Jump to content

New Aerox 2013. facelift

aerox novi model

• This topic is locked This topic is locked
31 replies to this topic

#21 Alexandar :D

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 738 posts
  • MestoPancevo
  • VozimV-Max 1200ccm

Posted 08 May 2013 - 21:11

Dakle posle 10+ godina proizvodnje ovako poznatog i skupog modela skutera,konacno dobija zasebno sediste za suvozaca !

#22 Petko

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 886 posts
  • MestoObrenovac
  • VozimKeeway matrix,Gilera DNA

Posted 08 May 2013 - 22:53

Jel su menjali nesto oko prenosa?

#23 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 08 May 2013 - 22:55

View Posttotke, on 08 May 2013 - 12:47, said:

Auuu... kako je brutalan ovaj nov :D Mozda je ovaj stariji far lepsi ali je ostalo full..
Sve se da prepraviti...

#24 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 26 July 2013 - 00:35

Meni iskreno nijedna verzija nije legla, prosto mi se ne svidja puno toga, instrument tabla narocito. Ni prednja svetla se nisu proslavila, kinezi to sad lepse rade. Da ne pise yamaha na njoj pomislio bih da je neki novi kinez.

Edited by goggyso, 26 July 2013 - 00:35.

#25 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 22 November 2013 - 11:54

View PostPita, on 02 October 2012 - 21:19, said:

pa zato i nisu ništa posebno menjali...Prihvatili mi to ili ne Aerox ima i dalje najbolji dizajn sportskog skutera, samo što je maaaaaaaliiiiii....
Realno najnovija SR-ka je po dizajnu daleko ispred svih, no ukusi su različiti pa dalje neću komentarisati..

#26 zilke17

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,567 posts
  • MestoOdzaci
  • VozimYamaha Aerox Rossi Replica

Posted 22 November 2013 - 12:09

dozvolicu sebi da iskopiram impresije coveka koji dugo vozi skutere i ove godine je kupio sinu novog Aeroxa:

Sto se tice samog aeroxa R, super stabilan, lak za upravljanje, ma jednostavno lezi kao pegla, nema nikakvih iznenadjenja./fabricki gume najnovije generacije Michelin POWER pure SC radial/ Na ovom novom aeroxu r, produzen je osovinski razmak, pa je i stabilnost i lezanje u krivinama samim tim jos bolje/sam agregat je sa nosacem pomeren unazad za nekih 5 cm. Kocnice super snazne, mozda i prejake za sam aerox. Sa dvoje na motoru - takodje stabilan i lak za upravljane. Far napred halogeni osvetljava odlicno. Pozadi, kao i na R1- led diode. Jedina zamerka /po meni/ je digitalna kontrolna tabla koja nema obrtomer /ja vise volim analognu/, ali i to ce da resi KOSO, nadam se uskoro. Svi materijali i plastike kaao i spojevi sa besprekornom zavrsnom obradom, sto nije slucaj sa italijanima. Sve je kvalitetnije za malo, ali upravo to cini veliku razliku. Samo sediste za suvozaca odlicno...

#27 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 24 November 2013 - 00:58

Aerox bio i ostao jedan od najbolje konstruisanih trkackih skutera...ja mu dajem jedinu zamerku sto je jako mali..jedan covek ne moze normalno da se spakuje a kamoli dvoje...suvozacevo sediste odlicno??! budimo realni..

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

#28 Mihajlo

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 243 posts
  • MestoGradiška
  • VozimNRG Power

Posted 03 December 2013 - 12:34

View PostPita, on 24 November 2013 - 00:58, said:

Aerox bio i ostao jedan od najbolje konstruisanih trkackih skutera...ja mu dajem jedinu zamerku sto je jako mali..jedan covek ne moze normalno da se spakuje a kamoli dvoje...suvozacevo sediste odlicno??! budimo realni..

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

U potpunosti se slažem,veliki nedostatak je komfornost.Vozio sam aeroxa mnogo puta i mogu reći da je stvarno stabilan skuter.Mnogo stabilniji od NRG-a npr.I još jedna stvar koja me oduševila jesu kočnice koje ima stvarno vrhunski odrađene.Govorim o starijem modelu.Novog(2013) godište je drug skoro kupio,riječ je o standardnoj verziji u mat sivo -bijeloj kombinaciji.Mogu samo reći da mnogo bolje izgleda uživo nego na slikama,i udoban je ..međuutim i njemu fali komfornost iako govore da je rađeno na tome.

#29 Frazier

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 375 posts

Posted 22 February 2014 - 03:02

Evo mog malog vidjenja novog Aeroxa. :)

Attached File  334.jpg   105.43K   65 downloads

#30 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 23 February 2014 - 00:16

Ne sporim da je kvalitetno napravljen skuter, ali dizajn mi i dalje ne izaziva ono "vau", izgleda sasvim obicno, cak skoro isto. te male kozmeticke promene nisu donele ocekivano osvezenje. No ukusi su razliciti...

#31 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 06 April 2014 - 19:40

Ono sto sam ja primetio, kad smo bili na moto-passion-u, je da nalepnice na roxu nisu prelakirane nego samo polepljene onako preko farbe. Izgleda uzasno kao da je naknadno farban. Opsti utisak je kao da su ga pravili kinezi. Nema razlika sto se plastika tice.

#32 zilke17

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,567 posts
  • MestoOdzaci
  • VozimYamaha Aerox Rossi Replica

Posted 07 April 2014 - 09:12

i ja sam ga prvi put uzivo video na sajmu ove godine, sta znam - nekako su mi te plastike previse ostre i sat mi je presmesan, kao i stop svetlo... ocekivao sam da ce doneti i 4T model koji je izasao, medjutim nista od toga...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users