Ne znam dal je oteklo,juce nisam mogao da procenim(mada se nisam ni trudio) jer je sve bilo rascepano,pa su mi previli,i sad ne smem da skidam,ali mislim da nije oteklo,mogu da hodam,a i na snimcima je sve ok,ali me boli rana kad savijam koleno,znaci nije udarac bio toliko jak,ali sam ga bas posteno odrao.Popio sam brufen i sad je malo bolje,sutra imam previjanje i posle valjda svaki dan,pa cu da vidim kakva je situacija.
Znam da cu od sad u krivine mnogo pazljivije da ulazim,vec me popustila zelja za brzom voznjom,i bez kacige vise ne izlazim iz dvorista,a moram da vidim da nabavim i stitnike za kolena,laktove itd,eto da sam imao opremu podigo bi motor i dosao kuci kao da nista nije bilo,a ja se rascepao nacisto.
Jbg,kad citam po forumima tudja iskustva,uvek pomislim ma nece valjda bas meni,ali jbg,desi se u sekundi,hvala bogu sad sam super prosao,ali je moglo je da bude mnogo gore,mogu da zamislim sta bi se desilo da je naisao neki auto iz suprotnog smera ili tako nesto,definitivno me je pogledao onaj gore,i zahvalan sam mu na tome
Edited by Milos'96, 02 September 2012 - 14:51.