Evo da se pridružim temi, možda će nekog interesovati. Kupio sam kod Kineza preko Neta kopiju Koso SS-182 sa belim RPM cifreblatom. Taj mi se baš dopao što je beo, a nije tako ni velika investicija. A i za ljubav se nepita koliko košta zar ne?
Uradio sam do sada testiranje RPM pomoću genratora funkcija, četvrtastim i trougaonim signalom 10-12VAC. Uticaj forme signala na rezultat pokazivanja je bio nikakav. Tako da su to Kinezi dobro odradili. Znači može se signalni RPM kabel
Što se tiče greške merenja RPM ona je na 1000 obrtaja najveća (9,8%) a zatim pada do 0 na 6000 a preko 10000 je zanemarljiva (0,01%). I to je odlično za te novce.
Ako budete kupovali ovakav "sat," obratite pažnju da mu treba senzor goriva, koji radi kontra od standardnih za motocikle. Evo rezultata merenja:
- Rezerva 95 Oma
- 1 crta 92 Oma
- 2 crte 90 Oma
- 4 crte 28 Oma
- 5 crta 16 Oma
Napajanje senzora je 5V Iz "sata".
Hal senzor za brzinomer je NPN tipa, znači okida na masu, kad je magnet kod njega. Napajnje mu je +12V, vezuje se trožično. Nisam ga testirao na tačnost, generator mi ne ide toliko nisko sa frekvencijom. Jedino sam kratko probao na 100 km/h - nije bilo greške. Proveriću GPS-om kad montiram sve, a biće dosta posla. Da ne pričam da i motor treba sređivati, pa tek onda struju i svetalca.

Nisam bio zadovoljan pozadinskim osvetljajem RPM skale, koje bilo plavo i nije mi bilo čitko. Stavio sam 3 kom. 5730 LED sa trakom, ali ne originalne koje idu sa njom. To je bofl koji loše radi a toliko i košta. Stavio sam firmirane, da rade, jer otvarati obrtaljku zbog zamene LED-ova je gadan pos'o.

Ne preporučujem da s upuštate u slične egzibicije, ukoliko niste profesionalni elektroničar, sa iskustvom.