Jump to content

Malaguti Phantom F12 AC -> LC

• This topic is locked This topic is locked
141 replies to this topic

#121 Beogradski Fantom

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,606 posts
  • MestoBeograd, Kotez
  • VozimMalaguti Madison

Posted 26 July 2014 - 19:48

Provericu. Zvizdi nenormalno, bukvalno kao da polece :P

Послато са HTC One mini 2

#122 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 29 July 2014 - 19:13

Napucali ste malagutija , svaka vam cast! Leti mali samo tako ...

Jel to znaci da cu udati prenos ?

Edited by ALIEN SM, 29 July 2014 - 19:18.

#123 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 30 July 2014 - 00:43

koji prenos ?? :sexe19jx1:

#124 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 10 August 2014 - 02:24

Danas smo merili Krstin F12 ponovo i 111,6 Kmh ne ide brze sa ovim spuhom i prenosom..

Posted Image

Sinclair research 1981 ©

#125 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 10 August 2014 - 11:23

ih, da ga bog vidi šta je dobio a šta je uložio....ne kažem, otvorio se Krsta i zato i dobio rezultat za svaku pohvalu, 111 kmh nije šala...

#126 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 10 August 2014 - 13:29

@Pita sledi tvoj Nardo i varijabilni Cdi i naravno kocnice

Sinclair research 1981 ©

#127 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 10 August 2014 - 13:36

Odlican rezultat za Krleta :) Sto kaze Pita -u odnosu na ulozeno...Bice to jos malo vise sa boljom strujom i Nardom..

#128 Josip

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 62 posts
  • MestoSeget Donji
  • Vozimnrg extreme

Posted 13 August 2014 - 13:21

r1200 ili c16 je ideala za taj cilindar, a uz struju samo jos veliki +

a ako ide "pod nož" može tu i jaci spuh, ipak cilindar ima potencijal

možda je malko "ne iskorišten" puni potencijal cilindra sa PRO auspuhom

ali svakako svaka čast na raezultatima, mariu kao glavnom "krivcu" i krstoviću kao vlasniku zmaja ^_^

#129 killer

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 14 posts
  • VozimBenelli 491

Posted 20 October 2014 - 23:59

Da se stavi jači spuh definitivno bi se osjetila razlika, ali svake pohvale za krajnju. Ova RMS radilica je dosta problematična, ugrađivo sam ih desetak i jedini koji su bili zadovoljni su oni koji su vozili serijale. Od problema su imale otpadanje ove crvene plastike, mekani zubi, pucanje klipnjače, pucanje radilice. Naravno što jači setup je bio to su veća bila oštećenja, makar znam jednog koji je na due + i nardo odvozio tu radilicu dobrih 9000km i još je bila ko nova. ko i svaki kineski proizvod radilica nema kontinuiranu kvalitetu nego kvaliteta ovisi od primjerka do primjerka.

#130 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 21 October 2014 - 08:26

tačno tako kako si napisao...

#131 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 25 March 2015 - 12:09

bio Krsta, da napravi 88 diznu, jer mi fali u setu za podešavanje... izmenjao pločice.. sad malo bolje koči i počeo sezonu...

Posted Image

#132 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 25 March 2015 - 12:35

Jeste li sta sa kvacilom resili?

#133 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 25 March 2015 - 12:42

stigle su mu nove oprugice iz Malossi seta za deltu 112, racing... crne, crvene i plave, pa to sledi jedan dan da se ubaci i pošteluje..

sada su mu žute iz slabijeg pakovanja 112 najjače i nategnute koliko ima zuba, međutim isteglile su se, te zu za bacanje

#134 Beogradski Fantom

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,606 posts
  • MestoBeograd, Kotez
  • VozimMalaguti Madison

Posted 25 March 2015 - 15:05

I nista niste popili u to ime? :)

#135 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 25 March 2015 - 16:21

nismo još :)

#136 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 25 March 2015 - 21:06

A, gde je cuko na dvoristu ???Pretpostavljam da je zatvoren u garazi da ne bi odgrizao komad Malagutija ? :zdere:

#137 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 26 March 2015 - 00:28

Aaaa neka ste...crvena furija kad krene selom, sve odzvanja...

#138 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 11 May 2015 - 11:39

neki dan sam prozivao mangupa, stalno mi nešto skakuće za vratom, ajd sredio sam SR-ku i idemo u vožnju.. uživanje je voziti se u grupi sa sličnim setup-ima, nema čekanja i mrcvarenja, ne vozi se na 3mm igli, već ide redovno prženje..

ko poznaje Krstu zna da bi se ovaj uvek nešto trkao, pa pošto sam ja u početku sezone vozio 4T večito mi je zujao sa 20kmh razlike, al ajd sad.. i kaže

"derane sad si našao da se trkaš kad sam ranjen" :)

Međutim Krsta nosi u sedištu 2L vode u plastičnoj flaši i stalno nešto doliva, pitam ga ja šta se dešava ?? , kaže skače temperatura u crveno i prosipa vodu. Logično rešenje je da izbacuje vozu jer duva kompresiju u prostor za hlađenje i evo

pokidao je silikonsku O ring gumicu na modularki, to smo izmenjali i sada je sve ok..

Posted Image

rešili smo i da izmenjamo oprugice, do sada je imao MHR žute koje su se isteglile, sada je kupio komplet crvene, plave, crne i daj da premerim kvačilo i zvono, bila je tamo polemika kod Marka u temi..

dakle Krsta ima S6 R/T 112mm zvono i Malossi deltu koja je sada malo jača od 107mm, pa nije ni čudo što su se isteglile oprugice, i krsta vozi zazor od 2x2,5mm ... pa ili je i ovo delta za Morini ili mi nemamo pojma...

Posted ImagePosted Image

Posted ImagePosted Image

#139 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 11 May 2015 - 19:40

ja sam mučio muku sa tim O-ring gumicama večito...stalno negde produva, ali iz jednog razloga...glava mi je bila kriva pa je uvek negde našao gde će produvati...
E sad kod Krste je malo drugačija situacija jer ima tu modular glavu pa ne znam koliko je ona sklona krivljenju...

ukoliko ubrzo rasturi i novu gumicu ja bih sumnjao na glavu...

#140 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 17 May 2015 - 08:46

dosta problema je bilo poslednjih dana, probila je i nova O-ring gumica originalka iz Athnena seta za modular cilindre...

jednostavno kanal za O-ring je 2,2mm širine, a gumica je 1,6mm i razumljivo je da ona i prilikom stiska ne zaptiva kako valja. Počeo sam da se prisećam da smo i ranije malo dodavali crvenog silikona u dno kanala kako bi se stvorio veći pritisak i nadomestila silikonska masa koja nedostaje...

iz predostrožnosti sam poravnao glavu na staklu sa vodobrusnom 600, i Krsta je uspeo da nađe fi50 2mm debljine silikonsku koja je izmišljena za ovaj kanal...ipak sam malo dodao silikona ali tek po dnu, i pritegao na 16Nm.. deluje ok,.. posle 2h sušenja, testirali smo i za sada drži ...

nije mi jasno da li je athena menjala koncept modular cilindra, ili je neko pre nas proširivao kanal, u svakom slučaju O-ring mora biti tačne dimenzije u kanalu da bi zaptivao..

juče smo malo pošmirglali ovu deltu,.. pošto se iste proizvode i za morini i za minareli aplikacije samo se nanose deblje pakne, a nama je već bila potrošena na 107mm, nije nam trebalo mnogo da pogulimo, našli smo original mina zvono 107mm.. sad šta je tu je,.

delta se najzad javila sa crnim oprugicama iz MHR seta koje su najtvrđe, što je i bilo razumljivo.. veliki je problem bio podešavati kvačilo koje je 5mm manje od zvona, jednostavno velike su promene kod temperaturnih razlika, sa druge strane opruge se mnogo istežu i posle određenog vremena počinju da se opuštaju...

ovo je sada prava stvar, mogli smo to skapirati i ranije, Krsta je mučio muku sa kvačilom na svim trkama do sada, uvek se desilo da se kvačilo ugreje i motor zaguši toliko da ispadne iz rezonance...

jedno je jasno, ovo kod Marka i kod Krste su kvačila za morini 110 i nema šta da traže na kineskom zvonu 112...

videćemo danas kakav će plasman Krsta da osvoji..

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users