Dakle motor moram da registrujem na A kategoriju i sa tim sam se pomirio. Nemam A1 dozvolu tako da moram da polažem i sa tim sam se pomirio. Imam B dozvolu i stari PSP. Polaganje za A1 ko ima te 2 dozvole kosta oko 13000 dinara!!! Ide se varijantom da se ne polaže prva pomoć i kandidat ima samo 7 praktičnih časova (što je oko 6500 dinara) i polaže glavni test (3500 dinara) i vožnju (isto 3500 dinara).
E sad šta je fora - da bi krenuo sa polaganjem moram stari PSP da prebacim na AM, a da bi to uradio moram da idem na lekarski pregled koji je oko 2000 dinara! Ja imam važeću B dozvolu tako da sam izmuvao da samo uplatim to i sve mi stave na 1 dozvolu bez lekarskog. Nije bilo teško smuvati to jer verujte ni oni tamo u SUPu ne znaju pravila. To sam sve platio oko 1500 dinara i isao tamo slikao se i za 10ak dana stiže dozvola.
E sad šta je fora, ja sada menjam dozvolu i prijavljujem se za polaganje jer moram da imam plastičnu - a kada za mesec dana položim za A1 OPET menjam dozvolu jer dobijam novu kategoriju, tada ću morati na lekarski i opet sve isto da uplatim kao juče.
Ipak eto ta cena od 13000 u mom slučaju je prihvatljiva jer motora ne planiram da se odreknem bez obzira na sve ove gluposti koje su me snašle. Slikaću sve što se tiče polaganja i registracije motora kako bi svi videli tačno šta i kako ide po novom da bi znali na čemu ste. Evo za početak slika od juče