Jump to content

Gilera runner 50cc 2003 god projekt

624 replies to this topic

#341 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 28 January 2014 - 18:30

Ovako ekipa imam na runneru mr 16 led svitla polaomidna svijetle predobro 3w su,i sada trazim mr 11 male da mogu stavit ako tko moze pomoc?????di mogu to nac na internetu mr11 bijele led

#342 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 29 January 2014 - 11:17

Evo moj spisak:
Stage6 mk2 racing
Stage6 r 1200
Stage 6 hpc
Dellorto21
Multivar 2000 malossi
Primar malossi 14/39
Filter e13 malossi
Nove gume michelin
Kuplung delta malossi i opruge racing i sport
Bijela i ljubicasta centralna malossi
Malossi zvono
Novo bojanje plastika kompletno
Koso gp style celer
Nove vide kompletno plastike deklo sve vide ...
Braking diskovi i plocice
Stage6 multimetar
Nove rucke bcd
Bcd prednji trokut
Kiesler undertail
Novi zmigavci
Svjecice br9eg pa 10eg i iridijum 10
Neon zute felge samo bojanje 100eu s pijeskarenjem
Nova vodena pumpa
Vilice sve novo izmijenjeno
Nova baterija
Nove rucke
Malossi rs24 amortizer
Malossi kevlar remen
Malossi 10 setova kuglica i sve komplet dizne m5
Tapeciran sic

I jos ima sitnica i to me izaslo preko 3000eu a nitko nebi moga virovat ......skup sport

#343 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,767 posts

Posted 29 January 2014 - 11:29

nama je u stvari interesantno koliko si koji deo platio, i da li je on zaista bio neophodan ili nije, da bi mogli budući mladi tuneri da ustanove koliko para stvarno treba, a ne da bi pokazivali sad neku finansijsku moć..

spisak mora biti poučnog karaktera inače nema smisla nikakvog...

#344 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 29 January 2014 - 12:56

Evo kit mk2 240eu
Radilica hpc stage 6 skoro 200eu radi carine
Auspuh r1200 220eu
Multivar malossi 90eu
Kuplung delta 90eu
Malossi rs 24 230eu

#345 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 29 January 2014 - 13:03

Koso go style 200eu
Malossi zvono 50 eu
Malossi kevlar 50eu
Dellorto 21 100eu
Utege za runnera 30eu
Braking diskovi s plocicama 100eu
Michelin gume 100eu
Bojanje mat crna boja sa njegovom bojom 500eu
Bojanje felgi 100eu plus pijeskarenje
Stage6 multimetar 70eu
Stage 6 paddox 80eu
Prednji far svijetla 30eu
Bcd prednji trokut 50eu
Kiesler undertail 60eu

#346 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 29 January 2014 - 13:11

Ngk svjecice 3 to je oko 50eu jer ova iridijum je skupa dosta
Zmigavci -25eura
Tapeciranje sjedista 50eu
Rucke bcd-25 eura
Stipe za rucke 20eu
Primar malossi 14/39 70eu
Malossi filter e13-30eura
Ngk lula crvena -20eura
10 setova malossi kuglica oko 100eura
Dizne m5 cijeli komplet od 80 do 122 oko 20eura
Dvije crne resetke za zrak kod nogu -30eura
Pumpa vode -30 eura
Nova prirubnica -10eu itd........

Mario eto nadam se da sam dobro napisao sada dosta toga i dali se isplati ja mislim da ne

#347 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 29 January 2014 - 14:23

Zavisi kako na to gledaš...ako sam sklapaš i uložiš znanje i trud u sve to onda ti ceo projekat itekako vredi i od velikog značaja ti je...E sad, da li se isplati može da se gleda samo da li tebi donosi dovoljno velik gušt i nikako drugačije...motor niti zarađuje, niti te udobno vozi, niti radi perfektno bez stalnih intervencija...znači jedna velika muka na vratu ali ako to voliš onda je sve oprošteno i pruža samo zadovoljstvo!!

#348 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 29 January 2014 - 14:37

Meni pruza zadovoljstvo ja sa zenom ljeti idem s njim na more,sto ja njega vozim dodjem 3-4 puta godisnje u split,samo da mi je vratit vrijeme uzea bih t maxa i vozia se kao gospodin jer ja i zena izgledamo smijesni na ovome ako me razumijes,lijep je skuter sve sam ja to napravio kako treba samo nisu mozda za moje godine,a sada je kasno,ako ga prodam dobro ga prodam,ako ne ostavit ga sebi i vozit ga,jer on godisnje ce prijeci 1500km a to je nista....on je za gust novaca mi nije zao,jedino moga sam uzet veci skuter i sa suprugom na dulje relacije tipa makarska dubrovnik i uzivat

#349 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,767 posts

Posted 29 January 2014 - 15:11

jedan ovakav setup pruža zadovoljstvo koje ne može T-Max da ti pruži, sad ok želiš da se provozaš 50-100km, za to ti treba mirniji i stabilniji setup i/ili veća kubikaža, i jednog polovnog 4T ljubimca uvek možeš kupiti za upola novaca...

dobro je da si napisao kako i šta si platio, evo sad možeš uporediti koji je izdatak tvoj nasuprot drugih, sve je stvar sposobnosti i nabavke, kao i trgovaca, ti si dosta uložio u estetiku, i kupovao si delove malo skuplje u malorpodaji sve nove, i naravno da je cifra kod tebe malo veća.. plus ti imaš i majstore koji su naplatili svoj rad...

ok prebacio sam ti projekat u midrace, jer on to zaista i jeste... kad budeš bio u mogućnosti premeri brzinu sa gps-om...

#350 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 29 January 2014 - 15:23

View Postzoran_28, on 29 January 2014 - 14:37, said:

Meni pruza zadovoljstvo ja sa zenom ljeti idem s njim na more,sto ja njega vozim dodjem 3-4 puta godisnje u split,samo da mi je vratit vrijeme uzea bih t maxa i vozia se kao gospodin jer ja i zena izgledamo smijesni na ovome ako me razumijes,lijep je skuter sve sam ja to napravio kako treba samo nisu mozda za moje godine,a sada je kasno,ako ga prodam dobro ga prodam,ako ne ostavit ga sebi i vozit ga,jer on godisnje ce prijeci 1500km a to je nista....on je za gust novaca mi nije zao,jedino moga sam uzet veci skuter i sa suprugom na dulje relacije tipa makarska dubrovnik i uzivat

Razumem te u potpunosti..upravo iz tih razloga ja imam još jedan motor Aprilia Atlantic 500cc iz 2005.god. koji mi nudi sve što Sr-ka ne može...jeste luxuz priznajem ali zatvaram sve varijante sa ta 2 motora!

#351 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 29 January 2014 - 16:44

Hvala mario ali nema povratka mene sada ceka struja jer imam standarnu struju a to moram uzeti do uskrsa i malossi torque to dvoje....sada koliko ima struja sa svijetlima znam samo za mvt sto mi je mario predlozio

#352 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 29 January 2014 - 16:45

Pita,mozda runnera ostavim sebi da ga mogu provozati kad pozelim i uzet polovnog 4 takta da mogu se normalno voziti sa suprugom

#353 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 03 February 2014 - 21:49

Koje vilice moram da gledam dajte mi neke dobre prijedloge???

#354 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 03 February 2014 - 22:08

Gledaj one Malossi,ne znam tacan naziv...

#355 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 04 February 2014 - 14:52

Mislis na f32s ?neki kazu za vxr vilice a s tim vxr vilicama bi mi runner bio viši a to ne volim

#356 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 04 February 2014 - 17:26

Ma ne znam,ima neke oznake,mislim da su stapovi crveni

#357 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 04 February 2014 - 20:59

To su te f32s malossi

#358 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 06 February 2014 - 22:55

ekipa razmislja sam malo ovih dana,ako skuter do uskrsa ne bude prodan ostavljam ga za sebe i onda die uredjenje do ljeta.....sto kazete da ramu obojam u neon zutu kao felge,planiram ga cijelog rascupat za uskrs i onda opet sve nanovo slagat i da bude cist kao suza.
Plan bi bio da ramu i volan ispjeskarim i onda u neon zutu boju obojat,uzet zadnji blatobran od kiesler i prednji blatobran od bcd....onda uredit masinu skroz stavit malossi toruque i malossi ventilar

Uzet nove vle mozda cak PM MONSTER FORK one mi se cinu ne lose,kljesta prednja i zadnja samo ne znam Koje da gledam imate prijedlog?
Uzea bi mozda krace sjedalo od runnera jer ima od staijeg runner onaj rukohvat pa bi probao vidjteti kakho bi izgledalo s tim rukohvatom.

Obojao bi vijke dekla u neon zutu tako da ima malo Kontrast ali to cemo jos vidjet.
Planiram od sp180 hladnjak veci,iuzeo sam vec utege crne za volan to cu uzet od vxr volan.
Onda dolazi struja mvt millenium ako bude potrebna,far koji Imam sada quatro s cetiri zarulje to cu obojat u crno,je je sada nekako vec izbjedilo pa ne izgleda lijepo.

Od koso gp style Tacho planiram obojat Chrom krugove u crno,i moram Naci neon zute boje kabele sto vod do karburatora i ostala crijeva.
I na kraju vidio sam jednog runnera u Singapuru crni lak skroz Osim felge kao moje neon zute i ne izgleda lose,pa se mislim bili mijenjao boju ili ostavit ovu mat crnu sto vi kazete na sve ovo ?pozdrav

#359 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 06 February 2014 - 23:52

Ja ne znam šta bih ti rekao...to je sve stvar ukusa što si napisao...Ja ne bih nikad pitao da li da ga ofarbam u crveno ili u zlatno, niti da li da stavim zadnji blatobran bcd ili ne znam šta drugo....radi kako misliš da je tebi najlepše i to je to...bitno je da se tebi dopadne!!
iskreno meni neon žuta i crna izlgedaju predobro!!! ;)

a ovo oko tehničkih stvari što mogu dati komentar, ne znam šta će ti veći hladnjak, jel se mašina pregreva? A za mvt paljenje sve preporuke svakako, imaš punjenje za svetla i sve prednosti koje donosi racing struja...

#360 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 07 February 2014 - 00:25

U pravi je Pita,jer ono sto se tebi jako svidja mozda se nama ne svidja,i onda tu nastaju prepirke bezveze...

12 user(s) are reading this topic

0 members, 12 guests, 0 anonymous users