cvele, on 30 September 2012 - 22:03, said:
Sinko, kinez ko kinez... sve je to isti blok motora i jedine razlike su plastike okolo istog ili slicnog rama i pomenutog bloka... el ovaj ??
http://www.pedamotor...to%20%282012%29
Idu oni po satu i vise od 95 al ima se zna tacno kolko idu ko serijale...pa makar i sa reza auspuhom...80 po gpsu je skoro max . za ser. prenos...
Taj je.

Moj predje za poprilicno na graveru 60kmh a imam utisak dok vozim da moze i brze da ide, dok burazerov na tehnickom pregledu na racunaru pokazuje 75kmh, na servisu kad sam terao sad na 1000km onaj majstor isto ima ovaj samo sto ima sportski aupuh i ide mu motorcic skoro pa 100kmh.

Gde mogu da kupim digitalni brzinomer posto ovaj moj fabricki stavljen na 60km? Ima ortak iz odeljenja Runnera da se ne lazemo njegov je brzi ali moj startniji.
zoksi, on 30 September 2012 - 22:01, said:
Peda je kineski brend,znaci kineski skuter,kopija Minarelli masine.
Sve sto vazi za kineske skutere vazi i za tebe.
P.S. Satovi mnogo lazu tako da tu brzinu nemoj da uzimas za ozbiljno (ide to mnogo manje).Najvaznije je da si ti zadovoljan.
I daj slike postuj.
Izgubio sam tel pre godinu dana, sad ga neko naso i pijavio policiji danas idem po njega, cim ga uzmem slikam i saljem

.
Meni rekose kad sam uzimao, ima italijanski motor a kinezi ga sklaju. Jel se proizvodi nesto u Italiji ili je cist kinez?
Jel mogu da stavim onaj digitalni brzinomer ko za bicikle, jel je tacan?