Gledajuci grafikone sa testovima nekako se cini da je Yasuni stvarno napravio mnogo dobrih auspuha , a da se za ove sport ilitiga Base cilindre ( gde spada i ovaj moj ) najbolje pokazao Yasuni R ...Visoka vrsna snaga , obrtni momenat, a sto je najvaznije siroki dijapazon upotrebljivih obrtaja ( relativna lakoca stelovanja ) ...to bi bio moj izbor na ovom cilindru...
E, sad , najlepse bi ga bilo kupiti , sve gotovo u originalu , zavrnes i vozi Misko... za tu varijantu mi ne bi pomogao ni Tom Kruz sa svojom nemogucom misijom, pa to i jeste ...naravno , pare nisu problem - para nema...rezervna varijanta: u onoj temi o testovima auspuha Mario je dao dimenzije Yasunija - R... bilo bi lepo to napraviti...
Ja sam se tokom godina cesto nosio mislju da napravim neku rezonu , madjutim sve je ostalo samo na ideji - nikad se nisam upustio u to - lakse bilo kupiti...Ali , morate priznati da nas belosvetske firme sasvim lepo gule za te suplje cevi kao da su od zlata, a nije to neka filozofija za napraviti...
Ajde ko je to radio u domacoj radinosti da nam pokaze postupak kako se to radi , kako se prave konusi , preko cega se savija, kako se sastavlja i vari, na cega treba obratiti paznju...od koje debljine lima je najbolje raditi , kako i od cega napraviti prirubnicu ? I sto je najvaznije - jel` to sto je uradjeno u domacoj radinosti funkcionise ?
![:rolleyes:](http://forum.pyrotherm.rs/forum/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif)