Jump to content

Yamaha Aerox 50cc

34 replies to this topic

#21 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 04 May 2013 - 17:06

Nabaci Tecnigas Trek,usteluj,pa da vidis...

#22 totke

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 71 posts
  • MestoStari Zednik
  • VozimAerox

Posted 04 May 2013 - 21:46

Gledacu da stavim tako nesto :)

#23 totke

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 71 posts
  • MestoStari Zednik
  • VozimAerox

Posted 05 May 2013 - 02:52

Sad oboren novi rekord :) Vozio sam od Subotice do kuce na otvorenom putu 20 km na punom gasu i gps-u dzepu do sada je max na gps-u ostao zapamcen 77 km/h a sad je 78 km/h :) Da i dali je moguce da mi motor sve bolje i bolje vuce ? Znaci od kad sam ga uzeo kao da svakim danom bolje cupa.. Jel to moze biti do toga jer nije dugo vozen ili nesto slicno? U pocetku ga nisam mogao dizati na zadnji kad stanem nazad a sad ladno ..

#24 totke

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 71 posts
  • MestoStari Zednik
  • VozimAerox

Posted 05 May 2013 - 03:21

Da i da pokazem nesto sto sam danas radio na Rox-u. Mozda neko ne zna za ovo pa da podelim sa vama.. Sve sto vam treba je fem za skidanje farbe :) Posto svake crne plastike posle nekog vremenskog perioda posive a grejanjem iste se bukvalno obnavja plastika tj taj sloj ili vec kako nisam strucan da to objasnim tacno :) Cak i ako je platika izgrebana ne izorana nego ako ima male ogrebotine posle fema se ne vide.. Nazalost ne mogu sada da stavim slike jer mi komp prepun virusa i nece ni preko kog browsera ni sajta da upload.. :(

#25 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 05 May 2013 - 10:33

Da, čini mi se da je neko pisao o tom postupku osvežavanja plastika...postavi slike kad uspeš baš da vidimo...A što se tiče brzine, mislim da si uhvatio samo dobar vetar za tih +1 kmh :)

#26 totke

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 71 posts
  • MestoStari Zednik
  • VozimAerox

Posted 05 May 2013 - 11:29

Stavicu cim se namolim da stavim novi win.. Ovog su pojeli virusi :)

#27 totke

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 71 posts
  • MestoStari Zednik
  • VozimAerox

Posted 05 May 2013 - 11:41

Evo samo jednu jedinu sliku sam uspeo da upload-ujem ali dovoljno da se vidi razlika Posted Image

e sad nasao sam jedan tecnigas trek polovan.. Po slici toj na ogasu i pos slikama sa googla ne izgleda isto tj kontam da je ovaj neki stariji ili nije trek voleo bih da ga neko od vas ''osacuje" pa da mi kaze dali da uzmem ili ne.. :)
Eo ga http://www.kupujempr...o-5807292-1.htm malo treba da se sredi ali msm da je ok spuh sa te strane..grana mi izgleda da nije izudarana a spuh samo da se malo ocisti vrv sasmirgla i opali boja za visoke i kao nov :) Samo da mi neko potvrdi da je trek :)

Evo uspeo sam jos slika upload setio sam se da mogu i preko fona.. Posted ImagePosted Image

Edited by totke, 05 May 2013 - 11:58.

#28 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 05 May 2013 - 12:00

Trek i to noviji...uzimaj...

#29 totke

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 71 posts
  • MestoStari Zednik
  • VozimAerox

Posted 05 May 2013 - 12:12

Ok... Cekam odgovor od lika pa cu nesto da smislim :)

#30 totke

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 71 posts
  • MestoStari Zednik
  • VozimAerox

Posted 06 May 2013 - 14:41

Jel zna neko koja je glavna dizna za roxov 12 dell ? msm navoj jel M6 ili? I koju diznu da stavim sada je 74... cekam da mi jedan lik javi da ce uzeti masinu od apn-a pa ce taman biti za onaj trek.. posto moze da bude neki 17.5 mm ili tako nesto karb?

#31 Alexandar :D

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 738 posts
  • MestoPancevo
  • VozimV-Max 1200ccm

Posted 06 May 2013 - 14:53

17.5mm ili 19mm ako ces kasnije stavljati veci cilindar.I nikako Areche ili kako se vec pishe.

#32 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 06 May 2013 - 16:31

View Posttotke, on 06 May 2013 - 14:41, said:

Jel zna neko koja je glavna dizna za roxov 12 dell ? msm navoj jel M6 ili? I koju diznu da stavim sada je 74... cekam da mi jedan lik javi da ce uzeti masinu od apn-a pa ce taman biti za onaj trek.. posto moze da bude neki 17.5 mm ili tako nesto karb?
Taj Trek je prodat

#33 totke

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 71 posts
  • MestoStari Zednik
  • VozimAerox

Posted 06 May 2013 - 22:49

Znao sam da ce se prodati a ja taman hteo sutra uzeti... Onda mi stizu pare :( Moram sad cekati neki povoljan opet... Nov mi se bas neuzima :)

#34 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 06 May 2013 - 23:36

View Posttotke, on 06 May 2013 - 22:49, said:

Znao sam da ce se prodati a ja taman hteo sutra uzeti... Onda mi stizu pare :( Moram sad cekati neki povoljan opet... Nov mi se bas neuzima :)
Jbg ja ga drugaru kupio... Al imas isto na KP Treka samo u hrom varijanti al trazi 50e,sto isto nije puno

#35 totke

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 71 posts
  • MestoStari Zednik
  • VozimAerox

Posted 07 May 2013 - 00:55

View PostMikac93, on 06 May 2013 - 23:36, said:

Jbg ja ga drugaru kupio... Al imas isto na KP Treka samo u hrom varijanti al trazi 50e,sto isto nije puno

Ae javi kakav je spuh kad stigne .. Ma taj hromirani mi se ne svidja bas.. Mozda ne trazi puno ali je za mene trenutno puno :) Posto sam aeroxa uzeo umesto para :D Ovo sto sad imam i sto cu imati jos neko vreme je od rasprodaje svih tomos delova :D

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users