109 replies to this topic
Posted 28 December 2012 - 01:58
Sto mi ovde neki delovi poznati

Posted 28 December 2012 - 02:34
a tek meni

Posted 28 December 2012 - 11:08
ha, uvaljujete Glishi ???? Sram vas bilooo....

Posted 28 December 2012 - 20:09
hehehehe uvaljivaci jedni !!!!
ma super je sve sto sam uzeo!
e sad jos kad bi mi pomogli jos da nadjem polovan neki 70cc cilindar i onu rucku gasa brzu to bi mi bas bila ogromna pomoc ...

Posted 28 December 2012 - 22:46
nego najvise me muci sto ocu da ga spustim do patosa, masinu malo nazad da izbacim napravim nosace to je sve ok na papiru ovih dana kod prijatelja treba da idem da pravimo te nosace i varimo ali nezelim jos to poceti posto imam problem moje prednje vile nemaju ono kao kinezi upsidedown da se pomeraju.. pa razmisljam kako bi to mogao moze li neko pomoci ? nije problem i da secem nesto ja sam razmisljao neznam kako to ide dali od gore tamo gde su zavareni stapovi mogu da ocecem naprimer te poklopce brusilicom pa da spustim do dole i onda to sve povarim.... ? moze li koji savet za te prednje vile kako da ih spustim ? :th_help_4_movebig:/>/> :th_1lg019idea:/>/>eo slike ... 

Posted 29 December 2012 - 00:28
mislim da ti je to sa vilama nemoguća misija...a nije ni sigurno!! ja ne bih to radio da sam na tvom mestu..
Posted 29 December 2012 - 02:34
a nije nemoguce misija pita gledao sam razmatrao i kontam ako je to tako fabrika od gore zavarila sto i ja nebih samo razbrusio gore rupu progurao stapove par cm ocekao visak i ponovo zavario... samo me brine da nisu oni skroz nekako i iznutra zavareni ne samo od gore! to je onda problem !

Posted 29 December 2012 - 03:42
Druze, nije to tako jednostavno. Unutra imas oprugu i malu osovinu koja se srafi u cizmu vile. To ovako izgleda.

Ovaj uzi deo ide dole, a u ovom vecem delu imas oprugu koju ces morati da iseces zajedno sa tim sto zelis da skratis. A da ne pricamo o tome da to mora profi da se zavari jer je ipak tu veliki pritisak kad upadnes u rupu.

Ovaj uzi deo ide dole, a u ovom vecem delu imas oprugu koju ces morati da iseces zajedno sa tim sto zelis da skratis. A da ne pricamo o tome da to mora profi da se zavari jer je ipak tu veliki pritisak kad upadnes u rupu.
Posted 29 December 2012 - 10:54
upravo to, pazi šta radiš sa vilama jer ne daj bože da propadnu kako ne treba na kočenju ili na rupi što kaže Damir!

Posted 07 February 2013 - 11:59
Vlasnik posedeo od Jet-a,i na kraju ga prodao

Edited by Mikac93, 07 February 2013 - 12:00.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users