Jump to content

Na more sa 50cc na leto 2012

• This topic is locked This topic is locked
78 replies to this topic

#61 simkeSR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 165 posts
  • MestoZemun
  • VozimSuzuki RF 900 streetfighter

Posted 11 June 2012 - 03:37

Inace,necu da obecavam,ali mozda bude nesto od ovoga,malo smo ga i uprostili i izkomplikovali sto se tice plana,on je izvodljiv ali prenaporan...prognoza krenuli bi za jedno 2 meseca od prilike da se usolimo i vracamo se... znaci vikend kombinacija,plan nije razradjen tako da se ne bi usudio da dalje da baljezgam,vremenom cu da pisem detalje... Inace ovo nam se vratilo odma u povratku sad sa okupljanja u NS,malo smo popricali o tome,pa eto...javljam dalje...

#62 beta

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 6 posts

Posted 21 June 2012 - 01:47

Evo ja da iznesem neka svoja iskustva.
10. Jul prosle godine isao sam proslo leto na Zlatibor, posto tamo imam vikendicu, ostao sam celo leto, pa nazad opet skuterom. Kad sam isao na Zlatibor, istog dana je krenuo moj ortak biciklom, i putovao je oko 7 i po sati, dakle guzica mu se raspala, ali on je profi biciklista. Isao sam solo putem Obrenovac-Ub-Valjevo-Kosjeric-Pozega-Uzice-Zlatibor. Kod Uba su bili radovi na putu na nekoliko mesta, posle Valjeva jaci uspon (Divcibare) posle toga Kosjeric, lagano spustanje do Pozege pa posle uspon UE-ZL. Ovaj put jekraci za par desetina km i jako slabo prometan sto se tice vozila, nece biti problema, ali razlog tome je sto je put u jako losem stanju, i narocito kod Kosjerica je naporan za amortizere..imao sam mali peh u nedodjiji, stradala mi vodena pumpa, ali snasao sam, no necemo sad o tome...
28.Avgust: U povratku sam resio da idem nazad Ibarskom magistralom. Motor je bio razradjen preko leta, sve je bilo super ustelovano, peglao sam ga do Cacka (80km) lagano bez zaustavljanja i tamo sam stao na odmor od 10 minuta, da mi se skuter ne bi skroz ohladio. Proverio sam dal curi nesto, sve je bilo ok, put krece dalje.. Uzivao sam u pejzazu i nisam uopste razmisljao o saobracaju, cepao sam ga malo izpod punog gasa, kola su me obilazila, ali nisam imao nikakvih problema, posle ja njih obidjem kad zapnu u guzvi i tako u krug do Beograda. Od rudnika je vec pao mrak ali nije bio problem voziti uopste. Vreme putovanja 4h i 10min.
Dakle rezime..Po meni najbolje je ici Ibarskom i ako se budete podelili u grupe od po 4 motora jedan iza drugog, da bi mogli da vas obidju ovi sto zure, necete imati nikakvih problema.
I da, ima servis za skutere u Uzicu, koji je odlicno snabdeven delovima, pogotovo za poneke turpije.
Sto se tice smestaja, ja mogu da vam pomognem po tom pitanju ako budem bio tamo ili isao sa vama, ne bitno ali imam ogranicen br kreveta, ili da vam ponudim travu u dvoristu da otvorite satore, ako ste se tako dogovarali...

#63 simkeSR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 165 posts
  • MestoZemun
  • VozimSuzuki RF 900 streetfighter

Posted 21 June 2012 - 21:58

Dosli smo do malo zrelijeg razmisljanja,koliko je pametno uopste sa cvajom ici 600km u jednom pravcu.... uglavnom ima vremena,razmisljamo,pricamo dogovaramo se...

#64 beta

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 6 posts

Posted 22 June 2012 - 03:10

Izazov je :welcome1:

#65 Zobla

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 31 posts
  • MestoBeograd
  • VozimAprilia SR 50

Posted 22 May 2014 - 10:49

Kada sam video ovu temu verujte da sam jedva cekao da vidim kraj,prepostavljao sam da cu videti neke slike i snimke sa puta,kad ono nista :(

#66 DRAGANCE

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • Mestobeograd
  • Vozimbaotian 50 RS limited edition

Posted 26 May 2014 - 23:15

nazalost nismo to realizovali , ali bilo je par momaka koji su isli ....

http://putovanja.bjb...m-od-50-kubika/

ovi momci su isli prosle godine i ja im skidam kapu ... jako interesantna prica

http://forum.bjbiker...nja-na-3-konja/

u svakom slucaju ja to planiram sto pre , pa ko je jos lud nek se javi da pravimo dogovore

Edited by DRAGANCE, 26 May 2014 - 23:16.

#67 Sikii

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 536 posts
  • MestoBeograd,Vozdovac
  • VozimGilera Nexus 500

Posted 27 May 2014 - 22:22

Pazi nije to uopste lako kao sto izgleda,ima tu mnogo stvari oko kojih bi trebalo da se obrati paznja...

#68 Sikii

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 536 posts
  • MestoBeograd,Vozdovac
  • VozimGilera Nexus 500

Posted 27 May 2014 - 22:34

View PostDRAGANCE, on 26 May 2014 - 23:15, said:

nazalost nismo to realizovali , ali bilo je par momaka koji su isli ....

http://putovanja.bjb...m-od-50-kubika/

ovi momci su isli prosle godine i ja im skidam kapu ... jako interesantna prica

http://forum.bjbiker...nja-na-3-konja/

u svakom slucaju ja to planiram sto pre , pa ko je jos lud nek se javi da pravimo dogovore
Stavrno likovi su zasluzili respeckt i tekst je odlican kao sto Dragance kaze! :D

#69 Sikii

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 536 posts
  • MestoBeograd,Vozdovac
  • VozimGilera Nexus 500

Posted 27 May 2014 - 22:55

:D

#70 DRAGANCE

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • Mestobeograd
  • Vozimbaotian 50 RS limited edition

Posted 28 May 2014 - 00:09

ja sam odlucio i sigurno cu realizovati

#71 Pakundza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 289 posts
  • MestoBorca
  • VozimBaotian Hero 125

Posted 22 January 2016 - 23:37

Posle 2god. da opet zacinim temu , da li postoji neko zainteresovan da ide ove godine? :D

#72 Synn

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 43 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Habana 50

Posted 02 June 2016 - 10:55

Izgleda da nema... :(

#73 Yooalexandar

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,393 posts
  • MestoZemun
  • VozimVespa Et4

Posted 02 June 2016 - 11:48

Prvo treba doci do novog sada ili mitrovice, pa tek onda na more.

Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk

#74 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 02 June 2016 - 15:51

Prvo treba vratiti mašine na serijalu ili plafom neki base 70 bez turpije, pa onda može da se planira toliki put. Napucane cvaje nisu za takve egzibicije, pogotovo ako se vrte visoko, tu su problemi već u predsoblju.

#75 nenadlaza61

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 199 posts
  • MestoTrešnja-BG
  • Vozimliberty

Posted 02 June 2016 - 18:59

Imanas koji cele godine verno treniramo:Posted Image rudnik ispred gornjeg milanovcaPosted Image Posted Image ispred knickog jezera.Posted Image naj svezija slika skup oltajmera.nijedna kilometraza nije ispod 200km.Zadnja Tresnja-to jes ja -novi sad -becej je 327km u oba smera.

Edited by nenadlaza61, 02 June 2016 - 19:02.

#76 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 02 June 2016 - 19:46

Oooo pa lepo bogami, putešestvije za respekt.

#77 nenadlaza61

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 199 posts
  • MestoTrešnja-BG
  • Vozimliberty

Posted 06 June 2016 - 19:20

Posted Image Posted Image Posted Image Ovo su slike iznad Belanovice izmedju Bukulje i Ljiga blize arandjelovcu. (moro sam posle beceja po ravnici sledi visinske pripreme. a u brdu se ogladni)u Arandjelovcu sam taman dosao na srneci gulas bilo takmicenje jedno 10 ekipa.Na poziv jednog domacih ekipa morao sam da ih ispostujem pa isprobo jedan gulas.U povratku sam vozio polako da mi sretina ne izadje na nos.Sve u svemu 150km brdske voznje.Tako da sam skoro pa spreman za more preko lovcena.

Edited by nenadlaza61, 06 June 2016 - 19:26.

#78 nenadlaza61

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 199 posts
  • MestoTrešnja-BG
  • Vozimliberty

Posted 12 June 2016 - 14:00

Evo jos koja slika sa priprema ukupno preso 245km :Posted ImagePosted ImagePosted Image teo sam da produzim do Zdrela de ja akva park al bilo dosta oblacno sto se posle pokazalo bio potop i grmelo.

#79 Dajteh

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 3,934 posts

Posted 13 June 2016 - 12:07

Pogled u nebo je najbolja prognoza :D Gadno je danas preci 10km bez velike promjene vremena, a kud 245km... svaka cast na voznjama ;)

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users