Jump to content

Mallaguti F12 LC

Mallaguti

• This topic is locked This topic is locked
264 replies to this topic

#221 tuningfanatic

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 583 posts
  • MestoSenta/Novi Sad

Posted 24 February 2014 - 23:59

Mozda su mu samo bili hladni lezajevi, C4 ipak nije mala tolerancija.

#222 .::SALLE::.

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 274 posts
  • MestoKraljevo
  • VozimCBR 600RR

Posted 25 February 2014 - 00:03

Lezajevi su stavljeni novi NTN c4 , i dobro su ugradjeni da ne bude zabune. Opste poznato je da oni imaju vecu toleranciju od c3 u hladnom stadijumu , naravno posle ugradnje je radilica propisno centrirana i sve je lepo leglo.

#223 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 25 February 2014 - 00:06

jbg Salle ne sumnjamo mi u to da ti nisi dobro stavio, samo smo konstatovali da se čuje... i meni su zviznuli novi NTN-i na Kymcu posle svega 100km, a propisno sam ih montirao...

sranja se dešavaju... činjenica je da se nešto čuje.. možda je vodena pumpa

#224 EmirSpahic

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 2,040 posts
  • MestoTravnik (BiH)
  • VozimGilera Runner SP50 LC

Posted 25 February 2014 - 00:08

Ako mislis radi dekla sto je otvoren stavi neki normalan koji nije rezan..Prem da mislim da je vodena pumpa i tako nesto slicno...

#225 Sale

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 129 posts
  • MestoKraljevo
  • VozimMalaguti Phantom F12 LC

Posted 25 February 2014 - 00:25

Znaci dekla je isecena po pola, znam da je ventilator u pitanju jer se secam kad sam isekao deklu kako je dobio ovaj zvuk!..takodje je proverena vodena pumpa, i dekla od vodene pumpe je takodje isecena tako da je sve otvoreno...ovaj snimak sam snimao sa kamerom koja ima DOLBY DIGITAL STEREO CREATOR svaki sum moze da snimi pa je i to malo preuvelicalo .. meni ovaj zvuk nesmeta uopste... :)

Edited by Sale, 25 February 2014 - 00:27.

#226 .::SALLE::.

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 274 posts
  • MestoKraljevo
  • VozimCBR 600RR

Posted 25 February 2014 - 00:40

Desilo se i meni jednom na boosteru da su mi otisli lezajevi posle 50ak km , ali sam siguran da to ovde nije slucaj. Snimicemo sa druge strane i kada motor bude zagrejan

#227 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 25 February 2014 - 02:20

View PostSale, on 25 February 2014 - 00:25, said:

Znaci dekla je isecena po pola, znam da je ventilator u pitanju jer se secam kad sam isekao deklu kako je dobio ovaj zvuk!..takodje je proverena vodena pumpa, i dekla od vodene pumpe je takodje isecena tako da je sve otvoreno...ovaj snimak sam snimao sa kamerom koja ima DOLBY DIGITAL STEREO CREATOR svaki sum moze da snimi pa je i to malo preuvelicalo .. meni ovaj zvuk nesmeta uopste... :)

onda je nešto drugo u pitanju...ležajeve onda odbacujemo kao moguć izvor hujanja...
Sale, ne sme da se čuje ni ovako i kad je sve otvoreno...i meni je dekla prenosa bila otvorena pa nisam imao ovakve zvukove...
no, pronaćićete izvor svakako...

#228 Sale

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 129 posts
  • MestoKraljevo

Posted 07 March 2014 - 20:01

Da pomenem skuter se prodaje,ako ima zainteresovanih nek se javi u inbox,nemora jos da se zakljucava tema jos ce on da se vozi kod mene,mozda i ostane nikad se nezna ...:D

#229 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 07 March 2014 - 20:11

ako nije neumesno pitaću što ga prodaješ? I jel ga prodaješ sa kompletnim setupom ili kako?

#230 Sale

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 129 posts
  • MestoKraljevo

Posted 07 March 2014 - 20:21

Da komplet setup...i plus dajem fabricki cilindar kao nov i karburator dell 12mm ..

#231 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 07 March 2014 - 20:46

View PostSale, on 07 March 2014 - 20:21, said:

Da komplet setup...i plus dajem fabricki cilindar kao nov i karburator dell 12mm ..

pa šta je problem...nisi ga ni pošteno uštelovao a kamoli provozao a već na doboš?!?

#232 Sale

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 129 posts
  • MestoKraljevo

Posted 07 March 2014 - 20:55

Presao bi na vecu kubikazu neki supersport ili neki maxi skuter poput Gilere Nexus 500 ocu da uzivam u voznji isao bi na neke dalje relacije, voleo bi ja i njega da ostavim da ga imam ali jbg nema se para...dok se ne proda pokusacu da se bar jednom izvozim kao covek, posto ovih dana samo neki kvarovi nemogu 1km da predjem da nesto ne prsne :)

#233 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 07 March 2014 - 21:05

View PostSale, on 07 March 2014 - 20:55, said:

Presao bi na vecu kubikazu neki supersport ili neki maxi skuter poput Gilere Nexus 500 ocu da uzivam u voznji isao bi na neke dalje relacije, voleo bi ja i njega da ostavim da ga imam ali jbg nema se para...dok se ne proda pokusacu da se bar jednom izvozim kao covek, posto ovih dana samo neki kvarovi nemogu 1km da predjem da nesto ne prsne :)

shvatam te u potpunosti, najbolje je imati oba ako finansije dozvole..i maxi skuter i jak 70cc skuter...
A ovo što kažeš da ne možeš ni 1km da prođeš me ne čudi, treba shvatiti koliko je teško napraviti takav setup da radi kako treba!!!

#234 Sale

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 129 posts
  • MestoKraljevo

Posted 09 March 2014 - 22:57

evo vam danasnji klipcic....

#235 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 09 March 2014 - 23:40

Dobro nisi pokupio kamermana. :D Inace lepo ide, mada mislim da bi moglo bolje da se usteluje, tako je moj sport pro vukao, mislim da mu fale obrtaji ili jace oprugice kvacila.. :)

Edited by bojan681, 09 March 2014 - 23:40.

#236 Sale

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 129 posts
  • MestoKraljevo

Posted 09 March 2014 - 23:45

Ide solidno ali naravno uvek moze bolje...na gas se propinje uglavnom ali mislim da tu moze jos da se izvuce snage :)

#237 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 10 March 2014 - 00:43

View Postbojan681, on 09 March 2014 - 23:40, said:

Dobro nisi pokupio kamermana. Inace lepo ide, mada mislim da bi moglo bolje da se usteluje, tako je moj sport pro vukao, mislim da mu fale obrtaji ili jace oprugice kvacila.. :D
Ih Boki,ajd ne preteruj :D

Sale -doobar je :)

#238 Sale

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 129 posts
  • MestoKraljevo

Posted 10 March 2014 - 00:49

Ma ovde je mala relacija nisam se nesto ni zaletao,a ovo sam se malo uneo u kameru zbog fore nisu mi bas toliko lose kocnice :)

#239 Sale

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 129 posts
  • MestoKraljevo

Posted 10 March 2014 - 00:52

I da planirao sam da pomerim paljenje posto mi je sad od aeroxa struja,malo mi je veca dizna pa bi mi to mozda taman leglo,sad pitanje koliko da pomerim?
Citao sam temu o ovim i sad dal je najbolje da pomeram levo ili desno,kako tamo pise za midrace je najbolje oko 3stepeni levo a za base oko 3posto desno sve zavisi od obrtaja?

Edited by Sale, 10 March 2014 - 01:06.

#240 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 10 March 2014 - 01:18

Cvele ja od prilike po zvuku cujem da je tako moj radio, isao je strava u obrtaje al sigurno nije imao tolko snage. Sad ne znam jel mu trebaju lakse rolne il samo prostora da se razvrti. Moj je bio nategnut pa je mozda zato odma iz starta dizao na max obrtaje koje postize u medjuubrzanju.. :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users