Keeway Focus - Lauda tuned
Lauda
10 Sep 2014
Odlicno ovo sija! 
A de mi reci, sta si tacno presao sa vodobrusnom? Citav zadnji dio ploce ili?
Bilo bi super vidjeti i tu varijantu sa crvenim kazaljkama...bas me interesuje kako sija zajedno sa ovom pozadinom

A de mi reci, sta si tacno presao sa vodobrusnom? Citav zadnji dio ploce ili?
Bilo bi super vidjeti i tu varijantu sa crvenim kazaljkama...bas me interesuje kako sija zajedno sa ovom pozadinom

VlatX
10 Sep 2014
Pa moras da matiras zadni deo gde su brojke od kilometraze da bi se svetlina bolje rasprostranila,inace nemam slike od te kazaljke zato sto to je radkjeno brzo pred da prodam taj motor i ni sam stigo to da slikam ali milo je dosta zajebancija oko tome,i ovi tvoj se daju dobro sredit.Evo ova plava tabla je od mog drugara,isto je matirano staklo samo sto ta plava boja meni iskreno smeta

Lauda
10 Sep 2014
Super izgleda!
Ova plava pozadina na drugoj slici da je za nijansu svjetlija bilo bi odlicno.
Dakle samo se predje vodobrusnim dio preko brojeva kilometraze...probacu to uskoro pa da vidim efekte.

Dakle samo se predje vodobrusnim dio preko brojeva kilometraze...probacu to uskoro pa da vidim efekte.
Lauda
24 Sep 2014
Stigao mi danas mini voltmetar sa Aliexpress-a i moram priznati poprilicno brzo.
06.09 kao datum narucivanja

Voltmetar testiran na punjacu od telefona (odlicno reaguje)

S obzirom na malu velicinu voltmetra upakovacu ga na instrument tablu vjerovatno ispod kazaljke za brzinu.
06.09 kao datum narucivanja

Voltmetar testiran na punjacu od telefona (odlicno reaguje)

S obzirom na malu velicinu voltmetra upakovacu ga na instrument tablu vjerovatno ispod kazaljke za brzinu.
Lauda
24 Sep 2014
Pita
24 Sep 2014
Lauda
24 Sep 2014
Samo sam platio cijenu sa sajta...na posiljci je udaren pecat da je oslobodjen carine sto je i logicno s obzirom na cijenu.
Imao sam opciju i pracenja posiljke sto me iznenadilo jer se ipak radi o jako jeftinoj stvari...dobri su kinezi
Imao sam opciju i pracenja posiljke sto me iznenadilo jer se ipak radi o jako jeftinoj stvari...dobri su kinezi

Lauda
30 Sep 2014
Jel moze neko da mi objasni postupak provjere (kontrole) uljne pumpe kod kineza i da li postoji mogucnost stelovanja, spanovanja, pumpe da baca veci procenat ulja na svim otklonima gasa?
Da li zarez na polumjesecu treba da se poklopi sa zarezom na pumpi kada je gas pusten ili?
Da li zarez na polumjesecu treba da se poklopi sa zarezom na pumpi kada je gas pusten ili?
cvele
30 Sep 2014
Stavis da se zarezi poklope dok radi na leru i to je pocetni polozaj a podesava se na sajli dole na pumpi...e sad oko protoka...tesko je to premeriti i reci koji je % a mozes uvek da ga povecas tako sto sajlu malo nategnes da zarez na polumesecu pumpe bude par mm udesno ...
Ako potrosnja goriva sa kitom prebaci 5-6l uvek je pametnije izbaciti je i sam raditi mesavinu...bar znas tacan % koji pravis....
Ako potrosnja goriva sa kitom prebaci 5-6l uvek je pametnije izbaciti je i sam raditi mesavinu...bar znas tacan % koji pravis....
Lauda
30 Sep 2014
Planirao sam ostaviti pumpu za pocetak kada stavim kit, a po potrebi dozirati odredjeni procenat (prilikom razrade) direktno u rezervar. Da li postoje mozda neki simptomi koji upucuju da moze doci do otkaza uljne pumpe da pregledam kada vec budem kontrolisao?
Nikada se nisam interesovao za uljnu pumpu toliko pa nemam pojma da li ima neke potrosne dijelove na sebi
Nikada se nisam interesovao za uljnu pumpu toliko pa nemam pojma da li ima neke potrosne dijelove na sebi

cvele
30 Sep 2014
Mina uljna pumpa je vrlo pametno osmisljena i stvarno retko pravi probleme...dovoljno je proveriti u kom stanju je plasticni puz,zupcanik na pumpi i naravno creva kao najveci moguci problem...
Lauda
04 Oct 2014
Dosao sinoc kuci i danas uzeo da provozam malo skuter, bilo je nekih 18-19C ali sa umjerenim vjetrom. Nisam vozao skuter vec 2 mjeseca i osjeti se dobro kako mu prija ovo hladnije vrijeme. Pojavljuje se tu jos neko malo trokiranje na samom startu ali nista posebno, odlicno vuce i ide na punom gasu.
Naravno, ne moze to sve tako fino da prodje bez Marfija i gremlina...dodjem maloprije kuci, u putu sam primjetio da vise trokira ali sam mislio da je to zbog niske vanjske temp i sauga. Ostavim skuter na leru dok sam otisao po kljuceve od garaze, kada sam se vratio lokva benzina ispod i gorivo curi iz onog oduska od karburatora. Izgleda da plovak opet zeza nesto jer preljeva bas fino...sutra slijedi rasklapanje karba i da pokusam vise da nadjem uzrok toga. Ovo je vec drugi put kako se to desava...
Edited by Lauda, 04 October 2014 - 19:38.
Naravno, ne moze to sve tako fino da prodje bez Marfija i gremlina...dodjem maloprije kuci, u putu sam primjetio da vise trokira ali sam mislio da je to zbog niske vanjske temp i sauga. Ostavim skuter na leru dok sam otisao po kljuceve od garaze, kada sam se vratio lokva benzina ispod i gorivo curi iz onog oduska od karburatora. Izgleda da plovak opet zeza nesto jer preljeva bas fino...sutra slijedi rasklapanje karba i da pokusam vise da nadjem uzrok toga. Ovo je vec drugi put kako se to desava...
Edited by Lauda, 04 October 2014 - 19:38.
Lauda
04 Oct 2014
Mozda je i do toga ali opet kad ugasim skuter prestaje da curi. Sutra cu ionako prekontrolisati sve. Vjerovatno je plovak zaglavio pa ne zatvara, sad treba utvrditi zasto...
Lauda
05 Oct 2014
Maloprije sam malo cackao oko skutera, nisam skidao karburator danas jer sam mamuran pa bolje da ne cackam nista do sutra. Upalio sam ga i pustio da radi na leru ne bi li se problem opet pojavio, ali nista. Ono sto sam primjetio me je totalno zbunilo, dok je skuter naslonjen na nogaru (u lijevom nagetom polozaju) ler padne na oko 1500 obrtaja, kad uspravim skuter ler se poveca na oko 2500 obrtaja 
Napravio sam i snimak pa ako nekom treba bas detaljno da vidi mogu da postaviti.
Kako uopste nivo goriva sad utice na ler gas...nikako mi nije jasno??
Cisto da napomenem da sam nakon 5 min posle toga "izduvao" malo gas i onda je stabilizovao ler bez obzira na ugao. Da li to znaci da ipak postoji problem sa plovkom i da dobija previse goriva?

Napravio sam i snimak pa ako nekom treba bas detaljno da vidi mogu da postaviti.
Kako uopste nivo goriva sad utice na ler gas...nikako mi nije jasno??
Cisto da napomenem da sam nakon 5 min posle toga "izduvao" malo gas i onda je stabilizovao ler bez obzira na ugao. Da li to znaci da ipak postoji problem sa plovkom i da dobija previse goriva?