0
10 replies to this topic
Posted 24 December 2011 - 22:59
i sasvim slučajno YT mi izbaci ovu reklamu
gledam i sve je to lepo ali mi se čini da je prošli model mnogo lepši nego ovaj.
karakteristike lepe ali nekako mi liči na italijana...nije nekako svoj...
gledam i sve je to lepo ali mi se čini da je prošli model mnogo lepši nego ovaj.
karakteristike lepe ali nekako mi liči na italijana...nije nekako svoj...
Posted 24 December 2011 - 23:22
bogami meni fenomenalno izgleda, ne bih silazio s njega...Điranje po ceo božiji dan, gde god...
Posted 11 January 2012 - 22:16
wow, predivan motor!
ja obozavam maxi skutere, nekako su mi oni lepsi od klasicnih motora!
a inace T-maxx mi je omiljeni, valjda cu ga imati jednog dana, a dotle cu samo da balavim
ja obozavam maxi skutere, nekako su mi oni lepsi od klasicnih motora!
a inace T-maxx mi je omiljeni, valjda cu ga imati jednog dana, a dotle cu samo da balavim
Posted 12 January 2012 - 00:17
dobro izgleda zaista, mnogo je oštrih kontura očigledno je to trend zadnjih godina, sve više i više mi maxi skuteri izgledaju kao implementacija sportaka i kruzera..
sad kad bude ulazna cena kao prosečan automobil...
sad kad bude ulazna cena kao prosečan automobil...
Posted 12 January 2012 - 19:09
relano mislim da tmax (veoma mi se svidja da se razumemo i mislim da je stvarno kvalitetan motor) ne vredi 9k€ a i više kolika mu je cena.
Posted 12 January 2012 - 20:10
ne vredi te pare naravno! Preduvana mu je cena..
Pogotovo kad se pogleda da tržište napadaju raznorazni drugi brendovi sa takozvanim R maxi skuterima (kao Kymco recimo) koji mogu da se pazare za duplo manje para, a pružaju dobar kvalitet kako agregata tako i druge dodatne opreme..
Pogotovo kad se pogleda da tržište napadaju raznorazni drugi brendovi sa takozvanim R maxi skuterima (kao Kymco recimo) koji mogu da se pazare za duplo manje para, a pružaju dobar kvalitet kako agregata tako i druge dodatne opreme..
Posted 13 January 2012 - 21:46
sada sam gledao i malo su korigovali cene modelima sa po koju stotinu evra.tmax je od 9300€ pa na gore.
Posted 13 January 2012 - 23:05
definitivno nije za balkanski džep
Posted 05 February 2012 - 20:02
hehehe
evo jos malo da balavimo
evo jos malo da balavimo
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users