lutajuci sajtom polovni automobili , naleteh na jedan interesantan model skutera pod imenom BOATIAN , iako su mi kinezi ostali u gorkom secanju , odlucio sam da ovaj pogledam malo "blize"
rec je bila o havarisanom skuteru koji je naizgled delovao prilicno lose i cifra za njega je bila 300e ... naravno ne fixna
cimnem gospodina plamenog da odemo i bacimo oko , uradimo mi tako i stizemo kod prodavca , zaticemo coveka 40-ih godina i jednu momchinu od nekih 17-18 godina , razlika izmedju njih je bila u tome sto je mladjani momak bio obmotan raznim zavojima i kojekakvim chudima .... odma smo skontali ko je krivac za polupani skuter
ok , bacamo oko na "robu" i vidimo da i nije toliko lose , jedna vila je polomljena , druga netaknuta , korman iskrivljen a prednjih plastika nema , prodavac nam odmah kaze da su polomljene pri padu ...ALI... sve su na broju , far je gotovo netaknut , migavac ima pukotinu drugi je odlican, zadnji deo skutera perfektan ..... palimo masinu , odlicno vergla na dugme i radi sasvim zadovoljavajuce ...
cenkanja nije bilo mnogo , odmah je covek rekao da ga ne da ispod 250 , plameni je planirao da bacimo 200e i da ga teramo , posle malo cimanja , pristajem na cenu od 250e ,narocito kad sam video nove tablice na njemu i da je registrovan nerednih godinu dana
trgovina je obavljena i krenuli smo u sredjivanje , jedna vila je nabavljena nova za 3000 din , korman je stavljen drugi a plastike su zapravo bile u daleko boljem stanju od ocekivanog ,par dana sam se drndao sa njima i sve je ispalo ok
evo i slikica , nije neki kvalitet al posto je slikano tetrisom ....