Jump to content

Na more sa 50cc na leto 2012

78 replies to this topic

#41 Weseli-90

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 470 posts

Posted 11 December 2011 - 13:27

Naravno da necu, samo sam izneo svoje misljenje...pa ako putujete radi putovanja krenite peske, isto cete putovati..no da se ne nastavlja, samo sam izneo svoje misljenje o ovome..

#42 simkeSR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 165 posts
  • MestoZemun
  • VozimSuzuki RF 900 streetfighter

Posted 11 December 2011 - 17:10

Ja sam jos na pocetku napisao da nam ne trabaju saveti DA NE IDEMO !! Bas je fazon otici sa 50cc i putovati koliko god vremena trebalo do mora... Nama je to zelja oduvek bila i hocemo to i da ispunimo. Ajde bre ljudi su isli sa tomosima i apencima sto mi ne bi mogli da odemo? Naravno da smo svesni da se ledja i dupe da nam odpadnu,ali sto da ne sami smo trazili zar ne? http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/1jee1.gif http://svet-skutera....tyle_emoticons/default/sign0020.gif

#43 Alexandar :D

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 738 posts
  • MestoPancevo
  • VozimV-Max 1200ccm

Posted 11 December 2011 - 17:23

Ako je caletov prijatelj isao tomos automatikom na more pre 20 godina mozemo i mi http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/1jee1.gif

#44 nntom

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 48 posts
  • MestoBeograd
  • Vozimljuta Aprilia Sportcity 200

Posted 11 December 2011 - 22:33

Ja sam dozivljavao svoju drugu mladost kad sam otisao skuterom na more. Jednoga dana cete se sa osmehom na licu i zasigurno suzama u ocima secati tog putovanja. Vama ce svakako biti mnooogo interesantnije i lepse jer idete u drustvu. Posle toga sam jos dva puta isao skuterom, doduse Aprilijom. ali da imam sada 49-ku,ne bi razmisljao ni sekunde da idem opet. Dupe nije nikome otpalo , pa nece ni vama nista faliti. Navikne se covek na svasta, pa cete i vi na vasa sedista. Pravite pauze kao sto ste planirali, na lepim mestima napravite rostilj i nigde ne zurite. Previse je lepo usput da bi samo prozujali. Sto se tice kanjona Morace, on je nesto najzivopisnije sto mozete da vidite u CG.Oni koji su citali moj putopis videli su da sam sisao na prelepom mestu na Moracu i tamo uzivao sat vremena u prirodi, virovima i sendvicima. Sipajte corbu pre kanjona jer je posle nemate dugo. Ako vam se ne ide kroz kanjon, preporucujem vam da idete preko Pljevalja i Jabuke, Mitrovica Tare ka Zabljaku, pa posle Zabljaka skrenete desno ka Trsi i nastavite kroz nesto najlepse sto sam u zivotu video do Pluzina, Pivskog jezera na Niksic pa PG pa onda kuda hocete do mora.Ako vam se ne ide prema Trsi do Pluzina onda idite od Zabljaka samo pravo do Niksica jer je put fantastican i lagan za skuter. Odmor ili nocenje na Zlatiboru je dobra ideja, napunite se lepinja s kajmakom, uvece malo izadjete, naspavate se i ujutru put mora. Ma extra ljudi... http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/1jee1.gif

#45 simkeSR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 165 posts
  • MestoZemun

Posted 24 December 2011 - 22:06

Ljudi zanimaju me iskustva za put preko Bosne,kakav je put,pumpe radnje sa delovima itd...Znaci mozemo i preko Sapca da idemo pa da cepamo dalje...znaci sad su sve opcije otvorene.... POMOCCCC ???

#46 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 26 December 2011 - 17:02

ja sam par puta išao preko bosne, u principu kroz te planine nema ni pumpe ni prodavnice sa delovima, ima velikih uspona, i ogromnih šumetina, za putovanje je ok, ali mislim da skuterom ne bih tim putem išao,... prelazio sam kod trebinja na crnu goru, i spuštao se u herceg novi...

#47 simkeSR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 165 posts
  • MestoZemun

Posted 27 December 2011 - 12:58

Znaci taj put odma da se zaboravi....
Jel ima neko dobar predlog tj dobru rutu za put sa skuterom? I ako moze da ze zaobidje kanjon :) Evo vec je vreme da se planovi detaljisu.... http://svet-skutera....tyle_emoticons/default/1Mina.gif

#48 Alexandar :D

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 738 posts
  • MestoPancevo
  • VozimV-Max 1200ccm

Posted 27 December 2011 - 16:33

Iskreno meni predstavlja veci problem Ibarska magistrala nego kanjon.U kanjonu se postuju saobracajni propisi tj brzine.Za Ibarsku to ne bih smeo reci.Po meni bi bilo najbolje prijaviti ceo put policiji i napraviti dogovor da se ide preko autoputa na Kragujevcu i odande na Mrchajevce pa na Zlatibor.Tamo prenociste i ujutru od 7/8 polako preko Zlatarskog jezera ka CG.

Takodje mislim da bi emisija Motorteka bila zainteresovana da isprati ovaj dogadjaj i mozda dobavi kojeg sponzora.Ovo je sad moje misljenje,ako neko ima drugo nek iznese :)

#49 simkeSR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 165 posts
  • MestoZemun

Posted 27 December 2011 - 17:10

Auto put odma ispada iz kombinacije...Jer mi ne smemo da se krecemo tuda.......Ja sam za kombinaciju Sabac-Valjevo pa polako.... nigde ne zurimo... A za te sponzore ,tek kad smislimo sve detaljno. Ako ima vec neko zainteresovan,odlicno....

#50 Alexandar :D

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 738 posts
  • MestoPancevo
  • VozimV-Max 1200ccm

Posted 27 December 2011 - 17:20

Pa znam da ne smemo,ali kao grupa sa dogovorom policije bi moglo nesto da se iskombinuje...Mozda...
Zato sam i naveo Motorteku kao jednog od pratioca cele grupe msm filmski :).

No dobro,moze i ta ruta ako je valjan put.

#51 simkeSR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 165 posts
  • MestoZemun

Posted 27 December 2011 - 18:21

View PostAlexandar ':D', on 27 December 2011 - 17:20, said:

Pa znam da ne smemo,ali kao grupa sa dogovorom policije bi moglo nesto da se iskombinuje...Mozda...
Zato sam i naveo Motorteku kao jednog od pratioca cele grupe msm filmski :P.

No dobro,moze i ta ruta ako je valjan put.

Pa za nas je valjan..... :D

#52 perlx*

CCEB

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,294 posts

Posted 27 December 2011 - 20:07

Moto®teka i sama kuburi sa sponzorima :D
A pratnja policije...... :D

#53 Alexandar :D

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 738 posts
  • MestoPancevo
  • VozimV-Max 1200ccm

Posted 27 December 2011 - 21:30

Tesko da moze da se organizuje kompletna pratnja policije tamo i nazad.Neki dogovor sa njima moze da se napravi.Kao sto sam rekao mozda da se sredi put preko autoputa ili neke benificije ali pratnja jako tesko pogotovo sto sad oni i strajkuju bice i promena vlade verovatno itd.

Sto se tice Motorteke mislio sam da oni isprate nas kao materijal za njihovu emisiju,a samim tim bi mogli i neki sponzori lakse da se nadju.Dakle lepo njima,lepo nama :D

A ja ako budem isao definitivno uzimam gasni amort cisto da ne bi ispresovao dupe tamo haha i naravno neki kufer.No nisam ja toliko siguran jer imam junsko/julski ispitni rok.On se tu zavrsava 16tog jula,dakle ja vrv idem negde sa devojkom odmah nakon toga.Dakle tu kraj jula pocetak avgusta moze da se izdvoji par dana za ovo :P.A ako ima dosta studenata ili apsolvenata svima ce odgovarati kraj jula otprilike :D

#54 simkeSR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 165 posts
  • MestoZemun

Posted 28 December 2011 - 00:44

Ja sam saznao da sam u gadnom sranju,i da ne mogu da kvasim noge ako nemam vodu. Tako da cu sacekati jos sa konacnim izjasnjavanjem.... Razlog br.1:Novi posao Razlog br.2 : FAX

#55 Alexandar :D

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 738 posts
  • MestoPancevo
  • VozimV-Max 1200ccm

Posted 28 December 2011 - 00:59

Manje vise su svi u istom sranju,ovo sto sam ja napisao je cisto odokativno :D ali sa jakom zeljom da uspe :D

#56 simkeSR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 165 posts
  • MestoZemun

Posted 29 March 2012 - 00:29

Kinta moze lagano da pocne da se skuplja,7 dana je sasvim dovoljno,da se na moru zadrzi bar 3 dana :)

#57 perlx*

CCEB

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,294 posts

Posted 29 March 2012 - 01:13

Koju ste racinucu napravili po osobi ?

#58 simkeSR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 165 posts
  • MestoZemun

Posted 29 March 2012 - 08:51

View Postperlx*, on 29 March 2012 - 01:13, said:

Koju ste racinucu napravili po osobi ?
Oko 300-350e...

#59 perlx*

CCEB

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,294 posts

Posted 29 March 2012 - 14:38

350E je ok cifra.
Zna li se broj ucesnika ?

#60 simkeSR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 165 posts
  • MestoZemun

Posted 30 March 2012 - 19:54

View Postperlx*, on 29 March 2012 - 14:38, said:

350E je ok cifra.
Zna li se broj ucesnika ?
Iskreno NE,za najobicniji skup ili voznju se ne zna a kamli za ovo..... Inace ako bude nesto od ovoga cenim 3-4 coveka maksimum....

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users