Je,jako je dobar,samo što je za visoke okretaje,nema šanse s njim lagano,tako da nije auspuh za one koji sporo voze..
Nego Mario,jel ti poznato nešto na ovoj slici? hehe..
Trebam pomoć,imam jedan problem,a nikako ne mogu otkriti što mu je..
Imao sam jednu mašinu,napravio sam generalnu,nova radilica,ležajevi,semerinzi,klip,cilindar,sajle,brtve,ulje..sve.. I sklopio sam ali motor je teško palio..Mislio sam kad se uradi da će biti ok,ali nije..Počeo je i štucati u vožnji..Znači teško pali,uvijek s gasom,pod čokom nema šanse,nema ler gas,štuca u vožnji..Promjenio sam 2 auspuha,mjenjao sam dizne na karbu,razne su bile,čak sam i bio zamjenio kućište karba ali opet isto.Svjećice također,kablove,lulice..Jučer mi kaže jedan dečko,provjeri masu na bobini..Dođem,kad ono stvarno šaraf otpušten i žica landara okolo..Stegnem,međutim ništa,opet isto..Što vi mislite što mu je? Karburator ili ipak struja? Karb je Bing 12,a struja je 12v50w elektronska Iskra,stavljena nova prošle godine. Evo video tog štucanja u vožnji..Možda je netko imao isti problem pa zna..
Gledajte samo od 15 do 17 sekunde..Ostalo ne,jer sam nešto rezao iz videa pa se pobrkalo..
Pomozite mi da riješim ovaj problem,šteta da stoji u garaži..