1
Malezijski motori
Started by cvele, Dec 03 2012 12:59 AM
10 replies to this topic
Posted 03 December 2012 - 00:59
Malezijski motori
Posted 03 December 2012 - 01:25
Inace se ta radilica nalazi u ovom malo cudnom [ za nase pojmove] Yamaha mio moto-skuteru ...ima variomatski prenos...a ide ko mecava...
Posted 03 December 2012 - 01:47
hahaha ružan je do bola al ide u pm...
Posted 12 December 2012 - 12:46
Evo jos par klipova sa tih Malezijskih prostora,gde izgleda obozavaju drag-race i to manjih kubikaza ...a nasvirane cvaje i 4t za merak...
Posted 12 December 2012 - 14:58
pajser9, on 12 December 2012 - 02:01, said:
Mozes ti gledati koliko hoces, ali ovaj car je nju izbalansirao bez komparatora..... svaka mu cast!
Sto je neko vec rekao "ko zna koja mu je po redu" i verujem da je izbalansirana sasvim zadovoljavajuce, da je u tolerancijama ekscentra koji je oko 0.015mm za radilice.
Sto je neko vec rekao "ko zna koja mu je po redu" i verujem da je izbalansirana sasvim zadovoljavajuce, da je u tolerancijama ekscentra koji je oko 0.015mm za radilice.
To mozes da jedes pecenje otprilike , u ovom poslu nema otprilike , nego se meri sve .. Kako ces inace znati da li je dobro ili ne ? Dobro verovatno jeste , ali nikad ne mozes znati 100%
Posted 12 December 2012 - 14:58
kako idu ova čuda majko mila...hahahaha
čini mi se na zadnjem snimku da je 2T protiv 4T i naravno cvaja pobeđuje...
čini mi se na zadnjem snimku da je 2T protiv 4T i naravno cvaja pobeđuje...
Posted 12 December 2012 - 22:58
Kako ovaj drugi ima vario prenos i rucni kvacilo?
Inace stvarno ubijaju kako idu...
A sto se radilice tice...vidi se da mu nije prva,sto znaci da je vise njih vec ugradio u motore,sto znaci da ti motori verovatno nisu vibrirali,sto valjda znaci da je radilica ok
A sto se radilice tice...vidi se da mu nije prva,sto znaci da je vise njih vec ugradio u motore,sto znaci da ti motori verovatno nisu vibrirali,sto valjda znaci da je radilica ok
Posted 12 December 2012 - 23:15
Milos'96, on 12 December 2012 - 22:58, said:
Kako ovaj drugi ima vario prenos i rucni kvacilo?
Posted 05 May 2013 - 22:12
Milos'96, on 13 December 2012 - 00:20, said:
Aha,pogledao sam sad malo bolje,kad sma prvi put gledao bio sam ubedjen da mu je to kvacilo,tacno ono kao da popusta levu rucicu i motor krece...
Verovatno ti se ucinulo jer ako ima vario prenos mora drzati kocnicu da bih mogao da krene na vecim obrtajima pa ti se zato ucinulo da popusta kao da je kvacilo
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users