Posto sam se prijavio, predstavio i sve to vreme je da predstavim i sta ja vozim
Ja vozim Peugeot Zenith '99 godiste po meni u solidnom stanju, kako kazu svaki ciga svoga konja hvali.

Kupljen je tj. menjan od prilike u novembru prosle godine. U zameni sam dao Sprint Basic 4t, i pokupio ovog malisu kljuc za kljuc koji tada nije bas bio u nekom dobrom stanju . Tada nije hteo da ide preko 40, 45 km/h i u svasta sam sumnjao da moze da bude. Posto je to 2t, a ja sam hteo jos pre da prodam tog Sprinta i daa kupim nesto 2t da budem u meri sa ostalim hehehe
Kada sma ga uzeo mislio sam da trebam da mu zamenim klip i karike i da ide kao pre 75 80, ali ispostavi se da ima extra kompresiju i da je sa tim sve u redu. Kasnije, posto sam ja taj motor uzeo od druga, koji ne cuva to bas kako treba, ja sam saznao od njega da je auspuh bio paljen i da vise puta je bio zepusen, pa mi komsija kaze da mi to lepo skinemo isecemo parce, upalimo i posle sve vratimo kako je bilo, tako je i uradjeno. Kada smo sve to odradili vratili auspuh na motor ja upalim motor i krenem malo da svrljam i provalim da on ide nemoguce dobro, da veoma dobro ubrzava za serijalu i normalno kada sa 4t sednete na 2t to je vec druga prica, imate osecaj da mozete da poletite
Posto mi ne radi km sajla merili smo ja i ortak sa Apriliom SR i po njegovom satu ide negde 78 da zaokruzimo na 80 , mada zna se da to nije bas tacno kad gledamo po GPS-u . Sto se tice tog tuninga, nista nije radjeno, barem ne kod mene, a kod predhodnih vlasnika ne znam, nisam otvarao da vidim sta tu sve postoji u njemu, otvarao sam samo deklo i video da je tu sve fabricko onako od oka . Znam da je motor lepio jedan put, pa je bio posle odlepljivan kod mog kuma, a kum me ne bi nikad zajebao posto ga je on odrzavao kaze da je dobar skutercic, a ja kumu verujem. Lepio je zbog pumpe za ulje koja nije radila, ona je popravljena ali nikad nije vraceno crevo, tako da se od pre godinu i po dana jos kod druga pravila mesavina, a ja bas i nemam neko poverenje u tu pumpu sigurnije je ovako 4% ulja ostalo bezolovni i cao dovidjenja ne moze tako lako da zalepi
Sto se tice stylinga, tu bi se moglo reci da je ponesto radjeno. Evo par slika, kako je izgledao sta je radjeno i kakav je sad
Ovakav je bio kad je dosao kod mene :

http://www.dodaj.rs/...96246778177.jpg
Nije mi se bas svidjao ovako, odma cim je dosao rasklopljen je zbog ciscenja auspuha i podigo sam ga i zatamnio stop svetlo
Evo slika :

sklopljen je i tu je upao u zimski san :

Posle nekog vremena kupio sam malo karbon foliju i posto je bio nekako celav, bacim se na posao da to lici od napred na nesto
Slike:

Posle toga je palo i farbanje feldzica
Slike:

izgledale su tako, a posle moje obrade izgledaju ovako
Slike :

I zadovoljan sam time kako je ispalo
Kasnije su usledile neke neoncice
Slike :

Odsecen je zadnji branik a tablice su stavljene na levoj strani
Slike:

Zbog slabije finansiske situacije, tu sam stao, ali nastavljamo polako cim dodje leto
Par slika za kraj

a jedna i od mene

Moram da napomenem da ima kameleon boju i da mi se mnogo svidja kombinacije 3 boje zelena, narandzasta i crvena ^^
Svaki komentar, kritika, pohvala bilo sta je dobrodoslo.POzdrav