426 replies to this topic
Posted 19 July 2013 - 16:14
Uf do cega bi ovde moglo biti... Jel imas one rezerne namotaje koje si greskom kupio da probas njih?
Proveri i pikap, mozda se od vibracija odvrnuo pa ne salje dobar signal..

Posted 20 July 2013 - 04:30
Problem je bio u bobini ili cdi-u,kod mene je to 2 u 1 tako da ne znam tacno,sad radi normalno
Karb.je bio skroz rastelovan,kako nisam imao dizne izmedju 80 i 90 bio sam primoran da stavim lulicu na airbox i diznu 72 i nisam mogao da verujem da mi sa diznom 71 i 76 podize T preko 90C dok sa 72,73 na punom gasu drzi oko 80C,hladnjak je od sf-a 2
Stelovao sam malo i prenos,stavio sam zadnju remenicu od pezo-a koja je dosta manja ,kais dosta viri iz nje,start je malo losiji zbog oprugica ali zato nema vise prevrtavanja na startu i dobio sam 4-5kmh na krajnjoj brzini
Karb.je bio skroz rastelovan,kako nisam imao dizne izmedju 80 i 90 bio sam primoran da stavim lulicu na airbox i diznu 72 i nisam mogao da verujem da mi sa diznom 71 i 76 podize T preko 90C dok sa 72,73 na punom gasu drzi oko 80C,hladnjak je od sf-a 2
Stelovao sam malo i prenos,stavio sam zadnju remenicu od pezo-a koja je dosta manja ,kais dosta viri iz nje,start je malo losiji zbog oprugica ali zato nema vise prevrtavanja na startu i dobio sam 4-5kmh na krajnjoj brzini
Posted 13 August 2013 - 03:06
Pre par dana mi se culo neko cangrljanje po dodavanju gasa,bio sam siguran da su lezajevi radilice ionako su imali podosta lufta zbog loseg magneta,juce sam ih zamenio ,radilica se bas lako okrece al kad sam stavio semeringe sa obe ruke okrecem ventilvar jedva,toliko se tesko okrece da nece da radi na leru nego na pola gasa a cangrljanje je i dalje prisutno,gledao sam oba iglicasta,klip kao nov posle 1000km pa se nesto razmisljam dal nardo ima protiv kunus kao trek?
Posted 13 August 2013 - 09:20
ja mislim da nema
Posted 13 August 2013 - 09:33
A kako se okrece kada vrtis rukom radilicu na strani magneta ? Jer to mora ic lagano, ako ti se tesko okrece moguce da si stavio krivi semering. Tako sam se i ja zeznuo. Btw. imam i ja TP Nardo auspuh, i ne vjerujem da ima protukonus, jer je izuzetno lagan.
Posted 13 August 2013 - 19:47
Ne znam sta bi moglo da se cuje onda ako nije protiv konus ,i kod magneta se tesko okrece,nista,skinucu te i stavicu nove semeringe
I trek je lagan a opet ima protiv konus,ne verujem da je on tezi od 150-200g
I trek je lagan a opet ima protiv konus,ne verujem da je on tezi od 150-200g
Posted 13 August 2013 - 20:42
Moras tocno znati sve tri dimenzije semeringa, znaci vanjski promjer, debljinu i promjer rupe. Ja sam bio stavio na jednu stranu semering sa 1 mm manjom rupom. Sjeo je on na radilicu bez problema, ali isto je bilo problema sa paljenjem, a rukom se radilica jako tesko vrtila.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users