Jump to content

Sprint Exactly

• This topic is locked This topic is locked
214 replies to this topic

#41 Slacko95

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • MestoDespotovac
  • VozimSprint Exactly

Posted 12 June 2012 - 22:04

mislio sam da uznem samo nekoliko sajbni jer neznam dal mogu to da namestim zbog mehanizma kurble.Ako se odlucim za komplet javicu se ali opet nemam sad 500 din jer trebam oprugice da kupim zbog boljeg starta koje su dosta skupe i nikako da skupim.

Edited by Slacko95, 12 June 2012 - 22:08.

#42 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 12 June 2012 - 22:09

kad budeš kupovao oprugice , poslaću ti koju šajbicu da ti se nađe pri ruci....

#43 Slacko95

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • MestoDespotovac
  • VozimSprint Exactly

Posted 12 June 2012 - 22:32

View PostMario, on 12 June 2012 - 22:09, said:

kad budeš kupovao oprugice , poslaću ti koju šajbicu da ti se nađe pri ruci....
imas PM

#44 Slacko95

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • MestoDespotovac
  • VozimSprint Exactly

Posted 24 June 2012 - 15:47

pukao mi je na sajli zadnje kocnice onaj deo sto se hvata za rucku,jel moram da menjam celu sajlu?Nasao sam samo ovu koja izgleda kao moja http://shop.motobike...prod_14570.html jel zna neko jel pasuje ova ili moze da mi preporuci neku drugu?

#45 Sloba15

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 421 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Exactly

Posted 24 June 2012 - 15:58

Ne bitno je dal izgleda kao tvoja nego dali ce ti duzina odgovarati,nazovi sprint servis i uzmi original da se ne zajebes...

#46 Slacko95

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • MestoDespotovac
  • VozimSprint Exactly

Posted 24 June 2012 - 16:03

ovde jedan serviser mi trazi 1200 din samo za sajlu bez ugradnje

Edited by Slacko95, 24 June 2012 - 16:03.

#47 Sloba15

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 421 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Exactly

Posted 24 June 2012 - 16:06

Tako sam i ja nesto platio kad mi je bila pukla..ne secam se cene tacno al bila je vise od 1000 din

#48 Slacko95

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • MestoDespotovac
  • VozimSprint Exactly

Posted 24 June 2012 - 16:14

znaci ta je cena,vozicu bez zadnje dok neskupim malo novca

#49 Sloba15

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 421 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Exactly

Posted 24 June 2012 - 16:48

Nadji nekog mozda moze da ti napravi za manje od 1000 din

#50 Slacko95

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • MestoDespotovac
  • VozimSprint Exactly

Posted 24 June 2012 - 17:01

pa nemam nikog da nadjem,jedino u motobiku ali neznam koja meni odgovara

#51 Sloba15

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 421 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Exactly

Posted 24 June 2012 - 17:03

onda kupi original i miran si...meni vec 2 sezone

#52 Slacko95

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • MestoDespotovac
  • VozimSprint Exactly

Posted 28 June 2012 - 22:56

kupio sam sajlu i namestio,1200 din i narucio sam stage6 oprugice od Maria i jos sledece nedelje da uznem rolnice 3.7g i to je to za sad

#53 Slacko95

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • MestoDespotovac
  • VozimSprint Exactly

Posted 07 July 2012 - 14:28

Mali update,pre nekoliko dana su mi stigle oprugice Stage6 najjace iz seta,nekoliko Naraku podloski i RMS slajderi za variomat,to sam sve kupio od Maria i zahvaljujem mu se na podloskama :) a danas i rolnice Malossi 3.7g i nadam se da ce ici sad jos bolje.Montiram danas ili sutra.
Posted Image

#54 Slacko95

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • MestoDespotovac
  • VozimSprint Exactly

Posted 07 July 2012 - 16:06

e evo ovako,malo pre sam namestio rolnice i one naraku sajbnice mada sa njima moram da isprobam jos nekoliko kombinacija ali me je sad mrzelo,oprugice nisam namestio jer nemam vazdusni pistolj a drug mi nije trenutno kuci pa to ostavljam za neki drugi dan.Testirao sam ga ovde malo po selu sa tim rolnicama 3.7g i ovde ima jedna velika i dugacka uzbrdica i na kraju te uzbrdice velika krivina i moras da ukocis malo i pre mi je uvek tu ispadao iz rezonance ali izadjem nekako a sad sa ovim rolnicama nije ispao iz rezonance bez obzira na kocenje u krivini.Bolje vuce i sve super ali ima jedan problem,na oko 50 km/h javljaju se vibracije tipa vibrira,nevibrira,vibrira,nevibrira kao kad palis i gasis svetlo.Jel to zbog vecih obrtaja i sta mogu da uradim da sprecim to ako nevalja?

#55 Boza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
  • MestoSopot
  • VozimKeeway Fact

Posted 07 July 2012 - 18:31

Увек има по мало вибрација. Можда ниси лепо завио вентилвар, можда каиш има неки дефект, можда је звоно криво, опругице нису добро стављене, задње полутке су мало криве, итд...
Може свашта да буде.

#56 Slacko95

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • MestoDespotovac
  • VozimSprint Exactly

Posted 07 July 2012 - 18:59

View PostBoza, on 07 July 2012 - 18:31, said:

Увек има по мало вибрација. Можда ниси лепо завио вентилвар, можда каиш има неки дефект, можда је звоно криво, опругице нису добро стављене, задње полутке су мало криве, итд...
Може свашта да буде.
od ovoga sto si napisao samo ovo prvo moze da dodje u obzir posto rucno zavijam mada sam lepo stegao,ovo ostalo je bilo dobro do sad

Edited by Slacko95, 07 July 2012 - 19:03.

#57 Slacko95

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • MestoDespotovac
  • VozimSprint Exactly

Posted 08 July 2012 - 16:15

sad cu da idem da probam da resim ono sa vibracijama ali hteo sam da pitam jos ovo,da li je moguce da karike "zvece"?Jedan majstor ovde mi to rece jer kad vozim skuter i idem na leru cuje se kako nesto stvarno zveci tj klapce a kad ga ugasim cini mi se da to nestaje?I ove slajdere sto sam kupio imaju malo lufta i kad je skuter na leru drugaciji je zvuk,da li mogu da stavim male parcice kartona ili tako nesto i da resim problem sa luftom?

#58 Slacko95

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • MestoDespotovac
  • VozimSprint Exactly

Posted 08 July 2012 - 20:12

E,evo sad se vracam sa stelovanja prenosa samo sto sam sad isao sa vise interesovanja.Igrao sam se malo sa podloskama-sajbnicama i uspeo sam da malo podignem kais u zadnjim polutkama,resio sam i luft na slajderima tako sto sam na sva 3 zalepio lepkom po malo parcence kartona i kolko vidim to pije vodu,ono cangrljanje dok je na leru je nestalo.Sve sam to malo jace stegao i usledila je proba,kao sto rekoh vec cangranje nestalo i isao sam 60 na istoj uzbrdici i vibracije su nestale,ja prezadovoljan :).Ubrzanje se popravilo i auspuh brze rezonira.Oprugice namestam ovih dana pa cu videti sta ce biti sa njima.E sad ostalo je jos ono "klaparanje" kada idem na leru i naidjem na najmanju neravninu na putu sto majstor kaze zvece karike,to se pojavilo kada sam namontirao zx-a i nove paknove (u isto vreme sam ih namontirao),jel ima neko odgovor sto se tice toga?

Edited by Slacko95, 08 July 2012 - 20:14.

#59 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 09 July 2012 - 14:06

huh, ovde kod slajdera, nema mnogo nauke, očigledno je da su naraku slajderi malo tesniji od minareli-ja pa treba njih juriti, što se tiče lepljenja, možeš i sa dvokomponentnom plastikom da naneseš malo sloja, pa da posle samo obradiš malenim biax-om ili turpijom na pravu meru,, definitivno slajderi malo klaparaju, zveckaju ...

ovamo kod šajbica , obrati pažnju kada sastavljaš ventivar, da kaiš opustiš, tako što ćeš zadnje remenice stegnuti rukom i ubaciti kaiš malo dublje natrag da ti napred bude opušten i da možeš ventivar da stagneš kako valja u centru bez pritiska remena sa unutrašnje strane, tako ćeš rešiti vibracije....

#60 Slacko95

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • MestoDespotovac
  • VozimSprint Exactly

Posted 09 July 2012 - 14:13

View PostMario, on 09 July 2012 - 14:06, said:

huh, ovde kod slajdera, nema mnogo nauke, očigledno je da su naraku slajderi malo tesniji od minareli-ja pa treba njih juriti, što se tiče lepljenja, možeš i sa dvokomponentnom plastikom da naneseš malo sloja, pa da posle samo obradiš malenim biax-om ili turpijom na pravu meru,, definitivno slajderi malo klaparaju, zveckaju ...

ovamo kod šajbica , obrati pažnju kada sastavljaš ventivar, da kaiš opustiš, tako što ćeš zadnje remenice stegnuti rukom i ubaciti kaiš malo dublje natrag da ti napred bude opušten i da možeš ventivar da stagneš kako valja u centru bez pritiska remena sa unutrašnje strane, tako ćeš rešiti vibracije....
ove naraku slajdere nisam nasao ali za sad drzi i karton ali zanimljivo mi je dok nisam namestio ove slajdere poklopac se drzao za samo jedan slajder jer su se ostali polomili i taj jedan je bio polu polomljen
tako uvek i radim ali najverovatnije prekjuce nisam nesto lepo uradio i posle me je mrzelo da rasturam ali ga nisam ni vozio ali u svakom slucaju to je reseno,jos samo da namestim i oprugice

Edited by Slacko95, 09 July 2012 - 14:59.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users