niksa, on 05 June 2013 - 12:38, said:
Odlicno ako si ti dobro. Mada po meni si trebao zvati policiju, ako je ona vec bila kriva. Ja sam prosle godine imao veoma slicu situaciju, i takodje nisam zvao policiju, nego se zavrsilo sve na tricavih 30e! a motor nije bio u voznom stanju i jos ohoho... a da sam zvao policiju bila bi veca odsteta, pretrpljeni strah... moj predlog je uvek zakonski, ovako ona moze da te "zajebe"... Ali nadam se da ce sve dobro proci i da ce ti isplatiti!
Zato sto znam kakva je nasa policija,na kraju bi verovatno ispalo da smo oboje krivi,a i ako ne pitanje je koliko bih cekao na isplatu,i koliko bih dobio...ovako smo se pogodili na 250e,100e sam vec uzeo,a za ostatak se dogovorili da je sacekam 20 dana,zena je svesna sta je uradila,i pristala da plati stetu...
Inace,danas su stigli far i blatobran,a za masku je vec problem,ne znam da li ima svrhe da pokusavam uopste da je krpim,sta vi mislite?Imam ove najvece parcice,hvale samo neki manji,ali to nije problem,problem je kako resiti one nosace,i kako da se uradi oko fara,da to sve lepo legne,i da li ce posle da bude jako,da ne puca farba i sl...
I sta mislite,kako je najlakse da se ispravi rucica kvacila,ja sam mislio da je zagrejem sto bolje i malo kucnem,plasim se samo da ne pukne,jel moze onaj rucni gorionik sa plinskom bocom dovoljno da je zagreje?
Inace bice tu puno posla,ona bocna desna ce morati ponovo da se krpi,farba,da se kupuju nove nalepnice,kriva je i leva rucica guvernale,pokidan levi tegic,kriva rucica kvacila,pokrivljeni svi nosaci do jednog koji drze prednju masku...a sto je najgore to je najdosadniji posao,krpljenje,gitovanje,smirglanje...ali polako,sreca pa imam keeweya,da imam samo jedan motor ne znam sta bih sada radio...zato sam ja uvek pre bio za varijantu dva losija nego jedan dobar motor