Posted 14 October 2011 - 22:12
haha ovde svaki crveni ima par godina zaprljane ruke, eto na kakvom si forumu... a većina ima slike sa tomosima, jer smo svi tu počeli...
ovde smo svi ljubitelji tuninga, i većina nas aktivno radi, nebitno je da li je tomos ili skuter.. ono što sam te gore pitao je navelo da kažeš šta te boli, ok nalepnice i nafurani klinci, i tu te potpuno razumem...
inače Malossi i Polini su fabrike koje proizvode cilindre i radilice, imaju ogromne palete, da povučem paralelu, isto kao kada kupiš Airsal cilindar za Automatica koji je 65cc-a, ili koliko već, i za njega važi da je dobar proizvod i da ga treba pravilno aplicirati, podesiti i upregnuti.. ili da sad imaš negde da kupiš cilindar za seniora, i to bi bio super potez, jer ima velika rebra, možeš ga voziti sa stock uglovima, a možeš i da ga preradiš ako misliš da znaš nešto više, bolje, savremenije... i to nije slaganje setupa, to je već tuning, mnogo je teže dobro podesiti i pustiti u rad neki agresivniji cilindar nego fabrički... da ne dužim, 2T je 2T, bez obzira da li je Tomos, Minareli AM6 ili neki od skuter platformi.. ovde je more proizvoda za različite tipove blokova, i svaki je potrebno ručno doraditi bar po mojim kriterijumima..
dakle kada malo prelistaš FAQ i ostale teme videćeš da mi ovde ne čuvamo vojne tajne, već nam je cilj da naučimo jedni od drugih, ili zajednički dođemo do novih zaključaka, inovacija, boljeg i kvalitetnijeg tuninga... kako je na ostalim forumima to manje više znamo, ovde neće biti tako, bar dok su crveni i ljubitelji tuninga i vlasnici foruma..