Jump to content

Tomos APN 6 / BT-50

• This topic is locked This topic is locked
65 replies to this topic

#61 Floyd

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 230 posts
  • VozimVX200

Posted 30 August 2014 - 23:09

Je,jako je dobar,samo što je za visoke okretaje,nema šanse s njim lagano,tako da nije auspuh za one koji sporo voze..
Nego Mario,jel ti poznato nešto na ovoj slici? hehe..
Posted Image

#62 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 31 August 2014 - 09:17

evo ga još jedan Rothmans.. da bila je popularna nalepnica, mada ovaj nije član našeg tuning tima bio.. :)

#63 Floyd

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 230 posts
  • VozimVX200

Posted 03 April 2015 - 17:04

Trebam pomoć,imam jedan problem,a nikako ne mogu otkriti što mu je..
Imao sam jednu mašinu,napravio sam generalnu,nova radilica,ležajevi,semerinzi,klip,cilindar,sajle,brtve,ulje..sve.. I sklopio sam ali motor je teško palio..Mislio sam kad se uradi da će biti ok,ali nije..Počeo je i štucati u vožnji..Znači teško pali,uvijek s gasom,pod čokom nema šanse,nema ler gas,štuca u vožnji..Promjenio sam 2 auspuha,mjenjao sam dizne na karbu,razne su bile,čak sam i bio zamjenio kućište karba ali opet isto.Svjećice također,kablove,lulice..Jučer mi kaže jedan dečko,provjeri masu na bobini..Dođem,kad ono stvarno šaraf otpušten i žica landara okolo..Stegnem,međutim ništa,opet isto..Što vi mislite što mu je? Karburator ili ipak struja? Karb je Bing 12,a struja je 12v50w elektronska Iskra,stavljena nova prošle godine. Evo video tog štucanja u vožnji..Možda je netko imao isti problem pa zna..
Gledajte samo od 15 do 17 sekunde..Ostalo ne,jer sam nešto rezao iz videa pa se pobrkalo..

Pomozite mi da riješim ovaj problem,šteta da stoji u garaži..

#64 Floyd

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 230 posts
  • VozimVX200

Posted 04 April 2015 - 00:32

Ljudi? Zna li tko?

#65 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 04 April 2015 - 08:54

to od 15 do 17 je serija ima i serija nema varnice , ili goriva....

kontakt negde nedostaje, da je neka komponenta neispravna ne bi donela celu seriju dobru pa posle toga celu seriju lošu..

stoga kreni od tih kapica, kablova, masa.. meni deluje kao da neka žica ipak nema spoj, pa se usled cimanja u vožnju dodiruje...

#66 Floyd

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 230 posts
  • VozimVX200

Posted 04 April 2015 - 14:13

Hvala ti puno na odgovoru,to mi je trebalo,neki savjet od čega da krenem..Provjerit ću to čim uhvatim vremena pa javim!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users