Jump to content

Gilera runner 50cc 2003 god projekt

624 replies to this topic

#361 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 07 February 2014 - 01:38

A razmisljam kombinacija sve u crni lak sjaj i ostavit neon zute felge ja mislim da bi i to bolesno izgledalo....i zatamnit zmigavce i štop bilo bi to extra ja mislim,znam da svak ima svoj ukus lipo je cut i misljenja druga...pa lako je kasnije vidit

#362 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 07 February 2014 - 14:04

Sto se mene tice to bi super izgledalo,ja se slazem...

#363 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 07 February 2014 - 16:01

Ima sam sliku jednog runnera iz singapura kako izgleda crni i neon zute felfge moram opet tu sliku pronac

#364 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 07 February 2014 - 21:10

evo uspio sam naci tu gileru runner crnu lak sjaj sa zutim neon felgama kao mojim...jos cu dobro razmislit dali da ovako napravim ili da ostavim kako je,jer i sada mi skuter izgleda lijepo ali i ova kombinacija nije losa

Attached Files

#365 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 07 February 2014 - 22:21

A ne,bilje je mat crna,kao ta tvoja na profilnoj...

#366 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 07 February 2014 - 23:15

onda cu ostavit kako je,samo cu stavit ovu zadnji rukohvat stariji imam i to,moram nabaviti kraci sic od runnera pa ce izgledat onda kao ovaj na slici,mikac htia bih da do ljeta izgleda bombasticno kad budem na godisnjem u 8mjesecu,imam i ja ovaj prednji far s 4 zarulje,to cu bojat u crni sjaj da ima malo bolju nijansu ljepse ce izgledati

#367 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 07 February 2014 - 23:40

Far ni slucajno ne izostavljaj,taj sa 4 sijalice je extra bar meni,samo napred pratimo te :D

#368 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 08 February 2014 - 01:09

Bit ce tu svega :D bit ce melem za okice :D vidia sam nesto na internetu i pala mi ideja mozda airbruh i to bi izgledalo premocno,znam tko bi mi radio samo moram vidjet jel izvedivo :P sto sam naumia,sutra bacim sliku kacige koju cu uzet iz njemacke ova koju imam nije mi dobra,sutra cu stavit 2 slike

#369 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 08 February 2014 - 02:02

malo ti više poradi na makini, da skuter ide kao nevreme...a sad da li će biti nalepnica tamo, dioda vamo, zelena neon manje bitno.... :)

#370 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 08 February 2014 - 11:33

Hocemo Pita cim budem za uskrs dolje mašina se skida i sve se provjerava :)

#371 Sale

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 129 posts
  • MestoKraljevo
  • VozimMalaguti Phantom F12 LC

Posted 08 February 2014 - 20:11

Najlepsi runner do sad sto sam video, svaka cast :2cirka1:

#372 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 08 February 2014 - 22:48

hvala ti puno sale,mislio sam uraditi airbrush ali to mi je investicija oko 600eu moram jos razmislit mislio sam bojat sve nanovo ali mislim da je to bacanje novaca ostavit kako je,napravit jos nekoliko stvari sredit ga za ljeto i voznja i uzivanje

#373 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 09 February 2014 - 15:01

Da vas pitam sada kad sam bio doli za blagdane nije htio odmah upaliti iz prve nego par puta sam morao kurblat,moje pitanje jel to jer je zima pa treba karburatoru veca dizna,jer u 9mj palio je iz prve,jer je to zbog hladnoce ili necega drugoga,treba mozda ocistit karburator mozda je prljav jer mi je zet vozio po kiši koji put pa da se nije zaprljalo,svaka pomoc bit ce dobrodosla

#374 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 09 February 2014 - 15:08

Sasvim je normalno da ne upali iz "prve kurble" ako je stajao duze...smanji se nivo goriva u karbu pa dok ga malo navuce...nista ne diraj karb jedino mozda treba filter oprati ako je prljav..

#375 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 09 February 2014 - 16:34

Ali upali vozi normalno i na picu budem sat vremena i onda opet nece da upali moram dignit čok onda sastavi i lipo radi ali treba mu par kurblanja,tako svaki dan dok sam bia doli,stavia sam novu svicicu br10eg,mozda moram ocistit filter spuzva je nova rms od 9 mj mogu da nije uvatilo prljavstine to cu provjerit kad dodjem za uskrs,ali momak ga je lipo ustelovao palio je na z sto se kaze,sto posto je radi prljavstine,a kad sam vadia svicicu staru a moj ludi zet bia stavia neku bosnu svicicu nije ni cudo sto mu se gasia non stop i par dana radi par dana ne radi,kad sam stavia br10eg skuter je tako zivnia prima gas nenormalno temperatura mi je uvik 60-75 stupnjeva talo mi pokazuje na koso gp style ja mislim da je to ok temperatura,ako bude trebalo uzet novu rms spuzvu i miran,vise nikom nedam skuter da ga vozi,osim mene,i zimi se nece vozit vise samo proljece i ljeti...jel mogu piturat od kosa one krugove od celera krom krugovi,ne pasu uz mat crnu boju,njih cu u crno bojat ako se moze...za vilice od malossi mi se ne isplati davat novac jer skuter se ne vozi puno,koje vilice imaju original za njega znam za buzzeti jel sebac isto?njih bi plastificira i u crno obojat a ove koje imam bacit u smece nisu za voznju vise.

A malossi rs24 mislim se oprugu isto bojat u crno jer je bijela recite mi jel to mora ic sve plastifirano,i kako to uopce ide?jel bude isto crni lak ili drugacije izgleda kad je plastificirano....

Vidjeli ste mi boju skutera ovo ljeto sam napravio par ogrebotina na plastici nije puno ali naravno meni smeta,e sada jel se moze bojati na fleku da ne bojam cijeli bok plastike zbog male ogrebotine.
I pukao mi je poklopac od goriva koji se otvara,dobio sam drugi e sada ne znam jel se moze montirati tako ili moram uzeti kompletan most zbog toga....

#376 Sale

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 129 posts
  • MestoKraljevo
  • VozimMalaguti Phantom F12 LC

Posted 09 February 2014 - 21:11

A malossi rs24 mislim se oprugu isto bojat u crno jer je bijela recite mi jel to mora ic sve plastifirano,i kako to uopce ide?jel bude isto crni lak ili drugacije izgleda kad je plastificirano....

Ja bih ti preporucio da plastificiras oprugu ako znas nekoga ko radi plastifikaciju, i normalno je da je bolje nego da ofarbas obicnom mat,em sto je izdrzljivije i opruga ce stalno da se savija, fabricki je plastificirano nisu oni to dzbe uradili... :D

Edited by Sale, 09 February 2014 - 21:12.

#377 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 09 February 2014 - 21:45

Hocu ako budem radio obavezno plastificirati sve ce to ic na plastificiranje :)

#378 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 09 February 2014 - 23:30

Moze mi netko reci razliku izmedju struje
mvt millenium i premium,i sto je bolje za moj setup od ta dva ?hvala

#379 weljko

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 221 posts

Posted 09 February 2014 - 23:32

Mvt milenijum je standardna struja (namotaji-magnet) a premium je innenrotor paljenje :-D za tvoj set up je bolji premium. ;-)

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока

#380 MarinM

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 181 posts

Posted 09 February 2014 - 23:39

View Postzoran_28, on 09 February 2014 - 16:34, said:

Ali upali vozi normalno i na picu budem sat vremena i onda opet nece da upali moram dignit čok onda sastavi i lipo radi ali treba mu par kurblanja,tako svaki dan dok sam bia doli,stavia sam novu svicicu br10eg,mozda moram ocistit filter spuzva je nova rms od 9 mj mogu da nije uvatilo prljavstine to cu provjerit kad dodjem za uskrs,ali momak ga je lipo ustelovao palio je na z sto se kaze,sto posto je radi prljavstine,a kad sam vadia svicicu staru a moj ludi zet bia stavia neku bosnu svicicu nije ni cudo sto mu se gasia non stop i par dana radi par dana ne radi,kad sam stavia br10eg skuter je tako zivnia prima gas nenormalno temperatura mi je uvik 60-75 stupnjeva talo mi pokazuje na koso gp style ja mislim da je to ok temperatura,ako bude trebalo uzet novu rms spuzvu i miran,vise nikom nedam skuter da ga vozi,osim mene,i zimi se nece vozit vise samo proljece i ljeti...jel mogu piturat od kosa one krugove od celera krom krugovi,ne pasu uz mat crnu boju,njih cu u crno bojat ako se moze...za vilice od malossi mi se ne isplati davat novac jer skuter se ne vozi puno,koje vilice imaju original za njega znam za buzzeti jel sebac isto?njih bi plastificira i u crno obojat a ove koje imam bacit u smece nisu za voznju vise.

Vidjeli ste mi boju skutera ovo ljeto sam napravio par ogrebotina na plastici nije puno ali naravno meni smeta,e sada jel se moze bojati na fleku da ne bojam cijeli bok plastike zbog male ogrebotine.
I pukao mi je poklopac od goriva koji se otvara,dobio sam drugi e sada ne znam jel se moze montirati tako ili moram uzeti kompletan most zbog toga....

Oko cega se ti brines , pa nema veze ako moras dati cok da upali, ni prvi ni zadnji :) Moj pali bas obrnuto, nakon par dana hladan iz prve, ali kad se ugrije treba i cok i bar5-6 puta zakurblat :D

6 user(s) are reading this topic

0 members, 6 guests, 0 anonymous users