Jump to content

Padovi ( ne daj Boze nikom )

59 replies to this topic

#1 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 21 April 2012 - 15:32

Juce rokno sa Automatica! Prosuo se kao sveca!!! Zaobisao lezeceg policajca, usao u onaj mali kanalcic za dreniranje puta , kad se izlazi iz njega ima dva santimetra asfalta,stalno idem tako, ali sad bilo VLAZNO! Tocak nije mogao da se popne na ta dva santimetra asfalta , zbog toga sto je bolo mokro , kliznuo , a ja rokno samo tako...Dobro sam prosao , brzina mala, oko 15- ak km, pao na desnu stranu celom povrsinom od kolena , pa do ramena , to je malo ublazilo pad , kacigom zveknuo o asfalt, malo izgulio vizir...kaciga SPASLA GLAVU, da nije nje bilo izderao bi pola glave...posle me samo malo boleo vrat, jedno sat vremena, pa proslo...motoru nista, samo se malo iskrivio upravljac u viljuski, pa tocak medj` noge , uvrnuo da stoji kako treba i to je to...prosao super, ja zadovoljan..

Edited by Boza, 21 April 2012 - 17:47.

#2 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 21 April 2012 - 20:34

Dobro je da si imao kacigu. Meni se slicno desilo pre par dana ali sam uspeo da kontriram nogom pa se nisam prosuo. Bas je gadno kad se vec nagnes u levo a tocak nece da poslusa ( da se popne preko ivice ) i nastavi pravo.

#3 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 21 April 2012 - 22:03

hahahah...neverovatno...to su komične situacije kad nema ozbiljnijih povreda...eee pao sa zoljice sa toliko godina...hahahaha :P

#4 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 21 April 2012 - 22:21

Ma ne dao bog nikom ...dosta su i 15-20 na sat da se prosujes i izgulis ko banana...dobro si proso...jbg opomena da se malo pripazi... :P

#5 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 11 June 2016 - 15:06

Hehe, al` sam juce rokno sa Maticom , a nisam ni vozio !

Isao nesto da pazarim oko devet uvece , na bulevaru , u korpi pozadi svasta , guram Matica prema putu , ja sa leve strane, on sa desne i zabacim nogu da ga zajasem , prenesem tezinu na desnu stranu njegovu i svoju , desnom nogom treba da se docekam , kad ono nema podloge , tu je onaj kanal od nekoliko santimetara za dreniranje puta ! Roknem k`o sveca , na stranu , na desnu butinu , kuk , rame , kacigu ...iz korpe sto sam pazario , sve po putu ...nije mi nista , ni njemu , ni meni , ustajem, kupim sve ono s puta , gledam jel me neko video ...nije , nema nikoga blizu...gazim na kurblu i vozi Misko, napustam mesto tragikomedije punim gasom ...jbg desilo se , hehehe... :biker_scooter:

#6 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 11 June 2016 - 16:33

Hahahaha Miso nasmejao si me dobro...
Komedija...!! :)

#7 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 11 June 2016 - 16:46

Haha Miso, sreca je da je vise komedija nego tragedija...

#8 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,768 posts

Posted 11 June 2016 - 16:52

Ehegeh covece, zato su tebi krvave noge....

#9 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 12 June 2016 - 11:01

:mmhappy3: :rofl_jaki: ..idi bre Mišo.. plačem od smeha..

#10 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 12 June 2016 - 16:49

Ja ne znam kako ovo nisam odmah video i procitao, al nema veze, nasmejao si me u pravom trenutku :)))
Odlicno opisujes, kao da sam bio tamo!

Moracemo da uvedemo kategoriju, sto smesniji padovi, pa da udaramo recke. Ko nakupi vise blamova, casti pivo na sledecem skupu :)

#11 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,752 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 12 June 2016 - 17:39

Hahahahah Miso kralj si!

Sent from my C5503 using Tapatalk

#12 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 12 June 2016 - 18:58

Aaaaaaaa, ima toga Aco ...tih da kazem benignih padova ...

Pre par godina za dva dana dva puta na isti fazon, na istom mestu , ne znam kako ...odem u gvozdjaru da uzmem nekih sarafa i tiplova i sa parkinga polukruzno okrecem i samo pipnem prednju kocnicu , bilo malo nekog peska, ode prednji tocak ispod mene i prospem se ko kanta vode , ostavim otisak na asfaltu...sutradan , na istom mestu na isti fazon , samo malo benignije , povredio samo svoju sujetu , pa dokle , vise , bre ???

:qddq:

#13 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 12 June 2016 - 19:58

daaaj, prestani, ponestalo mi maramica da brišem suze od smeha

#14 Pakundza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 289 posts
  • MestoBorca
  • VozimBaotian Hero 125

Posted 12 August 2016 - 09:23

Desi se i meni pre 3 dana ... Tako idem od bogoslovije ka vuku kad u ruzveltovoj kod zire peru ulicu ... Vidim da je mokro i kao usporim , medjutim naleteh na pesacki -svima poznate bele linije i op ode motor a ode i ja .... Sva sreca sto sam usporio i sa manje brzine isklizao ... Motor malo izguljen , ja malo ugruvan ... Al sve je ok proslo

#15 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 22 August 2016 - 08:36

Juce na putu do NS-a zaustavim se iza Beocina da protegnem noge ...kad sam krenuo polukruzno okretanje , neoprezno dodavanje gasa , proklizi zadnji tocak , ne uspevam da se zadrzim na levoj nozi i tresnem ...skuter na mene i ko za inat nece da se ugasi , pa dok nisam nasao kljuc ...nije mi Bog zna sta , malo ogulio koleno i lakat , uvaljao se u prasinu i pesak ko snicla za pohovanje ...jedva sam se izvukao ispod njega , na njemu malo obelezeno , ali kao posledica pada slomio sam rucicu zadnje kocnice ...eto troska od oko 500-600 din ...

Pricam posle sa zenom telefonom , pita kako je proslo ...pa, nista strasno malo sam se izgulio ...ma, ne pitam za tebe znam da tebi nije nista , sta je sa njim ? Pa, njemu nije skoro nista , normalno , kad je mrcina od 90 kg. pala na mene , a ne pitas jesam li ja mozda slomio koje rebro , ruku , nogu ...eto sta ti je zena ...

#16 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 22 August 2016 - 08:55

Hehehee Mišo, tako ti je to kod žena, one imaju neki svoj prioritet. Bitno da si ti čitav, zakrpićeš već makinu, nju bar ne boli.

#17 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 22 August 2016 - 08:58

Hahahah e bokte Mišo očas posla desi se belaj...Te poderotine znaju da budu nezgodne i da t danima prate i ometaju...ajd maži to nekom guščjom mašću da što pre zaraste a aliena u radionicu na operacioni sto...
A žene su čudo majke mi, pa da si od čelika opet bi bio mekan za njih

#18 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 22 August 2016 - 09:43

Cuvaj se bre Shomi. Nesto si se mnogo opustio. Neki belaj sad pa sad.

#19 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,752 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 22 August 2016 - 13:32

E Miso, Miso...pa cuvaj se covjece. Vidis da zena misli vise na skuter nego na tebe. Sad ti u inat u inspekciju guma pa mozda da nabavis nove da ne proklizuje vise hehe

Sent from my Xperia ZR using Tapatalk

#20 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 22 August 2016 - 14:44

Jbe se njoj za mene ...ona k`o i svaka majka brine za svoje trece dete , a muz je lako zamenjiva kategorija ...

Nego , vracam se u popodnevnim satima dunavskom stranom , na usponu na Frusku goru u jednom trenutku promenio zvuk , kao neko cesanje, struganje , grozan zvuk , jbg . ne znam sta je ...probam , odaziva se na gas dobro ali zvuk je i dalje prisutan , ma , necu da se sad zaustavljam , pa sta mu Bog da ...procenjujem da su neke vibracije , negde je nesto puklo , ali , eto , ide ...a, kad se dovucem do Mitrovice , gledacu sta je ...

Tako je i bilo , danas ajd` da vidim sta bi moglo biti ...uhvatim se prvo za auspuh , kad ono drma se dva- tri santimetra ...eto ti ga - odma sam nasao ...spremim se za dotezanje , to me izludjuje , vec ne znam koji put , ali to nije to ...pogled na dole gde se spaja sa cilindrom , tu stoji , ali sve je masno oko nogu ...pukao je dva - tri santimetra od flandje gde se spaja sa cilindrom ...uzrok - pukao flah- nosac koji ga drzi za sasiju na zadnjem blatobranu...pa, zbog svoje tezine nije mogao da izdrzi ...nista , skidaj Miso Yasera i na varenje...mogao sam mozda to i ja , ali imam prijatelja Rajkana koji je vrhunski varilac i zavario ga majstorski inoxnom elektrodom , kao i flah nosac za 5 muinuta...meni ostala samo montaza , ali nosim se mislju da ga kad je vec skinut generalno sredim , a to znaci sat- dva smirglanja , to je priprema za lakiranje , pa preprskavanje sa Motipom , onim bezbojnim lakom za visoke temperature ...mozda ce tako i biti ...

5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users