2003 je kupljena nova, stajala je u trgovini dosta dugo, a i čini mi se da je bila zadnja za prodaju. Imala je stavljen Giannelli Go, izgledala je standardno ko i svaka druga.

Radi se o minarelli mašini

Na 8tkm mi je zaribala radilica, nemam pojma ni danas zbog čega. Pumpa ulja radi normalno, i sad još uvijek. Cilindar je isto čitav, bez riseva, samo je radilica zaribala. Zamjenjena je topovom.

Poslije toga sve super, dok nisam udes imao

Vozio sam skuter neko vrijeme takav izgreban, ali kad je neka para uletjela, dao sam ga ofarbati. Pala je nova kombinacija boje, više manje kopija SBK modela.

Malo kasnije sam dodao još naljepnice, lava s ovih novijih aprilija

Od stajlinga, imam BGM "karbonske" utege kormana

Imao sam jedno vrijeme skinute retrovizore, ali sam ih vratio nazad jer imam naviku stalno pratit retrovizore

Imam u planu staviti crvenu traku na felge do ljeta.
Što se tiče tuninga, gore je topova radilica i malossi multivar, i sramota reći, imam već 2 godine Giannelli GSP, Malossi Dellorto 17,5PHBN, set dizni, Malossi RedSponge i 5,0g rolice koji stoje u ladici, nikako da sve to namontiram gore. Preko godine nisam kod kuće kako studiram, a preko ljeta mi žao raskopat skuter pa da se nemogu vozati, iako se i vozam jako slabo, skuter će sad 10 godina, a ima tek 17000km.

Još par random slika:

I to je to. Ako vas još što zanima, slobodno pitajte