Jump to content

Peda AIR 50-70 R

857 replies to this topic

#721 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 21 June 2014 - 23:40

View Poststevo, on 21 June 2014 - 22:01, said:

Da ti ne off-em temu imam problem za sada ne resiv mozda je metalizacija resenje.otvorio bi temu -gde? I par fotki.ti ovo prebaci.
Tuning razna pitanja i odgovori

Danas sklopljen skut, upalio, radi lepo, tiho, zadovoljan sam odradjenim poslom i rezultatom. U vario stavljena laksa kombinacija i sad sa 3,47g vrti 9000rpm kroz ubrzanje i cupa jos bolje nego u N.S-u. Krajnja se popravila sa naraku sportom i sad je za oko 10km/h veca nego ranije.Kais je ostao isti samo sam pobrusio deklu sa obe strane po nekih 2,5mm i sad kais ne kaci. Moguce je da ga ova tezina rolnica ne izbacuje kao one od 4g. U karb, umesto 82, ubacena 80 dizna i sada je jos ostriji na gasu i navuce jos malo obrtaja na krajnjoj. Bolje se ponasa i na pilotki i sad mogu da je i odvrnem 1,5 krug. Sutra jos malo stele pilotke i to je izgleda to sto se tice ove postavke. Ostalo je samo da nalovim neko produzenje i da ubodem 100-tku, mada mi to nije prioritet.

#722 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 23 June 2014 - 20:35

Sad dosao iz radionice kuci i kad sam krenuo ukljucim GPS da vidim sta kaze, imao sam nekih 400-500 metara cistog puta i ovo je max. Naravno mereno je bez zaleganja. Po cajgeru falilo je ceo jedan centimetar do tacke do koje inace ide. Nisam imao vise puta a i bio sam kratak sa gorivom pa cu merenje ponoviti negde gde cu imati vise cistog puta da izvucem maksimum.

Posted Image
gratis bilder hochladen

#723 DRAGANCE

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • Mestobeograd
  • Vozimbaotian 50 RS limited edition

Posted 23 June 2014 - 21:34

vredan si bogami :)

#724 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 23 June 2014 - 23:35

Nego sta :)

#725 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 23 June 2014 - 23:44

Bogami bice tu rezultata, odlicno.

#726 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 07 July 2014 - 21:24

Danas opet probao da izmerim max brzinu i opet naterao kais da zakaci po dekli. Sad je to bilo na 89,1 km/h naravno po GPS-u. Moram ubaciti kraci kais, ovaj je sada 806x16,8 em se isteglio em se suzio.

Posted Image
Kostenlos Bilder hochladen

#727 DRAGANCE

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • Mestobeograd

Posted 07 July 2014 - 22:23

javi se ,,,,,, :)

#728 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 07 July 2014 - 23:17

Ajmo jos +17-25%..... :)

#729 Yooalexandar

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,393 posts
  • MestoZemun
  • VozimVespa Et4

Posted 07 July 2014 - 23:52

fino ide nesho! samo napred!

#730 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 08 July 2014 - 00:48

Ma za sad mi je cilj da preskocim 90 km/h sa serijskim prenosom a posle mozda padne neko produzenje ali samo 17%, ne bih ga dalje produzavao moze i da smeta :) :)

#731 Mihajlo

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 243 posts
  • MestoGradiška
  • VozimNRG Power

Posted 08 July 2014 - 01:27

Bravo Neso!

Послато са GT-I5500 користећи Тапаток 2

#732 Yooalexandar

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,393 posts
  • MestoZemun
  • VozimVespa Et4

Posted 08 July 2014 - 14:21

e sad sam se i uverio da lepo ide :) svratio je nesha malo pre,provozao sam ga malo,lepo puni i poteze,bez zastoja,prenos bez mane,makar po meni..sve u svemu vrh! :)

#733 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 09 July 2014 - 00:04

Hvala Aco.

#734 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 09 July 2014 - 11:13

Bravo , majstore ! :)

#735 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 09 July 2014 - 23:51

pa mora da poteže kad je Neša majstor samo taki!! :)

#736 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 10 July 2014 - 00:30

Jos da nabavim next-r pa da ubijem 110 po gps-u. :superiska:

#737 DRAGANCE

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • Mestobeograd

Posted 10 July 2014 - 00:34

moze toliko da ide i sa bulett -om :superiska:

#738 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 10 July 2014 - 00:37

Jes u pravu si, mora bulett ali hrom.

#739 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 14 July 2014 - 20:37

Danas interesantan dogadjaj na tehnickom. Kad sam dosao parkiram skut i udjem u prostoriju u kojoj su salteri. Predam dokumenta i u tom ulazi decko koji radi pregled i trazi kljuc da upali skut, pregleda signalizaciju i pomeri ga na valjke. Ja ga, naravno, upozorim da bude pazljiv sa gasom i on mi, onako blago uvredjeno, odbrusi nesto kao nisam ja od juce, vozio sam i jace motore. Ok, dam ja kljuc i gledam kroz staklo sta ce da uradi. Sede na skut, da kontakt i krene da stiska dugme. Ja se smeskam unutra i cutim. Sidje i dodje do mene i kaze nece. Aj probaj na kurblu jer anlaser nema. Ode on opet jos malo besniji i upali skut na kurblu. Naravno, kako je vozio jace motore, iskusno zavrne gas i skut poleti. Pod je presvucen onom nekom hi tech masom sto potseca na plastiku. Krene tocak da proklizava i da se zanosi a on pusti na kratko pa otcepi ponovo a on opet ali na drugu stranu. Dok si rekao keks vec je sa sve skutom preskocio valjke i izasao napolje iz hale. Kad je uspeo da se zaustavi okrenuo se a oci mu kao kod vuka sa tvrdom stolicom iz vica. Izbecio se, pobeleo i ne progovara. Ugasi skuter i udje opet u salter prostoriju. Ja ga gledam i smejem se a on stoji ispred mene i trese se. "Sta je ovo brate mili, oduzeo sam se kad je cimnuo" Pa, reko, vozio si jace motore pa sam mislio da ces i ovaj moj prdavac da savladas. E onda je dogurao skut na valjke premerio kocnice i odgurao ga napolje na parking. Nije pokusavao da ga upali ponovo. Nije cak ni signalizaciju pregledao. Zavrsim u salter sali i izlazim a on mi pruza kljuceve i klima glavom a ruka mu se jos trese. Smejao sam se do kuce...

#740 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 14 July 2014 - 20:45

heheheheh dobro je da nije završio na patosu :welcome1:

Ja sam umalo doživeo slično na tehničkom....čovek mi traži ključ a ja se pritom mislim samo da ga ne upali jer ode u 3 lepe ako odvrne gas...I sedim ja tako u drugoj prostoriji i ispijam kaficu kad čujem ovaj kurbla...krrr krrr krrr krrrr...skočio sam kao oparen da ga zaustavim da ne odgovaram za teške povrede ako ga ne daj bože upali i opali po gasu...sva sreća nije mu ni trebao upaljen jer je samo tražio broj pređenih kilometara!!!!!??? mislim se šta ga pališ za to majke ti..... ^_^

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users