Pozdrav!

Nisam odavno pisao o zujalici.
Letos sam je konačno preveo i registrovao. Sad sam ponosom govorim kako sam konačno kupio prvi motor

Naravno, s obzirom da deli sobu sa kartingom, maleni gremlini su preši i na njega. Vozao sam se možda dve nedelje, nakon čega je počeo lošije da pali, trokira itd, i na kraju je jednog dana posustao. Otišlo paljenje. Kako nisam imao vremena (a nešto ni para), odustao sam od popravljanja, i odmah nabacio Motoplat. Super radi, samo što sad imam problem sa svetlima (tj. njihovim nedostatkom), jer kao što znate, Motoplat nema izvode za instalaciju.
Nekako sam pregurao leto bez svetala, mada to mi i nije bio neki problem (osim što sam pravio tour de Zrenjanin kako bih izbegao momke u plavom). Pre neki dan sam skinuo i prednje vile, jer su postojeće bile užasne. Prethodni vlasnih je "malko" čuknuo juga, nakon čega su igledale kao da su sa Pony bicikla. Elem, ne bih bio, pa mi đavo nije dao mira, te sam odlučio da promenim i šolje (tj da prebacim sa starih vila na nove jer su bile u boljem stanju). Ne bih dalje da komentarišem ovo, ali može se reći da sad imam više komada za iste pare.
Takođe sam i od starog mosta (donjeg) napravio gornji, tako da sad štapovi mogu da prođu kroz njega, što može biti pogodno sa štelovanje visine prednjeg dela (mada, da budem iskren, nemam blage veze šta će mi to).
No, evo par sličica od toga:
P.S. Zanima Vaše mišljenje o ovim amortizerima: (
http://www.kupujempr...141250#photoBig)