Jump to content

Keeway Hurricane

220 replies to this topic

#61 Yooalexandar

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,393 posts
  • MestoZemun
  • VozimVespa Et4

Posted 27 November 2013 - 23:24

pa nije neka razlika,a moram da ostavim migavce, plus vozim i po kisi tako da kada stavim nosac za tablicu tako da necu imati blato po jakni... hvala ,kao da si mi dao :D

#62 Johny

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 473 posts
  • MestoSarajevo
  • VozimHurricane

Posted 27 November 2013 - 23:40

:D Sto se tice prskanja , tebe nebi prskalo... samo onog iza tebe (ako je malo blize) .. Nego sta je sa auspuhom .. sto ne pase na nosac ? vidim malo je udaljen ...

#63 Yooalexandar

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,393 posts
  • MestoZemun
  • VozimVespa Et4

Posted 27 November 2013 - 23:59

ma taj nosac je bio pukao,pa je varen,tako da stavio sam sraf,ali ima - gumena podloska,metalna podloska + matica i tacnije to sve puta 3 + gde se srafi na blok znaci 4 mesta drzi samo spuh +2 sto drze nosac za blok :D ...drzi dobro kad drmam asupuh ,drma se ceo motor,stoji cvrsto,tako sam ga vozio proslo leto,nije bilo problema,samo je izbaceniji da kazem,a prvo sam zasrafio na cilindru ,da ne pukne tamo na cilindru,tako da sam umanjio vibracije sa gumenim podloskama sto isto znaci...

#64 Yooalexandar

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,393 posts
  • MestoZemun
  • VozimVespa Et4

Posted 28 November 2013 - 23:32

uh celi jedan dan sam se izlezavao haha i eto stigao karb... :D
Doneo mi Sima veceras Karb,prezadovoljan sam,tako da sve preporuke za njega...

U pitanju je Naraku PHBG 19mm -City -kopija della 19,bio kod cveleta,namunjio ga je kako treba,kao da smo znali da ce kod mene da dodje :) hah
set dizni,dodatne 2 pilotke,a vec sam porucio iglu W9 posto je ova W16 u njemu,a trebam da ga razradjujem na airboxu...

Posted Image

Posted Image

Posted Image

trebace mi uskoro pomoc da isecem creva za boost bottle ,sad jel u racunanje da ubrajam i filter goriva? ne znam koje vrednosti sve da upisem u kalkulator...

Edited by Yooalexandar, 28 November 2013 - 23:35.

#65 Stefan p

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,132 posts
  • MestoLopare,Republika Srpska
  • VozimSprint Exactly

Posted 28 November 2013 - 23:35

Super!Sima covjek od rijeci karb ko nov! :D

#66 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 29 November 2013 - 00:53

Kad ti stigne igla imaces odlican karb za aibox :D a uz postojecu w16 idealno za pecurku ..imas sve ko na PHBG a ako zatreba klipic i atomizer se lako prerade na bolje varijante...

#67 Yooalexandar

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,393 posts
  • MestoZemun
  • VozimVespa Et4

Posted 29 November 2013 - 01:30

po meni je karb best buy,sasvim zadvoljava potrebe gradske voznje sa next-rom ,ako neko zna sta sve da stavim u boost bottle calculator nek javi znam za sound 340 ,hose diameter sto sam uzeo je d=5mm ,sad da li se na te sve duzine ubraja racva,gilter goriva? ili je ta duzina creva samo od bottle-a do racve? posto ispada sve nesto oko 30mm http://www.pyrotherm...ost/boost_2.jpg stavio sam 9 500 RPM (posto ce biti tu next-r) i stavio sam 68 za cilindar,ako treba drugacije ispravljajte me,pa da seckam creva :)

#68 Yooalexandar

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,393 posts
  • MestoZemun
  • VozimVespa Et4

Posted 21 December 2013 - 16:33

cekam da preuzmem iglu,a do tada sam isao kod strugara posto mi nije pasovao fabricki airbox ,kao i ulaz karb-sajla

gore je sto je doslo uz karb a dole je od strugara delo

Posted Image

ne da je napravio nego ne znam,prirubnica za airbox je od metala,ima navoj,i moze fabricki box da se lepo stavi i zategne selnom,
a ulaz je biksna sa razlicitim fi-jem na sajli je veci fi ,na ulazu na karb manji + rupa da prodje sajla...
tako da sada karb moze bilo gde da ide 2 prirubnice za airbox,1 ulaz za flajsnu na karbu,4-5 nastavaka za sajlu tako da eto...

mrzim da radim styling na skuteru pogotovu ovom mom ,ali ajde svidja mi se ovo...

Posted Image

Posted Image

Posted Image

to je plastika ispod sedista...
izbusio sam rupice (da pospesuje strujanje vazduha,da se bolje "ladi" cilindar) hahah to je kao izgovor ,sala naravno,svidja mi se kad Lc-ovi izbuse zbog hladnjaka,ali ajde eto ...

toliko za sada,na zalost vremena nigde,ali daleko je prolece Posted Image

Sent from my Digitron-Rade Končar -cos 45° using Tapatalk

#69 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 21 December 2013 - 22:56

Sent from my Digitron-Rade Končar -cos 45° using Tapatalk :D

#70 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 21 December 2013 - 23:24

View PostNesa BG, on 21 December 2013 - 22:56, said:

Sent from my Digitron-Rade Končar -cos 45° using Tapatalk :D
E to sam skontao u temi o plastikama... Kad nisam pao od smeha :D

#71 Yooalexandar

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,393 posts
  • MestoZemun
  • VozimVespa Et4

Posted 22 December 2013 - 00:25

eto sta dosada uradi coveku,to je od gita i poilisetera :D :D nemojte gitovati i popravljati plastike,bavite se sportom haha :D

i da sjeban mi je nosac od next-r-a skroz ,da bi mogao da ga zavrnem lepo da je stegnut ,auspuh je udaljen od nosaca nekih 7-9cm (toliki masinski sraf sam bio uzeo) posto mislim da ce to na prvoj rupi da izdahne,stavicu fabricki onaj bojler dok se ne snadjem,kuci ne mogu da napravim neki nosac,od materijala imam samo onaj periforni trakasti tanki lim i to je katastrofa ,bukvalno rukom mislim da mogu da polomim ...ako neko ima neku ideju? ili da li se posebno negde prodaje od bullet-a nosac ili sta vec? krajna solucija kod strugara pa da pravim nesto...(coveku opstao posao od mene hah)

#72 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 26 December 2013 - 00:03

View PostYooalexandar, on 22 December 2013 - 00:25, said:

ili da li se posebno negde prodaje od bullet-a nosac ili sta vec? krajna solucija kod strugara pa da pravim nesto...(coveku opstao posao od mene hah)
Nesto nisam vido samo nosac da se prodaje a i da ga ima bio bi preskup...pricvrsti auspuh na cilindar pa mu poturi jednu kajlu da ne visi samo na srafovima i od kartona napravi maketu nosaca kakav oces -onda pravac neki strugar-limar i od 2mm lima nek napravi isti takav al sa savijenom gornjom i donjom ivicom 5-6mm pod 90* zbog ojacanja....ostalo je lako...

#73 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 26 December 2013 - 00:10

Ima da se kupi u motobikeu,nekih 700din je...eno ga kod mene drzi roost

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

#74 Yooalexandar

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,393 posts
  • MestoZemun
  • VozimVespa Et4

Posted 26 December 2013 - 00:23

hvala ljudi,sad sam vratio fabricki bojler,dok je razrada neka ga,posle razrade cu da vidim,cekam plamenog posle praznika da navrati pa se nadam prvo paljenje,svi delovi potrebni za paljenje su tu :0takoje:

#75 Yooalexandar

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,393 posts
  • MestoZemun
  • VozimVespa Et4

Posted 06 February 2014 - 23:20

jeste da je tema za Keeway-a ,ali posto je moj drugi motor moze i ovde...
Posle godinu i po dana druzenja oprastam se od Kymca Bet and WIn 250 ,najjaca masina kiju sam do sad vozio sto se tice skutera,tako da buduci vlasnik samo da drzi gace kad dodaje pun gas,ja sam ga jedva drzao sa ~85 kila ,nadam se da ce se lepo druziti,i da ce ga sluziti bolje nego mene!
zao me je sto ga nisam provozao ,ali ajde sta je tu je... evo kako izgleda upakovan ,dok sutra ne dodju po njega...

Srecno! Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

#76 Yooalexandar

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,393 posts
  • MestoZemun
  • VozimVespa Et4

Posted 07 February 2014 - 01:35

hvala ljudi,bice tema,a bet win moj je 250ccm + otvoren malo airbox +ngk svecica +malossi orpugice kvacila doduse bele (ali ako on bude hteo ima u setu zute i crvene) ,tako da reci ce mikac kako ide ;) neso znas gde sam ,cim stigne svrati slobodno,imam u steku par rakija dunja,kajsija ... :D

#77 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 09 February 2014 - 21:53

Evo obrisao sam ti off postove,sad mozes da nastavis temu :)

#78 Yooalexandar

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,393 posts
  • MestoZemun
  • VozimVespa Et4

Posted 14 February 2014 - 16:41

evo dugo ocekivani update za Hurrija

juce kasno uvece je bilo prvo paljenje,jutros drugo,morao sam samo da navucem gorivo ali posle toga na prvu kurblu pali ,ja prezadovoljan
ostaje mi da uradim:
-veca sajla gasa
-nova prednja guma
-paknovi i ulje prednje kocnice
-stelovanje
-variomat
ali to lagano dok se razradi ima ihahaj

toliko za sad!

#79 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 14 February 2014 - 17:20

Samo kad je huri upalio, sad sve ostalo ide lakse. Bice spreman do pocetka sezone...

#80 Stefan p

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,132 posts
  • MestoLopare,Republika Srpska
  • VozimSprint Exactly

Posted 14 February 2014 - 17:59

Super lijepo radi,sto mu nisi stavi taj sportski auspuh sto imas?Znaci sad imas jedan jak midrace i dobar base za svaki dan :)

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users