Jump to content

Kymco Super 9 AC

• This topic is locked This topic is locked
223 replies to this topic

#121 Marko Ledeni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 239 posts
  • MestoNovi Bečej
  • VozimKymco Super 9 AC

Posted 07 April 2013 - 19:48

Ja cu izgleda i te prve lepe dane prelezati...evo razboleo sam se :D Nema veze..svim ostalima koji su u mogucnosti da rade nesto na ljubimcima zelim srecan posao pa da sa lepim vremenom dodju i neke lepe vesti i dobri rezultati :)

#122 Marko Ledeni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 239 posts
  • MestoNovi Bečej
  • VozimKymco Super 9 AC

Posted 08 April 2013 - 20:36

Da li bi za stelovanje mogao da se posluzim nekim polovnim rolnicama pa kad utrefim gramazu koju hocu da kupim takve nove,spakujem i da teram?

#123 Petko

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 886 posts
  • MestoObrenovac
  • VozimKeeway matrix,Gilera DNA

Posted 08 April 2013 - 22:14

Naravno,samo da se nisu skockale

#124 Marko Ledeni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 239 posts
  • MestoNovi Bečej
  • VozimKymco Super 9 AC

Posted 09 April 2013 - 00:55

Pa to sam mislio,da su polovne ali u dobrom stanju..hvala :D

#125 Marko Ledeni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 239 posts
  • MestoNovi Bečej
  • VozimKymco Super 9 AC

Posted 12 April 2013 - 03:18

Bolestan sam pa sam,samo lezim pa sam se nacitao svega i svacega na forumu...:mmyahoo:

Za ova 2-3 dana citanja uspeli ste da me potpalite i da me bacite u razmisljanje da li da pomeram paljenje ili ne...virus je u meni proradio tako da samo cekam jos koji pozitivni komentar od vas pa da se bacim na posao..Sta vi kazete,da pomeram ili ne? :D Nista necu raditi dok ne narucim set dizni da budu na raspolaganju za stelovanje...

I da..vidim da su neki clanovi foruma sami pravili kuci radapciger za skidanje magneta pa me interesuje kako bih to mogao i ja da napravim za sebe posto ce mi trebati ako budem resio da pomeram paljenje...:)

#126 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 12 April 2013 - 08:27

Ako nemas aparat za varenje bolje kupi radapciger, ja sam ga platio oko 500din. Pomeranjem paljenja ces dobiti vise snage na manjim obrtajima. Ja sam kod mene pomerao i osetio sam malo poboljsanje, takodje sad trazi i vecu diznu.

#127 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 12 April 2013 - 10:11

treba da znaš da se na kymco ne može tek tako pomeriti paljenje, potrebno je izraditi posebne nosače pick-up-a da bi to uspelo, dok anker ploču bar ja nisam uspeo nikako da mrdnem, jer se pričvršćuje sa dva šrafa koja direktno prolaze kroz jezgro, a tu nema budženja...

#128 Vica

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 219 posts
  • MestoPorodin
  • VozimAprilia Scarabeo 50

Posted 12 April 2013 - 10:14

Mozda bi mogo da pomeri paljenje kajlom?

#129 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 12 April 2013 - 10:19

ili tako samo da se vidi koja kajla odgovara (mina ili piag), ja sam u svoje vreme pravio nosač pick-upa, mada i to nije najbolje rešenje, jer je tako pomereno samo okidanje a punjenje ostaje kasnije te dolazi do problema, izmeđuostalog i zbog kapaciteta kondenzatora, na višljim obrtajima..

ali recimo da sam do 10000 imao odlične performanse...

to sa kajlama, mislim da je Rade na Vivi prerađivao neku tip minarelli ..... a to je isto kymco, honda, peugeot.. isti su otvori na radilici za kajle

#130 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 12 April 2013 - 10:31

imaš ovde za SF3 kako sam uspeo da pomerim pick -up, a imaš i alat za skidanje magneta

70-ti post

http://forum.pyrothe...hr/page__st__60

#131 Marko Ledeni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 239 posts
  • MestoNovi Bečej
  • VozimKymco Super 9 AC

Posted 12 April 2013 - 15:17

Auuu...spuvao sam se u startu...kod minareli blokova je to dosta jednostavno..vidim da smo razbuse 2-3mm rupe na anker ploci i pomere i da su razlike u performansama osetne...i jos me je to privuklo sto uvek moze da se vrati na fabricko ako mi se ne svidja...Al eto,mora kod mene nesto da se iskomplikuje..

Moram jos malo prostudirati Radetovu temu mada sam je vec citao celu al onako povrsno,nisam se bas udubio i moram yellow-blue Kymca ponovo da prostudiram posto sam dosta stvari zaboravio,a i nisam obracao paznju na delove koji me nisu zanimali...

Imam aparat za varenje pa cu sklepati neki radapciger ako dodje uopste do nekog posla..aparat i materijal imam hvala bogu punu radionicu,ne treba nista da kupujem,a tih 500din bolje kroz auspuh da produvam :D

#132 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 13 April 2013 - 10:31

Imam aparat za varenje pa cu sklepati neki radapciger ako dodje uopste do nekog posla..aparat i materijal imam hvala bogu punu radionicu,ne treba nista da kupujem,a tih 500din bolje kroz auspuh da produvam :4u2ap3b:

Marko moj covek u razmisljanju...i ja sam uvek bio takav- nista ne kupuj sto ne moras , sto mozes napravi, a te pare proteraj kroz auspuh...

#133 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 13 April 2013 - 12:17

I ja sam sledbenik te vere. Hahahaha.

#134 Marko Ledeni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 239 posts
  • MestoNovi Bečej
  • VozimKymco Super 9 AC

Posted 13 April 2013 - 12:23

Pa hvala bogu...500din nije mala stvar,ne pamtim kad je kymco video toliko u rezervaru,jadan :4u2ap3b:

#135 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 13 April 2013 - 12:48

U jbm ti sta je vernika :D Treba neko pevanje :kadi: :4u2ap3b:

#136 Marko Ledeni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 239 posts
  • MestoNovi Bečej
  • VozimKymco Super 9 AC

Posted 13 April 2013 - 13:30

Pa sta ces,kriza udarila :4u2ap3b: snalazimo se kako znamo i umemo po nekad pribegavamo cak i molitvama :D :kadi:

#137 Marko Ledeni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 239 posts
  • MestoNovi Bečej
  • VozimKymco Super 9 AC

Posted 16 April 2013 - 02:09

Imam nesto para u steku pa je u planu da se ove ili sledece nedelje da se naruci jedan street korman da ukrasim devetku i mislio sam da stavim lakse rolnice,za sad mi budzet samo ovoliko dozvoljava na zalost :(

Nosac kormana pravim kod druga na strugu u home made varijanti pa ce i tu biti jedna kratka pricica,nadam se i zanimljiva :)

Ja sam mislio da stavim motoforce 6,5g..sta mislite,hoce raditi posao?

#138 Marko Ledeni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 239 posts
  • MestoNovi Bečej
  • VozimKymco Super 9 AC

Posted 19 April 2013 - 13:58

Da li bih nekako preko nekog forumasa mogao da narucim neke delove sa scooter attack-a..kome da se obratim?

#139 Boza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
  • MestoSopot
  • VozimKeeway Fact

Posted 19 April 2013 - 14:38

Обрати се члану Пита.

#140 Pita

Osnivač foruma

• Administrators