2012 - 23:05, said:

Odlicno izgleda.
Mozda da stavis koju nalepnicu ili neki detalj, da razbije monotoniju.
Pa imam ih nekoliko kod kuce,ali cekao sam da se osusi da ne upropastim trud :) Zebrica sad spava,pa je necu buditi do vikenda,tad cu i zalepiti... :)

#84 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 25 March 2012 - 23:20

uu lepo izgleda...ta crno bela kombinacija je nekako proverena i uvek dobro izgleda!

#85 simkeSR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 165 posts
  • MestoZemun

Posted 26 March 2012 - 22:42

View PostPita, on 25 March 2012 - 23:20, said:

uu lepo izgleda...ta crno bela kombinacija je nekako proverena i uvek dobro izgleda!
Bila je skoro cela bela,hteo sam da uradim kao onaj kony scoot,ne znam da li znas kako izgleda isto je ovaj SR 2 bio u pitanju....i odustanem,previse belo....i deo po deo,i svaki put nova ideja i eto,ovako je ispao....a plan je bio skroz drugaciji :)

#86 simkeSR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 165 posts
  • MestoZemun

Posted 13 May 2012 - 22:34

Da li moze na dellorto 17.5 rucni sauh od dell 12-ice?

#87 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 14 May 2012 - 08:46

mislim da može

#88 simkeSR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 165 posts
  • MestoZemun

Posted 19 May 2012 - 18:24

Kakav danak neiskustva,mladog simketa.....to je kad ides na poverenje.... ladno sam godinu i po dana vozio skuter sa razbusenim cilindrom i karbom arreche 19mm sa 90 diznom !! I ja se pitam kako ide tako dobro i zasto mi toliko trosi..... Klasicno ne iskustvo....
Kao sto sam napomenuo uskoro stize motoforce sport 70,a karburator vec imam sa sve diznom hahaha tako da se troskovi momentalno umanjuju....ali opet ne mogu da oprostim sebi takve propuste...!!! strasno

Edited by simkeSR, 19 May 2012 - 18:45.

#89 simkeSR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 165 posts
  • MestoZemun

Posted 19 May 2012 - 20:53

Inace,karb sam rasklopio ocistio ga,i pronasao diznu kod nekog lika,koja je po izgledu malo drugacija od moje okrugla je,ali nailazi navoj...tise na njoj da je 65,ali rupice su priblizne,naravno ova nova je manja....sve sam vratio nazad (i fabricki filter) i scoot radi ok,provalio sam i da je filter malo otvoreniji jer nema plastiku koja treba da usisava vazduh u filter,vec samo rupu odatle i onolika buka :welcome1: (zvuk mi je brutalan) ,ali je i srafic za vazduh sad na 2 kruga odvijen,bez da se gusi skuter,vrv zato sto je otvoreniji filter... isto tako skuter odlicno prima gas,cak i bolje neko sa 90-icom koja je ogrooomnaa,znaci nema viska goriva,ni ovako ni pri punom gasu....ranije pri punom gasu mi je imao malo cudniji zvuk,a moje misljenje je da je i vrv zato i bacao dosta goriva na filter vazduha zbog te prevelike dizne..... A sto se tice potrosnje nemam pojma,to je upravo sve sklopljeno ,sutra cu videti kad krenem na Avalu,sipao sam 2 litre,pa dokle stignem....tako cu i izracunati..... pozelite mi srecu :2cirka1:

#90 simkeSR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 165 posts
  • MestoZemun

Posted 20 May 2012 - 00:54

Uff konacno sam zavrsio sa pakovanjem i popunjavanjem rupa ,tj zavrsavao sam sve ono sto sam kao ostavljao za "jedan dan kad budem imao vremena" hahah nisam ni danas imao,al ajde kad sam poceo nema sad.... xD 2 puta sve plastike sklapao i rasklapao,jedan mali detaljcic na pogresnom mestu i bum,sve ponovo...al jbg na greskama se uci Sad je sve nadam se cakum pakum... :welcome1: videcu jos sutra potrosnju... tj danas :2cirka1:

#91 simkeSR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 165 posts
  • MestoZemun

Posted 21 May 2012 - 20:30

Bio sam na Avali u nedelju....malo se gusio sa gorivom,pa sam spustio iglicu skroz do kraja,i ustelovao vazduh... Pre toga potrosnja mi je bila 2l na 35 km..... Posle toga ne znam,jer mi je skuter ostao kod druga na ledinama....
Imao sam malo izletanje na Avali,usao prepbrzo u krivinu i zanesu me kamencici... Malo sam ogrebao skuter,i to ce se vec srediti ovuh dana. Ali to nije sve,jos dvojica kolega su imali situacije,jedan za malo da se zakuca u Juga koji je naglo zakocio,a drugi tj Lenko je pao blizu usca,jer ga je neki mali isekao.... strasno.... Al kako Lenko kaze,dobro se pamti,lose se zaboravlja... Ali ne i u mom slucaju,posle iznenadne temperature koja je pocela da me drzi na Avali,3 sata kod Lenka nisam mogao da dodjem sebi,i nastavim ja ka kuci i na Ledinama popucaju klizaci i jedno 4 milimetra metala izmedju one male zvezde i klizaca,i variopmat nekako pocne da cepa kais,kad sam skinuo deklu,ostale su samo 2 zice od kaisa,ali nije nikakva steta,max 2000 din.... Al kad je baksuz onda je stvarno baksuz.... Ne ponovilo se... !!

#92 Boza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
  • MestoSopot
  • VozimKeeway Fact

Posted 21 May 2012 - 20:37

Кад ђаво кења, он кења на једно место..
Надам се да сте се поред тих зајебанција лепо провели на Авали.

#93 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 21 May 2012 - 20:44

isuse bože, pa vama je svaka vožnja pod parolom ko preživi pričaće...ili mi samo tako deluje...Smirite se u saobraćaju i čuvajte se, nemoj posle da se kajete...

#94 simkeSR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 165 posts
  • MestoZemun

Posted 21 May 2012 - 22:14

View PostBoza, on 21 May 2012 - 20:37, said:

Кад ђаво кења, он кења на једно место..
Надам се да сте се поред тих зајебанција лепо провели на Авали.
Jesmo bilo je vrhunsko druzenje,ali eto...desavaju se i sranja..

View PostPita, on 21 May 2012 - 20:44, said:

isuse bože, pa vama je svaka vožnja pod parolom ko preživi pričaće...ili mi samo tako deluje...Smirite se u saobraćaju i čuvajte se, nemoj posle da se kajete...
Sto bi rekli posle je*anja nema kajanja :band____: Uglavnom dosta novih ljudi je bilo,pa smo se vise nervirali nego uzivali u voznji... A moj ispad na Avali,nemam komentar,kriv sam....
Od juce pa na dalje smo se dogovorili da svima kazemo pravila na samom startu i ako nece da postuju i neodgovara im,nek se vrate kuci... Pokazujem ljudima 2 po 2,nas 4 se zaredjalo i idemo 50,ostatak obilazi sve,provlaci se izmedju kola...ma strasno....

#95 Lenko

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 783 posts

Posted 21 May 2012 - 23:12

To pokazuje i našu vozačku kulturu, iskustvo... uglavnom oni koji imaju nestašne makine (jer, kad ide ispod 60,guši se !).

#96 simkeSR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 165 posts
  • MestoZemun

Posted 21 May 2012 - 23:21

Evo i snimka....

Ostatak slika sutra...

#97 simkeSR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 165 posts
  • MestoZemun

Posted 08 June 2012 - 04:35

Veceras Kole_91 i ja sa SR-om 82 po gps-u na putu Bezanija-Zemun... ^_^ on oko 96kg i ja 88kg :) Divota,i dalje ne verujem :)

#98 simkeSR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 165 posts
  • MestoZemun

Posted 14 June 2012 - 01:50

Evo jos novosti,pre 10 min sam stigao kuci sa nocne voznje... Kole junior je uzeo da proba moj scoot po Zemunu i poneo je gps,max zabelezena brzina mu je bila 89,stim sto je morao da uspori zbog semafora kod "belaca" ko zivi u Zemunu ili NBG-u zna gde je.... Ali kad smo krenuli kuci,od hotela Yu do Saobracajne,sam ga par puta razvlacio,kole i kole su isli sa autom (corsom) i kole junior je sve snimao... Uglavnom prvi put do pinokia sam isao oko 90 ,a ka saobracajnoj tj do nje 97 ... Mereno i kolima i gps.... i sad ostaje samo da kole ubaci snimak,pa cete moci i da vidite.... Ja sam PREZADOVOLJAN !!!

#99 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 14 June 2012 - 09:55

pa kako nećeš biti prezadovoljan...pegla dobro sr-ka.. :rolleyes: daj da vidimo to zaleganje i brzinu na snimku... :)

#100 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 14 June 2012 - 10:36

to je to, baš kulturno ide.... za taj start vidi kakve su oprugice na kvačilu, i eventualno da vidiš da li treba koju šajbicu podmetnuti pod ventivar ....

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users