Sve skupa sam presao 141 km...po ravnom do uspona na Frusku nikakvih , ni najmanjih problema...Frusku savladavam sa malim padom obrtaja , na oko 7000...po oduzimanju gasa i pauze od oko pola sekunde i ponovnog dodavanja obrtaji porastu i normalno se ubrzava...ne vrsi se linearna izmena prenosa ( brzina )...to je primetio i Dragan kad je probao Aliena na Miseluku...to smo pripisali ili blagom zamoru centralne ili skockavanju rolnica koje ne uspeju da se vrate , ali u nocnoj voznji sve sam shvatio ...
Obisao za sat vremena neku rodbinu , popio dve case crnog vina , spreman za put nazad ...sipao benzin kod Merkatora , spustio vizir i vozi Misko...nisam obukao teksas kosulju iako sam je imao ispod sedista , ja radim na malo nizoj temperaturi , takav sam i krecem ...uz Frusku nisam imao nikakvih problema na usponiu, izmena brzina se dobro odvijala na varijatoru , temperatura vazduha je najmanje za desetak stepeni niza nego za dana ,a skuter je odokativno bar za dvadesetak posto bolji nego za dana , pa onu privremenu slabost mogu da pripisem ili malom zamoru prenosa ili setovanju karba za malo hladnije vreme ...u svakom slucaju , bilo kako bilo , ne pipam nista , ovde kod mene u SM je sve ravno ko tepsija , najvece brdo je komsijska gomila sodera, ali tuda ne teram , pa me ne tangira ...
Na pravoj nocnoj voznji na deonici od 60 km imao sam visoki prosek 60 km/h , okruglo sat vremena ! I to uz dva - tri stajanja u NS-u i dva u Rumi na semaforima ...Sve ostalo sam prasio samo tako ...malo razocarenje mi je dugo svetlo , slabije sija od kratkog i visoko baca , to sam ja nesto zajebo pre par godina i vise nikad nisam uspeo da ga namestim kao sto je bilo...na srecu kratko radi odlicno...Na magistrali Irig - Ruma od desetak km pri blagoj nizbrdici km sat je pokazivao nesto malo manje od 100 km/h pri 10 800 rpm ...prenosa vise nema , to je nesto oko 90 GPS-a...pri tome je najvaznija pouzdanost, da mu nista nije smetalo , nije se nijednom zakasljao niti zbog cega pobunio ...ja zadovoljan...
O samom druzenju sutra , dok obradimo slike i sredimo utiske ...