Motoforce Racing
Motoforce Evolution Race Crankshaft
Motoforce Evolution Clutch
Motoforce Airfilter
Arreche 21mm
Stage6 R/T Oversize Variator
Stage6 Clutch bell
Stage6 Intake System
Stage6 NBR Reed Valve
Stage6 Boost Bootle
Evo slika:

Vozio sam na tom setup-u par sezona dok mi pred kraj leta ovaj cilindar nije zakucao,isao sam iz skole i jedno 5 km od moje kuce nesto pukne i motor uspori jako i ja reko neko crevo il nesto bezveze...i ja dosao do kuce nekako isao je malo sporije motor al sam uspeo...I nisam ga palio jedno nedelju dana jer nisam imao para da kupim ulje...posle nedelju dana kada sam kupio ulje probam ja da upalim motor nema sanse

Posle toga nisam motor diram par meseci i pre jedno mesec dana odlucim da ga rasklopim izvadim radilicu sve da rasklopim ocistim,stavim na policu dok ne smislim sta cu sa motorom i delovima....dal da prodam delove da uzmem nesto drugo ili da nastavim da radim

Blok sam uzeo od Aprilie Guliver,Minarelli je kao sto se vidi na slici

Prekljuce su mi stigli lezajevi SKF C3

Eo je i radilica
Posle nove godine cu nastaviti sa radovima,planiram vodeno hladjenje i cilindar novi moram,jos nisam odlucio sta cu...privlaci me dosta ovaj novi Stage 6 Sport Pro MK2,i Racing MK2 je isto dosta dobar ali je skup

Sledece sto cu raditi posle nove godine je ubacivanje lezajeva i ubacivanje radilice u blok i stavljanje hladnjaka,moram jos da nadjem mesto za njega...ocu da ima funkciju hladnjaka ali i da izgleda lepo

Kacicu slike i pisati u toku rada