salej600, on 01 March 2013 - 10:43, said:
Hvala dečki. Stvarno sam se našarafao i dobro namučio dok to sve nisam uštelovao i podesio. Mislim da to bolje čak i nemože, jer stvarno sam isprobao sve moguće kombinacije. Bilo me je u početku jako strah, jer prateći na raznim forumima kako su takvi i slični kitovi brzo crkavali i raspadali se, nije mi baš bilo svejedno, a nisam uopće imao iskustva. Kvačilo je Delta, a tegovi i opruge kvačila su iz Mhr pakiranja. U paketu su po jačini redom: crveni, plavi i crni. Crveni su ipak pre slabi, a crni pre jaki. Plavi su taman. Tegovi i opruge su u najjačem položaju. Produljenje prijenosa je 21 ili 25%. Stvarno neznam. Zaboravio sam. Kod mene se pokazalo tako što ipak ne znači da bi na nekom drugom bilo isto. Imam baš sve rolice, centralne opruge, uvijek Malossi kevlar, one tanke podloške pod remenicu. I sam sam se čudio koliko su navoji u bloku dobri kada su izdržali toliko puno skidanja dekla. Najbitnija stvar od svega ja da: sjednem i odvalim po 60-70 km u jednom smjeru i to bez stajanja, pregrijavanja i sl. Putna brzina oko 100 bez brige. I to po ljetu kada je vani +35. Potrošnja me ne zanima i nisam nikada mjerio, ali najveći problem je samo policija. Kada idem tako nekuda dalje ubacim se u grupu jačih skutera i motora 125-250. Sam iz grada gdje živim ni pod razno.
Svaka cast, Sale, na uradjenom poslu - da se i ja pridruzim. Stvarno skuter ide "k'o nevreme"!

Ali, mislim da je jednako vazno, ako ne i vaznije, ovo sto si gore rekao (boldovano) jer se preko toga verifikuje kvalitet svega onoga sto je prethodno uradjeno.
Sto se Delte tice, utege razlicite tezine (teze se dobijaju sa kvacilom a lakse u MHR paketu federa) omogucavaju fino stelovanje jer dodaju nesto malo obrtaja (par stotina), tako da je moguce dobiti i neku medjuvrednost izmedju razlicitih jacina federa. Na mom setupu zuti na Delti su bili preslabi a crveni prejaki, pa sam morao kupiti MHR paket da bih zamenio utegu laksom, dobivsi pritom tu neku medjuvrednost u obrtajima na kojima skuter povlaci.